Hlavní navigace

5 druhů šikovných pouzder na kontaktní čočky. Znáte je?

5. 7. 2018

Sdílet

 Autor: Depositphotos.com
Cestovní obaly jsou užitečnou pomůckou pro všechny nositele kontaktních čoček. Mohou být nejen praktické, ale také zábavné, a dokonce i chytré.

Každý nositel kontaktních čoček ví, že čočky je potřeba uchovávat ve speciálním pouzdře. Čočky se totiž každý večer musí propláchnout v roztoku a uklidit do sterilního obalu.

„Opatrnost a důraz na čistotu je tady opravdu na místě, protože mezi čočkou a okem se bakterie množí rychleji než v běžném prostředí,“ říkají odborníci z největšího tuzemského e-shopu s kontaktními čočkami VašeČočky.cz. Ten představil nejrůznější modely vhodné na cesty, z nichž si každý může vybrat podle svých potřeb a představ. Existuje totiž celá řada pouzder funkčních a stylových. Na jednodenní čočky, dětské, se zrcátkem nebo takové, které vám samo počítá dny do výměny čoček…

Digitální pouzdro


Autor: VašeČočky.cz

Digitální pouzdro na kontaktní čočky

Moderní vychytávka, která pomůže sledovat, jak dlouho již čočky nosíte. Digitální pouzdro má totiž nastavitelný odpočet času zbývajícího do výměny čoček. Ocení ho nejenom zapomnětliví jedinci, protože ať se přizná, kdo nikdy nepřetáhl dobu nošení… Hodí se prostě pro všechny nositele čtrnáctidenních a měsíčních čoček.

Obal na čočky se zrcátkem


Autor: VašeČočky.cz

Pouzdro na kontaktní čočky se zrcátkem

Kosmetické pouzdro na čočky má jednu velmi užitečnou součást, kterou oceníte právě zejména na cestách – zrcátko. Můžete si vybrat z různých variant s barevnými obaly.

Pouzdro na jednodenní čočky


Autor: VašeČočky.cz

Pouzdro na jednodenní kontaktní čočky

Používáte jednodenní čočky, které se po vyjmutí rovnou vyhazují? I tak se pouzdro na čočky hodí. Při několikadenním výjezdu budete mít všechna balení pěkně pohromadě a nehrozí, že by se vám poztrácela v tašce. Do ozdobného pouzdra se zrcátkem se vejde 10 párů zabalených jednodenních čoček.

Antibakteriální obal na čočky


Autor: VašeČočky.cz

Antibakteriální pouzdro na kontaktní čočky

Uvnitř antibakteriálního pouzdra je díky iontům stříbra možné udržet v podstatě sterilní prostředí, protože stříbro ničí bakterie a zároveň posiluje desinfekční účinek roztoku. Prodává se v různých barevných variantách.

Pouzdro na kontaktní čočky pro děti


Autor: VašeČočky.cz

Dětská pouzdra na kontaktní čočky

Nošení čoček je dobré zpříjemnit hlavně dětem. A tím zpříjemněním může být právě vtipné pouzdro. Obaly pro malé dobrodruhy jsou ve speciální cestovní sadě, která navíc obsahuje malou pinzetku. Některé varianty jsou rozšířené o zrcátko a lahvičku na roztok. Na trhu jsou v desítkách variant, ze kterých si nakonec možná vyberou nejen děti.

Galerie: Jak byste vypadali s barevnými kontaktními čočkami?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).