Hlavní navigace

Jíte zdravě? Nově za to v obchodech dostanete odměnu

19. 4. 2021

Sdílet

 Autor: Albert
Věrnostní karty řetězců už nemusíte nosit po kapsách, mnohé z nich si můžete ve formě aplikace nahrát do telefonu. Novou aplikaci má teď i Albert. Co všechno v ní najdete a jak s ní ušetříte?

Stáhnete-li si do telefonu novou aplikaci Můj Albert, budete mít pohromadě aktuální leták řetězce Albert, nákupní seznam, ale i řadu tipů pro zdravé vaření a pečení. Díky této aplikaci navíc získáte za nákupy zdravých potravin odměnu ve formě slev na další nákupy.

Zdravě nakupujete, levněji jíte

V minulém týdnu Albert spustil pro všechny zákazníky svých více než třech stovek obchodů mobilní aplikaci Můj Albert. „Jde o unikátní věrnostní program, který odměňuje zákazníky za to, že jedí lépe. Přístupem ke zdravému životnímu stylu pro co nejširší počet lidí přímo navazujeme na naši misi pomáhat lidem jíst a žít lépe,“ vysvětluje Bram Neervoort, ředitel digitálu a strategie ve společnosti Albert.

Aplikace uživatelům připisuje kredity za všechny nákupy a zároveň je automaticky odměňuje za výběr produktů s certifikátem bio, výrobků značky Nature's Promise a také za vybrané zdravé potraviny. Kredity zákazníci následně promění na peníze, které se odečítají z ceny dalšího nákupu.


Autor: Albert

Albert svou zdravou nabídku soustředí zejména do oddělení Zdravě s Albertem

Účtenka s historií několika let

Aplikace Můj Albert vám ušetří místo v peněžence, které by vám jinak zabírala plastová věrnostní karta, a navíc v ní uvidíte i svůj nákup položku po položce. Díky tomu by dle odhadů mohlo dojít k úsporám až několika stovek kilometrů účtenkového papíru jenom do konce tohoto roku. S tím, že jak budou počty uživatelů růst, tak poroste i množství ušetřeného papíru. Aplikace navíc zachovává pro zákazníky historii nákupů v řádu let. Více jsme se tématu chytrých účtenek věnovali v textu Řetězce mění podobu účtenek. Už nevyblednou a neztratí se.

Týdenní nabídky patří mezi nejpoužívanější

Díky testování v šesti jihlavských obchodech a mezi zaměstnanci již Albert zná ohlasy uživatelů, kterých je aktuálně několik desítek tisíc. „Za hlavní výhody považují to, že šetří peníze nejenom za nakupování, ale také při výběru zdravého jídla a své kredity uplatňují kdykoliv a za cokoliv chtějí. Zároveň jim aplikace nakupování usnadňuje, protože si v ní můžou vytvořit digitální nákupní seznam, najdou tam také své účtenky,“ vysvětluje Bram Neervoort. V Jihlavě bylo také vidět, že zákazníci kredity sbírali delší dobu, a pak za ně udělali velký například vánoční nákup.

Nejpoužívanějšími funkcemi jsou týdenní nabídky, sekce produktů šitých na míru a také vytváření nákupních seznamů. „Zákazníci také rádi sbírají kredity na slevy, hlavně však oceňují ucelenost věrnostního programu. Není to jenom plastová kartička na sbírání bodů,“ doplňuje Bram Neervoort.

Můj Albert je dostupný jak pro chytré mobilní telefony s operačním systémem Android 5.1 a vyšší, tak i pro iOS od verze 9.3.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).