Veronika Pourová

Veronika Pourová

Nutriční terapeutka a technoložka potravin s praxí z nutriční ambulance Institutu sportovního lékařství a vlastní nutriční poradny Ne hladu. Vědecké činnosti v oblasti chemie potravin se věnuje ve Výzkumném ústavu potravinářském Praha.

Jako externí redaktor spolupracuje se společností STOB, s.r.o., píše vlastní blog o zdravé výživě a potravinách Ne hladu, jako odborník se účastnila besedy Pravda o zdravé výživě pořádané společností Loono. Věnuje se především vyvracení mýtů o zdravé výživě a výzkumu potravin se zdravotními benefity.

WWW: http://www.nehladu.cz/

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Jak vařit českou klasiku zdravě Co jíst 20. 4. 2022 -
Cvičím, tudíž přibírám? Jsou to svaly, a ne tuk? Co jíst 14. 5. 2020 -
Neubližujte svému tělu: jak se vydělává na detoxikaci Alternativní medicína 29. 3. 2019 -
Mana: je tak božská, jak výrobce tvrdí? Co jíst 23. 10. 2018 -
Pečivo jako příloha? Trvanlivá bageta je odstrašující příklad Co jíst 12. 9. 2018 -
Jak si jídelníčkem a sportem snížit hladinu cholesterolu Alternativní medicína 4. 9. 2018 -
Instantní extrudovaná kaše může a nemusí být zdravá. Pozor na dětské křupky Co jíst 8. 8. 2018 -
Ovesné vločky, jak je neznáte: na slano, coby zdroj energie i tajná zbraň při hubnutí Co jíst 25. 7. 2018 -
Zdravé přílohy: Je žito lepší než pšenice? Co jíst 18. 7. 2018 -
Příprava ječných krup zabere půl hodiny a rozhodně stojí za to Bio a fair trade 5. 6. 2018 -
Kukuřice z plechovky skutečně není vhodná příloha Co jíst 15. 5. 2018 -
Nejíte pohanku? Velká škoda Co jíst 17. 4. 2018 -
V čem tkví zrada luštěnin Co jíst 9. 4. 2018 -
Internet je plný zdravých receptů na bulgur Co jíst 3. 4. 2018 -
Nejchudší je bílá rýže Co jíst 26. 3. 2018 -
Nejhorší přílohou z brambor jsou hranolky Co jíst 19. 3. 2018 -
Kuskus má pověst zdravé přílohy – zaslouží si ji? Co jíst 12. 3. 2018 -
Knedlíky: jak z nich udělat zdravé jídlo bez zbytečných kalorií Co jíst 5. 3. 2018 -
Jsou těstoviny vhodná příloha, nebo dietní chyba? Co jíst 26. 2. 2018 -
Pšeničné přílohy nelze házet do jednoho „nezdravého“ pytle Co jíst 29. 1. 2018 -
Co to je? Zdravé bakterie aneb tibi krystaly Alternativní medicína 25. 1. 2018 -
Vlákninu můžete dostat i do knedlíků a omáček Co jíst 30. 11. 2017 -
Má smysl nejíst po 17. hodině večer? Co jíst 23. 11. 2017 -
Jíte kysané zelí a nakládané okurky? Jíte zdravá probiotika Alternativní medicína 10. 11. 2017 -
Test: Kde koupíte skutečně celozrnné pečivo Co jíst 18. 10. 2017 -
Grilovací omáčky: víc cukru než ve zmrzlině Co jíst 1. 8. 2017 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).