Hlavní navigace

Názory k článku „Nesnáším buzeranty“

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 10. 2014 4:33

    Mareš (neregistrovaný)

    ...dělat z toho politikum. Každému by mělo být úplně jedno, co ten druhý dělá v ložnici s tím třetím, případně čtvrtým a pátým (přinejmenším pokud se to mezi nimi děje po vzájemné dohodě).

    Bohužel, většinová veřejnost přistoupila na hru aktivistů (jak homo, tak proti-homo) a namísto toho, aby si za potutelného pochechtávání poklepala na čelo a věnovala se podstatnějším záležitostem lidského bytí, naprosto vážně diskutuje o nějakých partnerstvích a adopcích a právech. Zejména zásluhou hysterie radikálně-křesťanských skupin se podařilo téma homosexuality legitimizovat a z okrajové tragikomické kuriozity poněkud nezaslouženě vytvořit kauzu století. Kauzu, dlužno dodat, už poněkud vyčpělou a léty omletou, protože časy, kdy se homosexuálové museli ze strachu před pronásledováním pokoutně scházet na veřejných záchodcích, jsou už dokonce i u nás přes třicet let minulostí.

    Příliš mnoho povyku kvůli slepé uličce evoluce.

  • 13. 10. 2014 9:34

    Kybernet (neregistrovaný)

    Ale zajmem mocenskych struktur naopak vzdycky bylo delat z toho politikum. Pro krestanskou cirkev zvlast - je to jeden z jejich nastroju moci. Kecat vam do soukromeho zivota, hodnotit vase intimni preference a to casto primo s vasim svolenim - to je prece absolutni moc nad oveckami! A ty jeste, aby uvolnily frustraci z toho plynouci, se velmi rady ucastni tohoto hodnoceni u ostatnich ovecek. Kruh je uzavren a rozetnout se da opet tim, ze z toho udelate politikum, tentokrat na druhou stranu - k liberalizaci techto hodnot.

  • 13. 10. 2014 14:18

    Miloslav Ponkrác (neregistrovaný)

    Ono z toho není pouze politikum. I věda z toho udělala frašku. A neustálé strkání homosexuality před nos už otrávilo mnoho lidí.

    Pronásledování homnosexuálů není věc křesťanství.

    Nebo snad čínská vláda, která násilně a policejně ukončuje „pochody pýchy“ to dělá na příkaz papeže? Nebuďte směšní.

    Nebo Indie zakazuje homosexualitu protože křesťanství?

    Ale houby.

    Největší medvědí službu dělají sami homosexuálové, a pokud se chovají stejně, jako v Česku, tak brzy vyvolají další nenávist.

    Já také nechodím s lidmi po venku na pochod „příznivců sexuálního styku zezadu“, nebo nedělám pochody pýchy za orální sex. To jsou věci, které jsou intimní a není třeba z nich dělat veřejnou věc.

    Navcí se homosexuálové i psychologové snaží vyvolat dojem, že kdo za šou homosexuálů nejásá je „homofob“ a tak je nenávidí. Jako kdyby jedinou společensky přijatelnou alternativou měla být radost z homosexuality nadšeně vyjadřovaná, cokoli jiného je společenské faus pas.

    Homosexuálové již nejsou utlačovaní, ale dělají – spolu s politiky, psychology, sociology a aktivisty vše proto, aby je lidé zase začali nenávidět.

  • 13. 10. 2014 22:06

    PP (neregistrovaný)

    Jak může někoho ohrozit opačná sexuální orientace, pokud si je tou vlastní 100% jistý? Cítit se ohrožený může snad jen někdo "nevyrovnaný" s vlastní sexuální orientací.

  • 13. 10. 2014 23:47

    Miloslav Ponkrác (neregistrovaný)

    Mohu se zeptat, kde jsem jakkoli psal o ohrožení?

    Nemám zrovna v lásce lidi, kteří podstrkávají druhým co neřekli, tak jak to děláte teď zrovna vy.

  • 14. 10. 2014 19:15

    Příklad (neregistrovaný)

    „Půl druhého roku poté, co byly ve Francii povolené homosexuální sňatky, vyšli jejich odpůrci znovu do ulic. Možná několik set tisíc lidí demonstrovalo v Paříži proti homosexuálním rodinám,“ informuje server Českého rozhlasu s tím, že protesty byly namířeny proti záměrům vlády umožnit gayům a lesbám umělé oplodnění nebo náhradní mateřství. Informuje ve svém monitoru server Českého portálu euRABIA.cz.

  • 13. 10. 2014 22:58

    Pravdu hlásající (neregistrovaný)

    Vidím to podobně, přesto značně odlišně.

    Homosexualita, i jakékoli jiné nepřirozené obcování, je jeden z božích trestů za provinění. Takoví lidé jsou zanechání nečistým pudům a propadají touze po stejném pohlaví. Nemohou tedy plodit děti a tím je naplněno Boží varování: Pokolení těch, co opustí cesty Boží, vzplanou touhou po stejném pohlaví, nerozmnoží se a vymřou bez potomstva.

    Pokud je takto člověk postižen, neznamená to že nemá šanci a nezbývá mu než svůj trest začlenit do života. Naopak, je třeba se bránit, ukázat Bohu snahu, požádat ho o pomoc a smilování.

    Jde totiž i o to, že takto postižený člověk může být (a často bude, hlavně v budoucnu) postižen i démonicky (znásilnění, incest - velmi často je démon přítomen a takto dochází i k démonickému zamoření nové osoby; homosexualita, obzvláště spojená s násilím do toho spadá také). Jednak bude k nesprávnému chování ponoukán, jednak nebude schopen pochopit že se vzpírá Bohu (vůbec v Boha uvěřit).
    Démonům vás přitom mohou otevřít rodiče, prarodiče (až do třetího kolene, tedy i již nežijící),... a to na sobě nezávisle, každý zvlášť, i několikrát a několika různým.

