Hlavní navigace

V Nemléku pracují po svém a jejich sny nemají strop

Redakce

Před třemi lety byli ještě maličkou firmičkou, která se pomalu rozjížděla, tehdy jsme o nich psali, protože jsme věřili v jejich potenciál. Kam se Amálie s Davidem posunuli a jak se jejich Nemléku daří dnes?

Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Amálie Koppová a David Heliodor Balcar stojí za značkou Nemléko. Před několika lety začali vyrábět rostlinnou alternativu živočišného mléka a další nemléčné produkty, například jogurty. Jako pár si přitom začali rostlinná mléka připravovat nejdřív pro sebe. Pak, někdy v půlce roku 2016, je nabídli dál. I když nebyli z oboru, jídlo je bavilo. A jejich projekt tak pomalu krystalizoval.

Na samém začátku jejich podnikání je zpovídal server Vitalia.cz, tehdy si ještě pronajímali kuchyň, kde sami nemléko vyráběli, neměli žádné zaměstnance, ale měli spoustu plánů a chuti svůj podnik posouvat kupředu. Kam se jejich byznys posunul po třech letech? Kolik mají zaměstnanců a proč už nepracují od nevidím do nevidím? To před krátkým časem zjišťoval náš sesterský server Podnikatel.cz. Budiž vám tato dvojice inspirací.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).