Hlavní navigace

Filip Sajler končí v pořadu Kluci v akci: Je třeba posunout se dál, říká

Sdílet

 Autor: Vitalia.cz
Aktualizováno: Doplněno o vyjádření cukráře Josefa Maršálka, který v pořadu bude vystupovat.
Jeden ze dvojice, která patnáct let účinkovala v kulinářském pořadu Kluci v akci, končí. Proč Filip Sajler pořad opouští a kdo ho nahradí?

Začínal v televizním pořadu Kluci v akci, tančil ve StarDance, rozjel vlastní cateringovou službu i rychlé vozy v mnoha automobilových závodech. A kde je dnes? Intenzivně se zapojuje do projektu za lepší stravování dětí ve školách, bojuje o přežití svého podniku a po natočení více než šesti set dílů končí v pořadu, který z něj udělal toho, kým dnes je. Filip Sajler se ve valentýnském dílu Kluci v akci rozloučil se svými fanoušky.

V nejlepším je třeba přestat

Patnáct let byl jediným kolegou Ondřeje Slaniny na televizních obrazovkách Filip Sajler. Právě Ondřej Slanina v nedělním premiérovém dílu navedl řeč na častou podzimní absenci Filipa Sajlera v pořadu Kluci v akci.

A Filip začal ze široka vyprávět: „Tak byl tu nějaký COVID-19, vrátil jsem se z Itálie, byl jsem v karanténě. To bylo na jaře. Na podzim byla nějaká nemoc, no a teď jsem se po několikaletém uvažování rozhodl skončit,“ uvedl Filip Sajler s tím, že je už starší a rád by trávil více času se svojí rodinou, mimo jiné se svojí jedenáctiletou dcerou. „Jednou věci skončí, je potřeba zvolnit a v nejlepším přestat. Rád ale přijdu na návštěvu, když mě pozveš,“ řekl Filip Sajler svému kolegovi.

Filip Sajler se v pořadu ještě zastaví

Pořad Kluci v akci by svůj název neměl měnit a Filipa Sajlera ani nikdo další nenahradí, ne na stálo. Podle Ondřeje Slaniny budou pořad plnit hosté, například cukrář Josef Maršálek nebo kuchař Ondra Koráb. Josef Maršálek by se v pořadu měl objevit každý měsíc, víc ale zatím neví, jak nám řekl. „Filipa Sajlera jsem nenahradil. Točil jsem s nimi v listopadu speciál v jižních Čechách na kozí farmě. Ohlasy byly fantastické, a když se Filip rozhodl odejít, tak mi nabídli jednou za měsíc hostování,“ řekl exkluzivně Vitalia.cz.

Filipa Sajlera jsme ale v neděli 14. 2. na obrazovkách České televize neviděli naposledy, do pořadu se bude vracet. „Budeš sem chodit jak do houslí,“ komentoval jeho další přítomnost v pořadu Ondřej Slanina.

Závěrem Filip Sajler poděkoval divákům, štábu, České televizi i svému kolegovi. „Bylo to krásný, bylo to super, ale byl to dlouhý čas, bylo třeba se posunout dál.“

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).