    Proto myslím, že podobně postižený člověk, který by svým tělesným rozumem naznal že by se chtěl podobného trestu i démonů zbavit, by měl poprosit nějakého Křesťana (což je samo o sobě docela težké, takového najít, někoho kdo má s Bohem opravdový vztah, má dar Ducha Svatého) aby se před něj postavil (do cesty útoku satana a démonů, na úrovni ducha), nebo alespoň u Boha přimluvil, aby mohl bez démonského vlivu (zbaven démonské svázanosti) vyslechnout evangelium. Za těchto okolností, bez vlivu démonů, má šanci poznat že je pravdivé a může požádat Pána (jednorozeného syna Stvořitele, vzkříšeného Vykupitele všech lidí Ježíše Krista) o pomoc, tedy ochranu a další vedení.
    Určitě to ale může mít těžší než normální lidé. Nelze chvíli odporovat božím přikázáním a chvíli prosit Boha o slitování. Se satanem a démony bude mít problémy téměř určitě a to tak jako tak, tedy i když se Boha opět vzdá. Důležité je pochopit, že ochránit a spasit ho může jenom Bůh. Pojmem spasit je myšlen doslova proces zbavení se prvotního hříchu a opětovného růstu v duchu (tedy celkově přijmutí Ježíše Krista za spasitele, a zřeknutí se satana vydal li se mu kdo), tak aby měl člověk šanci obdržet dar Ducha Svatého a pro jiné démony již nezůstalo místo.
    Nebudu vám nalhávat že to je běžná věc. Velmi málo lidí, kteří se hlásí ke křesťanům se stanou opravdu Křesťany (Kristovci, součást Kristovi Církve svaté) a já nevím jak to u takových lidí probíhá a jak dlouho dokáží vzdorovat pokud nebudou mít s Bohem společenství ješte když budou chodit po zemi. V každém případě cesta je je možná jen jedna a vždy stejná, snažit se mít neustále vztah s Pánem, žádat ho o pomoc proti satanu, démonům, duchům zlých lidí a nepodléhat pudům nečistým a žádat o odpuštění a zbavení utrpení.


    No a teď se na to podívejme ještě z hlediska dnešního světa, kdy moc satana (odpůrce, Božího odpůrce) neustále sílí a pravděpodobně bude brzy propuštěn (Podle La Salettské panny Marie, v kterou nevěřím protože myslím že se za Marii opět vydával démon, byl již dokonce satan propuštěn již v roce 1964. Ostatní okolnosti neznám, ale tak mne napadá že možná mělo jít o část svodu, kdy satan nebo antikrist se prohlásí za Ježíše který přišel zpět na zemi a teprve započne jeho tisíciletá říše. Celé je to nesmysl přímo odporující Bibli, ale docela dost rozšířený).

    Satan, když se nebudou rodit noví lidé, kteří by se mohli stát Bohu společníky tehdy až času nebude třeba (což je důvod proč Bůh učinil vůbec Stvoření) a všichni lidé (až na vyvolené a ještě jen díky Boží milosti a zkrácení doby utrpení - jinak i ti by podlehli) se od Boha odvrátí a nebudou dodržovat boží zákony (bude neskonale šťastný). Aby mohl ještěji snadněji provést svůj finální klam, a odvést úplně všechny až na ty vyvolené od Boha (což bylo předurčeno a Bohem povoleno) velmi se mu hodí zničení rodin a zejména pak rodin křesťanských, kde se stále udržují Boží hodnoty. Takže týrání juvenálními justicemi i celý ten bordel se soudci, lékaři, sociálními pracovníky, státními zástupci,... mu prostě příjde jen vhod. Utrpení lidí miluje a lidé nemají sílu a čas se starat o cokoli jiného než prosté přežívání, případně jsou přímo součástí toho zla (když jste mohli výt se správnými vlky za války i za kamančů...). A proč homosexuálové, lékaři, soudci,... (doslova by se hodilo všichni ti zapojení buzer---) to nevidí a jednou v tom? Většinou opět démoni, ti mocnější (veškeré vedení, soudci, lidé dělající zákony,...) vědomně slouží zlu a satanovi (i když může každý jednotlivec být vystaven jiné lži a jinému zastrašování a trýznění - satan je schopný každého zpracovat individuálně, ale myslím že většinou jedni lidi tlačí na jiné lidi jako například za Hitlera a bývají mnohdy méně vynalézaví než satan, ale přesto často bestiálnější a krutější, a to se tomuto knížeti který svou moc uplatňuje na ovečkách v cizím panství musí líbit a co teprve až bude propuštěn).


    Takže ač to tak na první pohled nevypadá, vše souvisí se vším, respektive stále jde o stejnou věc - boj o naši duši, v stále trvajícím příběhu Stvoření, které je důvodem našeho bytí. A je to docela jednoduché a podle mne i nevyvratitelné. Ale chápu, že potrefený a svedený, spíše než jen nevěřící, to může vidět vidět jinak a může vykonstruovat několik lží kterými se mi to pokusí vyvrátit. I kdyby jedna lež odporovala druhé.
    Otázka je co hodláte udělat vy ostatní, z těch co jste můj příspěvek dočetli až sem a nemáte pocit že lžu nebo jsem pomatený? Jediná správná věc je najít v sobě opět člověka (Boží dítě) a svého Otce a Stvořitele. Ale počítejte, že i když se vám to podaří a obrátíte se (přestanete se chovat způsoby které zde odsuzuji), pravděpodobně se neobrátí dost lidí a utrpení všech (zejména pak těch vidících zlo, Křešťanů a ostatních lidí bez démonského vlivu a vlivu nezdravých mocností) bude vzrůstat přesně jak bylo proroky již v dávné minulosti vypovězeno a jak Bůh dovolil aby satan lidi tříbil.

  • 13. 10. 2014 23:35

    Pravdu hlásající (neregistrovaný)

    Co se vás nevěřících ne-homofobů, či rozvracených rodin se bojích (a vůbec celého světa) týká... tohoto se už bojte (stále stejné schema, stále stejný cíl, i strůjce zla) je opravdu čeho a je to každý rok blíže a zoufalejší.

    http://www.zvedavec.org/komentare/2011/07/4489-kameny-s-doporucenimi-v-georgii.htm
    http://www.zvedavec.org/komentare/2014/10/6166-podivny-novy-dodatek-2014-ke-kamenum-v-georgii.htm

    P.S.
    Podle La Salletské panny Marie měl pochopitelně ten satan být propuštěn již v roce 1864, poněkud jsem se upsal.

