Hlavní navigace

Pošlete své ratolesti do squashové školy

Sdílet

Naučte své děti, brášku nebo sestřičku squash díky speciální squashové škole. (Komerční sdělení) - Náš sesterský server KupDnes.cz připravil nabídku pro všechny rodiče, kteří řeší volný čas svých ratolestí – squashovou školu pod vedením zkušené trenérky za pouhých 380 Kč. Kurz je určen pro děti od 7 do 16 let, a tak je vhodný nejen pro dítka, která teprve začala navštěvovat tělocvik, ale i pro teenagery, kterým trocha toho pohybu jedině prospěje.

Naučte své děti, brášku nebo sestřičku squash díky speciální squashové škole.

(Komerční sdělení) - Náš sesterský server KupDnes.cz připravil nabídku pro všechny rodiče, kteří řeší volný čas svých ratolestí – squashovou školu pod vedením zkušené trenérky za pouhých 380 Kč.

Kurz je určen pro děti od 7 do 16 let, a tak je vhodný nejen pro dítka, která teprve začala navštěvovat tělocvik, ale i pro teenagery, kterým trocha toho pohybu jedině prospěje.

Každý týden po dobu jednoho měsíce čeká na žáka kurz vedený zkušenou trenérkou. Děti jsou vedeny ke správnému protažení a držení těla, upevní si základy zdravého životního stylu a připraví se na zdravou dávku zátěže. Osvojí si pravidla, základy „fair play“ a naučí se základní údery. Více informací.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).