Hlavní navigace

Farmářské trhy budou mít svoji asociaci

21. 9. 2012

Sdílet

Asociace farmářských trhů se představí dnes dopoledne na Farmářském tržišti Jiřák. Co přinese trhům a jejich zákazníkům? Za účasti ministra zemědělství Petra Bendla představí pořadatelé několika farmářských trhů v ČR budoucnost a podobu nové Asociace farmářských trhů České republiky (AFT ČR). Tématy dnešní tiskové konference na Farmářském tržišti Jiřák v Praze budou standardy a cíle AFT ČR, možnosti členství a certifikace prodejců na Farmářském tržišti Jiřák a Náplavka, včetně způsobu…

Asociace farmářských trhů se představí dnes dopoledne na Farmářském tržišti Jiřák. Co přinese trhům a jejich zákazníkům?

Za účasti ministra zemědělství Petra Bendla představí pořadatelé několika farmářských trhů v ČR budoucnost a podobu nové Asociace farmářských trhů České republiky (AFT ČR).

Tématy dnešní tiskové konference na Farmářském tržišti Jiřák v Praze budou standardy a cíle AFT ČR, možnosti členství a certifikace prodejců na Farmářském tržišti Jiřák a Náplavka, včetně způsobu prověřování prodejců.

Více k tématu: Farmářské trhy v obchoďáku neuznáváme, říká nová asociace

Ve spolupráci s ministerstvem zemědělství jsou hlavními organizátory pořadatelé několika farmářských trhů:

Účelem je podle iniciátorů vytvořit profesní asociaci, která bude dodržovat poměrně přísná pravidla pro jednotlivé organizátory trhů, s cílem dosáhnout nejvyšší úrovně prodávaného zboží i služeb návštěvníkům farmářských trhů.

O podrobnostech a o tom, jaký význam by mělo mít založení asociace pro zákazníky farmářských trhů, kvalitu sortimentu a postavení farmářů na trhu vás budeme informovat v podrobném materiálu.

Připravili jsme pro vás:

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).