  • 15. 10. 2014 8:46

    Petr Alder

    diky za prispevek. Ja jsem sem napsal ten citat z Rimanum kde se pise o tom ze homosexualita je trest za odmitnuti Boha ale cenzura mi ho nasledne smazala. Doufam ze vas tu zustane.

  • 3. 11. 2014 11:23

    Pravdu hlásající (neregistrovaný)

    "Homosexuálové již nejsou utlačovaní, ale dělají – spolu s politiky, psychology, sociology a aktivisty vše proto, aby je lidé zase začali nenávidět."

    Přestože sem chodí značná část lidí o kterých myslím že jsou dávno posedlí démony a nevidící nic zvráceného na dnešním světě, dovolím si odkázat na článek, který popisuje dnešní svět (Anglii) i to proč někdo bojuje s podobnými zvrácenostmi. Klidně si odmyslete to, že jde o "křesťanské" školy. Jde mi o to poukázat na ten zvrácený přístup celkově.

    Co s vámi ti démoni a mocnosti dělají, že vám to připadá normální nejsem schopen pochopit. Kdyžtak mi někdo zkuste svými slovy popsat, proč je to v pořádku a proč jsem podle vás divný já.

    http://www.nwoo.org/2014/11/03/nabozenske-skoly-se-budou-asi-zavirat-kdyz-nebudou-podporovat-prava-gayu/

  • 14. 10. 2014 9:40

    Tod (neregistrovaný)

    homosexualita JE naucene chovani nikdo se nerodi jako homosexual stejne jako se nikdo nerodi s tim ze ho budou vzrusovat jenom blodyny s dokonalym telem, kdyz da nekdo prednost svemu poteseni s osmnactkou misto se svoji 30ti letou manzelkou tak je to obycejnej kurevnik ne, ze se tak narodil a stejne je to s homosexualama tim se clovek stane, az kdyz ma neprirozeny sex se stejnym pohlavim, ne proto ,ze se narodil s tim, ze ho vic vzrusuje pohled na stejne pohlavi! Stejne se totiz narodi pedofil, take ho vic vzrusuje male dite nez dospela zena ,zoofila zase vic ovce presto je bereme jako uchyly a u homosexualu nepochopitelne NE. Ostatne vetsina neli vsichni homosexualove meli alespon jednou sex s opacnym pohlavim nebylo to pro ne nemozne, jen proste vic je vrusuje stejne pohlavi stejne jako 50ti leteho tatika od rodiny bude vic vzrusovat 20ti leta sousedka nez jeho stara....

  • 14. 10. 2014 13:04

    dotaz (neregistrovaný)

    A heterosexualita je (logicky) podle vašeho vzorce také jen naučená, Tedy člověku není přirozená sexualita? Jak se tedy máme rozmnožovat?

  • 14. 10. 2014 17:48

    Miloslav Ponkrác (neregistrovaný)

    To se tedy otáčí. Záleží na tom, z jaké souřadnicové soustavy to pozorujete. (Dále viz Einstein - teorie relativity).

  • 14. 10. 2014 17:51

    Miloslav Ponkrác (neregistrovaný)

    Jo, PP, mitranet.cz – anonymní manipulátor a lhář, který podstrkává v diskusích druhým lidem věci, které neřekli. A který se mi snažil výše podstrčit něco, co jsem ani nezmínil. Zřejmě si tak léčí komplexy z reálného života. Všimnout si toho hned, ani nereaguji.

  • 15. 10. 2014 14:24

    JB (neregistrovaný)

    Nerozumím. Jeden bůh trestá za homosexualitu a druhý zase trestá hříchy právě homosexualitou ... Anebo je to stále ten jeden bůh?

    Jak trestá bůh homosexualitu u zvířat? Nebo za co trestá bůh homosexualitou zvířata?

  • 15. 10. 2014 18:58

    Petr Alder

    http://bibleserver.com/text/CEP/%C5%98%C3%ADman%C5%AFm1

    Cele je to vysvetleno v Rimanum. Lide nechteli vzdavat slavu Bohu a proto je Buh vydal napospas necistym touham jejich srdci. Homosexualita je jedna z techto tuzeb. Dostali tak vicemene dvojnasobny trest, jednak doslo k tomu ze se u nich zacala objevovat mimo jine homosexualita (to byl prvni trest, odevzdat lidi do pece Satana) a pak dostavali tresty za homosexualitu ktere propadli.

    Tomuto svetu vladne Satan. Pokud odmitame slouzit Bohu tak spadame pod jeho vladu. Pod jeho vladou jsme donuceni delat veci ktere casto sami ani nechceme a pokud delame lumparny tak je to casto dano jen satanovou propagandou ve stylu 'kdyz nezabijes sve vlastni dite potratem tak zchudnes a skoncis jako zebrak'.

    Neni to ale vina Satana ale nase. Jakmile se obratime na Boha okamzite se vymanime ze satanova vlivu. Zle cinnosti sice pak jeste vykonavame po nejakou dobu ze setrvacnosti, ale jelikoz jsme se odpojili od zdroje zla tak jsme kazdy den cisci a stastnejsi.

    Zvirata nejsou schopna pochopit kdo je to Buh a tak na ne Bozi zakony primo neplati. Jsou odevzdana do pece prirode a mohou si delat co chteji - neni po nich nic vyzadovano a nejsou za nic trestana.

    Hezky dotaz.

  • 15. 10. 2014 22:07

    Pravdu hlásající (neregistrovaný)

    Dobrý večer. Dovolil bych si vás trochu doplnit. Vše co uvádíte je pravda, ale lze se na to podívat i z trochu jiného pohledu (již na tomto je vidět cosi jako opak lži, u božích věcí a činů se vše doplňuje a směřuje stále stejným směrem a ke stejnému cíli) a ostatním to snad osvětlí to co teď nevědí a proto nechápou.

