Veronika Pourová

Veronika Pourová

Nutriční terapeutka a technoložka potravin s praxí z nutriční ambulance Institutu sportovního lékařství a vlastní nutriční poradny Ne hladu. Vědecké činnosti v oblasti chemie potravin se věnuje ve Výzkumném ústavu potravinářském Praha.

Jako externí redaktor spolupracuje se společností STOB, s.r.o., píše vlastní blog o zdravé výživě a potravinách Ne hladu, jako odborník se účastnila besedy Pravda o zdravé výživě pořádané společností Loono. Věnuje se především vyvracení mýtů o zdravé výživě a výzkumu potravin se zdravotními benefity.

WWW: http://www.nehladu.cz/

Seznam článků autora

Článek Rubrika Datum vydání Počet názorů
Jak vařit českou klasiku zdravě Co jíst 20. 4. 2022
Cvičím, tudíž přibírám? Jsou to svaly, a ne tuk? Co jíst 14. 5. 2020
Neubližujte svému tělu: jak se vydělává na detoxikaci Alternativní medicína 29. 3. 2019
Mana: je tak božská, jak výrobce tvrdí? Co jíst 23. 10. 2018
Pečivo jako příloha? Trvanlivá bageta je odstrašující příklad Co jíst 12. 9. 2018
Jak si jídelníčkem a sportem snížit hladinu cholesterolu Alternativní medicína 4. 9. 2018
Instantní extrudovaná kaše může a nemusí být zdravá. Pozor na dětské křupky Co jíst 8. 8. 2018
Ovesné vločky, jak je neznáte: na slano, coby zdroj energie i tajná zbraň při hubnutí Co jíst 25. 7. 2018
Zdravé přílohy: Je žito lepší než pšenice? Co jíst 18. 7. 2018
Příprava ječných krup zabere půl hodiny a rozhodně stojí za to Bio a fair trade 5. 6. 2018
Kukuřice z plechovky skutečně není vhodná příloha Co jíst 15. 5. 2018
Nejíte pohanku? Velká škoda Co jíst 17. 4. 2018
V čem tkví zrada luštěnin Co jíst 9. 4. 2018
Internet je plný zdravých receptů na bulgur Co jíst 3. 4. 2018
Nejchudší je bílá rýže Co jíst 26. 3. 2018
Nejhorší přílohou z brambor jsou hranolky Co jíst 19. 3. 2018
Kuskus má pověst zdravé přílohy – zaslouží si ji? Co jíst 12. 3. 2018
Knedlíky: jak z nich udělat zdravé jídlo bez zbytečných kalorií Co jíst 5. 3. 2018
Jsou těstoviny vhodná příloha, nebo dietní chyba? Co jíst 26. 2. 2018
Pšeničné přílohy nelze házet do jednoho „nezdravého“ pytle Co jíst 29. 1. 2018
Co to je? Zdravé bakterie aneb tibi krystaly Alternativní medicína 25. 1. 2018
Vlákninu můžete dostat i do knedlíků a omáček Co jíst 30. 11. 2017
Má smysl nejíst po 17. hodině večer? Co jíst 23. 11. 2017
Jíte kysané zelí a nakládané okurky? Jíte zdravá probiotika Alternativní medicína 10. 11. 2017
Test: Kde koupíte skutečně celozrnné pečivo Co jíst 18. 10. 2017
Grilovací omáčky: víc cukru než ve zmrzlině Co jíst 1. 8. 2017
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).