Hlavní navigace
chytře na život
Zdraví
Jídlo
Dieta
Psychologie
Testy
Databáze léků
Hledat
Přihlásit
Zůstat přihlášen
Registrovat
Zapomenuté
heslo
nebo
jméno
Vitalia.cz
»
Nálepky
»
omáčka
omáčka
1
–
2
/
2
Ze zachráněného ovoce a zeleniny pečou omáčky k masu. A jaké…
Do Česka dovážejí ovoce a zeleninu z celého světa, a ročně kvůli nestandardnímu vzhledu nebo drobné vadě vyhodí sto tun plodů, které si to ještě nezaslouží. A tak se rozhodli je zpracovat, zatím ne všechny, ale našlápnuto mají dobře. Podívejte se, co dobrého se dá vyrobit z manga, cibule nebo papriky.
Kateřina Čepelíková
26. 3. 2019
Počet nových komentářů
1
Speciálně do omáček – testovali jsme nový výrobek
Test
Není to šlehačka, není to zakysaná smetana, ale těmto produktům chce být důstojnou alternativou. „Mladší sestra“ Lučiny, obdoba slavného Crème Fraîche, láká na smetanovou omáčku bez hrudek, dobrou chuť a úsporu suroviny. Vyzkoušeli jsme s ní uvařit.
Petr Havel
14. 9. 2018
1
–
2
/
2
Domácí lékař
Kuří oko
Bolest hlavy
Záškrt (difterie)
Nachlazení
Infekční mononukleóza
Zánět hrtanu (laryngitida)
Zánět hltanu (faryngitida)
Bolest v krku
Artróza
Astigmatismus
Všechny nemoci
Dieta
Dítě
Farmářské trhy
jídlo
Kvalita potravin
Psychologie
Vánoce
Vztahy
Zdravá výživa
zdraví
Všechny nálepky
Internet Info
Lupa
Měšec
Podnikatel
BusinessCenter
Root
Vitalia
Slunečnice
Stahuj
SW
Tuesday
Navrcholu
Sherpas
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).
Povolit
Ne, děkuji