    Bůh Stvořitel má absolutní autoritu. Úplně vše, co stvořil (včetně satana a ostatních démonů), je mu podřízeno a podléhá řádu který ustanovil.

    Zde na Zemi působí takzvané mocnosti, které pudí všechny živé tvory chovat se určitými způsoby (jíst, spát, rozmnožovat se, starat se o mláďata, milovat, závidět, být pyšný - prý satanova tvorba,...), tak aby byly naplněny všechny jejich potřeby.
    Takže pokud je nějaký tvor (vynechejte nadržené psy, ježky, kohouty,... kteří nepoznají smeták od ježka, kočku od psa, kohoutka od slepičky,...) mocnostmi (čistým pudem) puzen k páření se stejným pohlavím je to proto, že to tak má být a patrně je takové páření možné (existují v přírodě takové výjimky).

    Satan je pán mocností, může jejich působení na živé tvory i člověka ovlivňovat.

    Člověk je svobodný tvor, který se dokáže z vlivu některých mocností (z těch co nutně nepotřebuje k okamžitému přežívání) sám vymanit a chovat se odlišně, než jak ho mocnosti (tedy právě Boží autorita) směruje. Kromě toho je člověk schopen dělat i věci ke kterým ho žádné mocnosti nepudí a které nedělají žádná jiná jiná stvoření (nebo jen velmi omezeně a výjmečně) - to jsou ty věci které se nazývají svaté a zpravidla jde právě o obraz toho v čem se podobáme našemu Otci a Stvořiteli (jsme stvořeni k jeho obrazu).

    No a když Bůh ustanovil že trestem člověka bude podléhat pudům nečistým, tak to znamená že Bůh nad ním přestal držet ochranou ruku (pravděpodobně jen ve směrech které stanovil - protože Bůh vždy drží slovo které dal; a nebo povolil satanovi vás takto pokoušet - nevím zda to takto je, normálně když vás satan chce vyzkoušet, třeba i zabitím, tak o to Boha žádá) a jste vydáni prostě na pospas vlivu mocností tak jak je na vás nechá působit satan.

    Kdyby byla homosexualita naší přirozenou potřebou rozhodně by nás za ni Bůh netrestal, protože přece ví co jeho děti potřebují k životu.

    Zvířata tu jsou kvůli nám, jako součást Stvoření, nejsou to Boží děti.

    P.S.
    Co se potratu týká. je to především satanova dvousečná zbraň na lidi. Dobře je tohle téma zpracováno zde http://odkrytepravdy.cz/boj-proti-potratum/
    Je si třeba uvědomit, že je třeba odlišovat pohled Křesťana a nevěřícího, záchrana života o kterou si myslí že se pokouší světští křesťané organizovaní v humanistických satanských spolcích jen pomáhají satanovi v trýznění a šikanování lidské populace.

  • 15. 10. 2014 22:33

    PP (neregistrovaný)

    Katolická církev přiznává, že až 60% duchovních jsou gayové. Nejspíš jich je ale až 80%.

  • 15. 10. 2014 23:59

    Pravdu hlásající (neregistrovaný)

    A kolik myslíte, že je ve světské církvi lidí, které lze opravdu označit za Křesťany - členy/kněží Kristovy Církve Svaté? Ty jenž mají opravdu vztah s živým Bohem, ty jenž jim Pán kdykoli může přikázat co mají udělat a oni to udělají?

    Jsou tam ti co snad ještě Pána vnímají, ale neposlouchají takže je otázka jak dlouho s nimi Duch Svatý zůstane (myslím že na některých musí Bohu opravdu záležet a snaží se je udržet, snad kvůli nějakému plánu v budoucnu). Satan už má dávno všechny světské církevní organizace pod malíčkem a vynakládá značné úsilí na to aby zbytky těch co mají vztah vztah s živým Bohem izoloval od skutečného světa i možnosti někoho správně vést a směrovat uvnitř světské církevní organizace.

    Doporučuji:
    http://odkrytepravdy.cz/cirkevni-organizace/
    http://odkrytepravdy.cz/povolena-temata-kazani-v-krestanskych-rezervacich/
    http://odkrytepravdy.cz/rezervace-pro-krestany/

  • 17. 10. 2014 17:32

    Petr Alder

    S cikvema mam nachlup stejne spatne zkusenosti jako jsou popsany ve zminenych clancich. Byl jsem clenem 3 a zadna nechtela delat pokrok smerem k Bohu. Jsou to obycejne lidske spolky ktere se rouhaji bohu tim ze se povazuji za neomylne.

    Pokud na zaklade studia Pisma zjistime ze delame chybu a vyucujeme bludy tak je nutne s tim okamzite prestat a prosit naseho Pana za odpusteni a modlit se za ty ktere jsme to byt v dobre vire naucili spatne.

    Mame se podle pisma sdruzovat s ostatnimy krestany, to ano, to je velmi dulezite. Potrebujeme vsak cirkve jen kvuli tomu abychom se mohli kde setkat? Povazuji vytvareni mocenske hierarchie uvnitr cirkve za kontraproduktivni. Lidske organizace nejsou vlastne vubec potreba, spis lidi rozdeluji nez spojuji.

    Byl jsem opravdu tak naivni ze jsem se snazil zreformovat svedky jehovovi. To co mi predvedl jejich management mne jen ujistilo o tom kdo teto organizaci vlastne vladne.

  • 15. 10. 2014 23:15

    Pravdu hlásající (neregistrovaný)

    Aha, tak v Římanům 1 to říká Pavel (vždy je třeba rozlišovat co říká sám za sebe a co za Boha, tohle je řekněme volně vyřčeno jeho slovy).
    Vysvětluje to tak, že je Bůh zanechal nečistým vášním jejích srdcí, protože jejich myšlení je zavedlo do marnosti a jejich scestná mysl se ocitla ve tmě.

    Prostě a jasně za chvíli tenhle trest může postihnout celé lidstvo.

