Hlavní navigace

Aquapalace: Jak se čistí voda, ve které se koupete

20. 6. 2020

Sdílet

 Autor: Aquapalace Praha
GALERIE – Koupaliště a aquaparky se chystají na novou sezónu. Aquapalace Praha představil lákadla letošního léta a náš fotograf měl možnost podívat se i do zákulisí, kam běžný návštěvník nenahlédne.

Aquapalace Praha představil prázdninový program pro děti i dospělé a prozradil také novinky pro letošní léto. Mezi lákadla patří například unikátní, nově otevřený Pool bar, kde se koktejly servírují přímo do vody.

Vodní svět na okraji metropole má rozlohu 9150 m2 a je tvořen třemi paláci s pestrou nabídkou vyžití. Kromě bazénů jsou tu nejrůznější sauny, wellness i fitness zóny, hlavní roli hraje samozřejmě voda a vodní atrakce.

A k tomu, aby všudypřítomná voda splňovala náročné parametry, slouží poměrně rozsáhlé zázemí a náročné vybavení. Voda prochází speciálním třízónovým čištěním, k němuž dochází v běžně nepřístupných podzemních prostorách technického zázemí.

„Zařízení disponuje vysokou úrovní bezpečnostních i hygienických podmínek, díky kterým si návštěvníci užijí léto u vody v bezpečí,“ říká Vladana Horáková, generální manažerka Aquapalace Praha. Podívejte se, jak a kde se čistí voda, ve které se pak koupete:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).