    Ale já opravdu věřím, že ten vliv démonů je nezanedbatelný. Dostali zkrátka šanci člověka obsadit a udržují vrátka i ostatním, tím že člověk s scestnou myslí je uspokojován jak vyžaduje. Chtělo by to napsat více o démonech, ale to by byla už celá kniha a já sám toho vím docela málo. V každém případě takový člověk bude mít v sobě démonů celou řadu.

    Co se týká závadného myšlení a následně scestné mysli.

    Křesťan to bude znát zcela jistě, to jak se mu vyjeví od nikud v mysli závadná myšlenka. Mnohdy přímo rouhání před Bohem, nebo i nadávání mu - tohle je prý od toho že to duchu člověka, tedy na úrovni ducha, našeptávají démoni. Taková myšlenka může být i méně závadná a docela sofistikovaná, může být i naprosto světská.
    No a většina Křesťanů opět ví jak moc je lidská mysl po celý život vystavena neuvěřitelnému vytváření fantasmagorií o všem možném a dokáže zpracovat i takto mysli podstrčené téma, nebo téma získané přirozeně (nesoustředěním se na to na co je třeba). To je právě to proč jsme nabádáni držet všechny myšlenky v poslušnosti vůči Bohu/Kristu. Kdo si to neuvědomuje, nebo se těm myšlenkám příliš podá už nemusí dokázat vybřednout.
    Moje děti již jen kvůli tomu aby neměli podobné problémy jaké mám občas já nebudou mít k dispozici TV. Není normální mít problém udržet nit vlastní myšlenky, tedy například i při rozhovoru s Bohem. I když člověk občas ví jistě že je záměrně rušen, někdy se problémy vyskytnou pravděpodobně sami od sebe, vše jen kvůli přejitřené fantazii (kterou si člověk doslova vypěstoval). Také proto tolik lidí při hledání Boha odpadne, někdy jsou i svedeni křesťanskou fikcí, protože lidé po fantasmagorích prostě touží. A proč? Protože satan a mocnosti a lidé Boha neposlechli když nechali svou mysl bloudit.

    Mám pocit, že jsem to nepopsal dobře, ale momentálně to lépe nesvedu.

  • 19. 10. 2014 12:48

    Pravdu hlásající (neregistrovaný)

    Svým způsobem máte pravdu. Ale je to složitější a i mimo moji představivost, přesto se vám pokusím váš názor doplnit.

    Jde totiž o to, že satan a démoni se již od počátku lidí snaží využít a zneužít lidský dar daný člověku Bohem. Člověk je tvor obdařený jak tělem, tak duchem, a každý se rodí s jedinečnou duší. Čímž má předpoklad zalidnit Zemi a plně ji ovládnout (o což ale Bohu nejde, není to důvod proč učinil Stvoření), jenže Zemi chtěl pro sebe satan a jeho démoni, kteří kdysi chodili po zemi v tělech všech tvorů a pak zejména v tělech draků - tělech která si sami vytvořili ke své potřebě.

    Nejznámějším příkladem snahy využití lidského daru pro démony je páření se s lidmi (proto snad vůbec andělé vedení Semjazou padli), načež vznikli Nephilim, které Bůh smetl z povrchu země potopou, včetně všech nečistých lidí a ponechal si jen našeho prapředka Noeho a členy jeho rodiny s kterými pokračoval ve svém díle, to bylo zhruba 5000 let před naším letopočtem.

    No ale satan a démoni nikdy nepřestal hledat způsob jak boží dílo a dary jimiž je člověk obdařen využít pro sebe.
    Používá k tomu i genetické inženýrství. Například údajní mimozemšťané, jsou právě těla vzniklá genetickými manipulacemi, která démonům umožňují (jeden ze způsobů) dočasně pobývat v živých tvorech a našem tělesném světě.
    Existuje názor, že Antikrist bude právě satanovo dítě, které se podaří zplodit člověku a jenž bude dokonalé, ne jako nepovedení nephilim.

    Satan vždy dokázal utvářet/měnit tělesnou formu, byl (i k tomuto) údajně přímo stvořen. Tedy pochopte, že když mu a jeho démonům, jako svobodný tvor, dovolíte vás ovládat a zcela zneužívat tak vás bude moci i přeměnit. Jinak je satan i démoni podroben Boží autoritě a musí dělat pro co byl stvořen a udržovat Bohem stanovený řád. Takové stvůry prý opravdu existují a lidé na základě setkání s nimi snad vytvořili báchorky o vlkodlacích a vampírech.

    Dále si je třeba uvědomit, že satan již celá tisíciletí pracuje na svém finálním klamu, kdy od Boha odvede prakticky všechny lidi.
    Již před potopou zakládal náboženství o kterých věděl že jejich fragmenty se naleznou a najdou své posluchače. Jeho rozum je zcela mimo naši předsatvivost a naším tělesným rozumem s ním nedokážeme soupeřit. Když se mu to bude zdát vhodné, klidně změní rodícímu se tělu hormony aby se chovalo jako opačné pohlaví, jen proto aby naše mysl bloudila v nejistotách zda jde o problém psychický, či tělesný.

    To se vám jen snažím trochu osvětlit před čím můžete stát jak v případě satana, tak homosexuality.

    Je mi jasné, že tímto názorem jsem mnohé, kteří doposud zvažovali má slova, mohl odradit. Ale i toto co jsem napsal je pravda, nebo se pravdě v mnohém blíží (není mi vše známo).

    Duše, takto postiženého člověka, je to o co Bohu Otci jde. A Bůh je všemohoucí a dokáže najít způsob jak svým dětem pomoci, i když to vůbec nemusí znamenat, že takto postižené tělo napraví - Otec ví co je pro každé jeho díte třeba aby dospělo v bytost, kterou chce jako svého společníka. Jen je potřeba nezaleknout se své jinakosti. Satan nemůže duši zasáhnout a ducha, toho máte stejně díky smrtelnému hříchu našich prvotních předků (Adama a Evy) nevyvinutý a pro jeho růst se z tohoto prvotního hříchu musíte očistit (tedy přijmout Ježíšovu oběť za sebe, jak jsem psal v jiném příspěvku).

    Pro lepší celkový přehled doporučuji Příběh našeho světa
    http://odkrytepravdy.cz/pribeh-vsech-pribehu-skutecny-pribeh-naseho-sveta/

  • 19. 10. 2014 14:07

    Pravdu hlásající (neregistrovaný)

    Pro případ, že by to někdo nepochopil, protože jsem to výslovně nepopsal. Změnit vaši tělesnou podstatu může satan skrze rodiče, kteří se mu například v jistou dobu vydali. Myslím, že zejména skrze matku na kterou během těhotenství působí.

    Jistě to jde i přes nejrůznější chemikálie, které lidi dobrovolně či nedobrovolně konzumují. Mnoho dětí se narodilo i bez končetin či ještě hůře postižených. Nemám a nebudu proto mít důkaz, ale za všemi podobnými programy cítím satana, nebo jeho lidské pohůnky. Ale mimo tento svět, tedy v čase kdy snad budu úplnou pravdu znát, mne takové věci nebudou pravděpodobně zajímat, nehodlám si sebou nést zbytečnou zátěž těla a světa ve kterém jsem uzrával.

    Snad jste pochopili co jsem chtěl sdělit.

    Jen ještě poznámka pro postižené genetickou poruchou těla, kteří se obávají že vinu nesou rodiče, kteří stále satanu slouží. I když je bohužel pravděpodobné, že sami již také slouží a ví o tom, ale čest vyjímkám (božím dítětem může být kdokoli).
    Prostě se jich a jejich vlivu budete muset časem vzdát a tedy i je a satana opustit, podrobnější instrukce a útěchu vam snad dá Bůh, do té doby zkuste najít pravdu v Bibli (ne současné, moderní, překlady). Stejně jsou na tom i vaši bratři a sestry, kteří nejsou tělesně postižení. V tomto se prostě nelišíte.

    Nevím, že by někdo podobně tělesně postižený byl božím vyvoleným, měl dar Ducha Svatého. Dále myslím že by to sám z rozumných důvodů skrýval, protože pokud by na něj neupozornil Bratry a Sestry přímo Duch Svatý, těžko by ho přjali lidským rozumem mezi sebe. Toliko můj rychlý rozbor a náhled.

  • 10. 11. 2015 0:21

    Erumy (neregistrovaný)

    Jak může někdo srovnávat pedofily a zoofily s homosexuály?:-D podstatný rozdíl je v tom, že homosexuál si nevybírá "oběti" které následně znásilní a zanechá v nich následky doživotně. Nikomu tím neubližuje. Tam kde začíná svoboda jedné živé duše, tam končí svoboda jiné. To mi vysvětlete jak vás homosexuálové ohrožují svým chováním... Naopak to bývají zpravidla velice tolerantní lidé, protože i přesto že žijeme v 21. století tak se najdou omezenci, kteří to považují za něco co je nutné cpát na pranýř. Není to takhle náhodou jejich věc? Vás se to nějak osobně dotýká, že jste tak zásadně proti?
    A ad předchozí příspěvky bohem osvíceného človíčka - nemám nic proti víře, ale jejím úkolem není hanět a urážet kohokoliv, kdo nějak nesedí do jakési škatulky. Co vám říká "miluj bližního svého?". Nehledě na to, že homosexualita už ze své podstaty nemůže být vírou nijak srážena a postihována. Bůh nesoudí člověka podle toho jestli ho přitahují muži nebo ženy a člověku to už vůbec nepřísluší. I papež to dobře ví a sám to řekl.
    I v přírodě je přirozené, že se některá zvířata oddávají homosexuálním stykům, ač nejsou nijak užitečné k rozmnožení. U lvů je to naprosto běžný jev. Nechápu proč by lidská společnost měla být nějak rozdělována podle orientace a ještě podle ní souzena. Co má koho co zajímat s kým trávím svůj čas a koho miluji, když nejsem nikomu nebezpečná? I dítěti jsou daleko lepšími rodiči dva gayové, kteří se příkladně postarají, než otec alkoholik a buran a matka psychicky vysátá troska. A že to děti může mást? špatný argument... svět takhle prostě je a není třeba dítěti lhát, děti nejsou tvorové na nižší úrovni ani jiného druhu. Daleko horší je tlouct jim do hlavy odpor k čemukoliv jinému než uznává rodič, čemu nerozumí nebo to nepřijímá, silou mu rvát své vlastní názory, víru a přesvědčení.
    A záhlédla jsem tu i domněnku že homosexualita není vrozená... co je to za hloupost? Jak by ji člověk mohl získat? navíc v prostředí, kde většina rodičů i přes jistou toleranci homosexuální dítě rozhodně mít nechce (ano chápu, každý rodič chce pro své potomky to nejlepší a nejjednodušší) a kde i přes tvrzení jak jsme pokroková společnost je stále v některých zemích protizákoné mít vlastní city.

  • 16. 10. 2014 14:08

    HB (neregistrovaný)

    K homosexuální orientaci má každý vlohy v rozsahu 0-100%.
    Jsou-li vlohy kolem 50% tak záleží na tom jestli se postižení sexuální orientace rozvine či nikoliv od toho, jestli je dítě vychovávano v homo rodině či nikoliv.
    Proto NE výchově dětí v homo rodinách, protože nikdy nevíme jaké má k tomu postižení vlohy.
    Mluvím zde o normální hetero rodině vs. normální homo rodině.
    Pro povolání které pracují s nezletilými by homosexualita měla být profesně vylučující (podobně jako když epileptik nemůže řídit auto).

    Homosexualita je akceptovatelná v soukromí po vzájemném souhlasu homosexuálně orientované dvojice a nikomu cizímu do toho nic není.
    Homosexualita jako postižení sexuální orientace vůbec neznamená,
    že z toho vyplývá jakékoliv jiné postižení.

    Dodatek: Hrbatým se taky neposmívám, ale vadilo by mi kdyby svoje hrby masově předváděli jako něco výjimečného hodného hrdosti a obdivu.

    Pro přispěvatele povídajícího o "Satanovi ...a trestu":
    Jsem ateista a k přirozeně přírodnímu názoru nepotřebuji pohádkové bytosti.

  • 16. 10. 2014 14:48

    JB (neregistrovaný)

    "K homosexuální orientaci má každý vlohy v rozsahu 0-100%"

    Za prvé bych čekal, že buď uvedete nějaký zdroj ke svému tvrzení, anebo bude věta začínat "Myslím si, že ..."

    Za druhé mluvíte o normální hetero rodině, ale spousta hetero rodin vychovává děti i přesto, že nejsou normální. Prokazatelně díky fyzickému nebo psychickému týrání vyrůstají jedinci schopní již v mládí anebo pak v dospělosti ubližovat ostatním. Neměli bychom energii vynakládanou na ochranu dětí před nekorektní výchovou upnout více tímto směrem?

    Potom je tu otázka, co přesně znamená to NE výchově v homo rodině.

    Snad i sami homosexuálové pochopí, že budou odsunuti na konec seznamu adoptivních rodičů, pokud bude k dispozici rodina hetero.

    Ale pokud například porodí dítě lesba, tak byste zájem společnosti nemít dalšího homosexuála (pro tuto chvíli akceptuji vaše tvrzení o vlohách) nadřadil zájmům dítěte a matky, aby žili ve společné rodině?

    Pokud ano, jak byste tomu efektivně zamezil? Můžete maximálně nedovolit formalizovat vztah druhé lesby k dítěti své partnerky, ale těžko budete kontrolovat domácnost každé svobodné matky, zda náhodou nemá spolubydlící, se kterou jsou si příliš blízké ...

  • 16. 10. 2014 15:37

    HB (neregistrovaný)

    "K homosexuální orientaci má každý vlohy v rozsahu 0-100%"

    Pravý homo jedinec (ne ten co to jenom hraje) si svoji orientaci nevybírá. Ten se tak narodil. Myslím že to není černobílé, a je logické že škála stupně vloh je široká. Od těch co se homosexuálu štítí, přes ty kterým nevadí ani jedno ani druhé (bi) až po ryzí homo, kterým se ekluje opačné pohlaví.
    Pravda jsou i názory že homo je dáno jenom výchovou, ale výrazná orientace vždy vybublá na povrch i kdyby svou orientaci dotyčný nepřipouštěl (příběhy vyčtené odjinud).

    "Za druhé mluvíte o normální hetero rodině, ale spousta hetero rodin vychovává děti i přesto, že nejsou normální."
    Podsouváte mi něco jiného než jsem napsal:
    Mluvím zde o normální hetero rodině vs. normální homo rodině.

    "NE výchově v homo rodině " znamená: neadoptovat nevlastní dítě.
    Nicméně znám osobu (doopravdy) která měla v rodině hrbatost a rozhodli se proto nemít děti.
    Jestli je homosexualita dědičná nevím, ale dát přednost rodičovským pudům před zájmy dítěte (třeba i ještě nenarozeného) ???

  • 17. 10. 2014 10:48

    JB (neregistrovaný)

    Nic vám nepodsouvám. Rozumím tomu, co píšete. Ale nesouhlasím s tím úhlem pohledu, že pro správný vývoj dětí představuje největší ohrožení sexuální orientace rodičů a pak dlouho dlouho nic. Hysterie kolem výchovy v homosexuální rodině odvádí pozornost od nedořešeného problému týraných dětí v jakýchkoli rodinách.

    Poslední větě nerozumím. Dítě může mít nějaký zájem až existuje (i kdybychom se bavili o ještě nenarozeném plodu). Ale i když budeme uvažovat jen teoretický zájem dítěte ještě nepočatého, tak asi jeho primárním zájmem bude narodit se. I kdyby byla homosexualita dědičná, tak může prožít homosexuální dítě šťastný život (stejně jako dítě hrbaté).

    Neschováváte náhodou za "zájmy dítěte" něco jako strach z poškození genofondu lidstva nebo z "nižší kvality" společnosti, tím že by v ní mohlo být více homosexuálů?

  • 20. 10. 2014 11:29

    HB (neregistrovaný)

    >"Hysterie kolem výchovy v homosexuální rodině"

    Nikoliv pouze racionální obava.

    >"odvádí pozornost od nedořešeného problému týraných dětí v jakýchkoli rodinách"

    Úmysl odvádět pozornost je podsouvání úmyslu který nemám. Jsou tu dva problémy a ja jsem komentoval jeden.

    >"teoretický zájem dítěte ještě nepočatého, tak asi jeho primárním zájmem bude narodit se"

    U někoho kdo neexistuje, neexistuje ani zájem.

    Skupinový zájem
    (strategie přežití v konkurenčním prostředí jiných skupin)
    je, aby společnost měla co nejmenší počet postižených jedinců.
    Skupina která se tak nechová zanikne. Od určitého zastoupení postižených se již skupina neudrží - produktivní to již neutáhnou.

    Vítěz je skupina která předčí ostatní v intelektuálním, populačním
    a tělesném fitnes.
    U postižení sexuální orientace je to populační znevýhodnění pokud by to bylo dědičné (nevím jestli ano nebo ne).

    >"může prožít ... šťastný život"

    zeptejte se těch kteří např. oslepli, zůstali na vozíku po předchozím plnohodnotném životě.

    U těch u kterých by bylo zvýšené riziko, že by měli postižené potomstvo je lepší, aby žádné nevzniklo.
    Nerození postižených jedinců je JEDINÁ humání metoda jak zachovat schopnou skupinu - společnost.

  • 22. 10. 2014 12:10

    JB (neregistrovaný)

    Dnes ve jménu ochrany populačního "fitness" zakážete mít děti homosexuálům (i bez jistoty dědičnosti). Raději nechci slyšet, jak budete zítra zajišťovat fitness intelektuální a tělesné.

    Jaké ohrožené skupiny se dnes citíte členem? Lidstvo se mi opravdu nezdá být na pokraji vyhynutí. Považujete snad za konkurenční skupiny jiné rasy nebo národy? Pokud ano, tak z mé strany diskuse končí a lituji, že jsem jí vůbec účastnil.

  • 16. 10. 2014 15:39

    T (neregistrovaný)

    Spousta hetero rodin vychovává děti i přesto, že nejsou normální. Prokazatelně díky fyzickému nebo psychickému týrání vyrůstají jedinci schopní již v mládí anebo pak v dospělosti ubližovat ostatním.

    Za prvé bych čekal, že buď uvedete nějaký zdroj ke svému tvrzení, anebo bude věta začínat "Myslím si, že ..."

    Nehledě na slovo spousta (kolik má spousta nul???)
    Takové případy určitě existují, jsou extrémní a je to kriminální chování.
    Vy to líčíte jako standardní a nemalou součást společnosti.
    Nepřeháníte to trochu?
    VB

  • 17. 10. 2014 8:34

    HB (neregistrovaný)

    Texty v uvozovkách jsou citace z příspěvku od JB nad mojim příspěvkem.

    Jinak nejsem zastánce pro uvádění zdrojů úplně ke všemu.
    např. : 1+1=2 (zdroj: Učebnice pro 1. třídu pro základní školy)

  • 17. 10. 2014 9:12

    T (neregistrovaný)

    To nebyla reakce na váš příspěvek HB. To jsem reagoval na JB.
    Asi jste přehlédl grafický odskok mého příspěvku.
    VB

  • 17. 10. 2014 11:10

    JB (neregistrovaný)

    Do jaké míry je homosexualita daná geneticky náhodně, dědičně, nebo ji ovlivní výchova, to se myslím v první třídě neučí. Respektuju vaše hledisko, ale napsáno tak rezolutně se to řadí vedle těch tvrzení, která nepřipouštějí jinou variantu než homosexualita = boží trest ;-)

  • 17. 10. 2014 17:31

    Pravdu hlásající (neregistrovaný)

    Vůbec nic jste nepochopil. Jako Boží dítě by vás mělo trápit to, že Otec nad vámi přestal držet ochranou ruku a jistým způsobem se vás zřekl.

    Tím vaším trestem pak budiž to, že vaše plémě nezdárné se nebude množit (Bohu jste se zprotivil či dokonce postavil, nechcete se k němu znát, rouháte se,...). Stále se množit můžete (snad), ale musel byste v první řadě překonat své nečisté myšlenky a pářit se s opačným pohlavím. Jde toto vůbec označit za trest? I přes vydání vás pudům nečistým váš Otec stále čeká zda nedostanete rozum a neučiníte-li pokání, vy máte tu moc vzdorovat zlu.

    Další věc, kterou si ve své nadutosti neuvědomujete je, že když vzniká nový život tak Otec je s manželi ten třetí kdo u toho je, lidé dávají novému stvoření jen tělo. Když bude Otec chtít žádné nové děti nebudou, stejně jako může nás všechny smést z povrchu Země a udělat si nové děti třeba z kamení (jak pravil Mojžíšovi a jak to málem dopadlo se všemi Izraelity při putování do svaté země).

    P.S.
    A za sebe, tělesným rozumem vám mohu potvrdit, že dnes začíná být spíše k vidění problém s tím že děti vyrůstají mimo manželství (to již prakticky neexistuje, ale vysvětlovat vám to nebudu - jste příliš omezený/uznáváte jiné hodnoty, leda byste na tom trval), často dokonce právě v jakémsi podivném svazku dospělých (včetně svazků stejného pohlaví) než s násilím v rodinách.
    Když se podíváte co vám dávají v televizi. Vy tam nevidíte jak se i tam vám snaží homosexualitu záměrně prezentovat jako něco normálního a krásného? Jaké je herecké obsazení, jaké řeší problémy které vás mají zaujmout? Mně to za to nestojí, mám jasno, ale zkuste zjistit kdo to financuje, myslím že zdroje (bude jich více, přinejhorším to skončí na černé díře EU, USA) budou snadno zjistitelné (satan je arogantní a některé drobnosti ho nezajímají, ani jeho lidi. Nebo má možná i povinnost dělat vše okatě, aby to mohli lidé odhalit i pouhým tělesným rozumem.).

  • 17. 10. 2014 20:07

    Pravdu hlásající (neregistrovaný)

    Vidíte, akorát vyšel na Protiproudu článek (http://protiproud.parlamentnilisty.cz/stopy/mysleni/civilizace/1284-jak-se-to-dela-overtonova-okna-aneb-technologie-zkazy-velka-lez-o-prirozenem-behu-veci-po-homosexualech-legalizace-pedofilie-a-incestu-i-kanibalove-maji-sva-prava.htm), který vám pomůže osvětlit to co jsem se vám snažil sdělit, když jsem psal jak mnoho homosexuality máte v TV.

    Musíte si uvědomit, že stejný útok na vás jde skrze všechno, například včetně porna jaké sledujete (a to je velmi silný podvědomý tlak v době všudepřítomného porna). Všímejte si, jste-li toho schopní, jak se tento trh vyvíjí. Dnes vám místo lesbiček (s kterými se před pár lety najednou roztrhl pytel) začínají čím dál častěji podstrkávat (zatím jen fiktivní) znásilnění, různé nechutnosti s přivazováním,... Zkuste si zjistit jaká vládla v lidské společnosti morálka v době kdy Bůh seslal potopu, zničil Sodomu a Gomoru...

    Nebo je zmanipulováno opačné pohlaví, které vás pak přinutí myslet jinak. Něco jde i skrze děti... A když nejde manipulovat, tak rodinu alespoň rozbít či trýznit lidi.

    Zkuste své okolí a tlak na vás prohlédnout. Je možné, že jak se vám to jednou podaří tak to prostě uvidíte.

    Zkuste si také uvědomit že těch útočných front je hned několik. Schválně se v myšlenkách vraťte do dětství a najděte v dnešní době nějaké zvrácenosti (to co tak sami označíte). Najdete i ty na které bylo zaděláno už tehdy, nebo kdykoli později? Šlo o přirozený vývoj společnosti? Opravdu? Je to dobrý vývoj? Chcete v takovém světě žít? Chcete aby v něm žily vaše děti a uznávaly ty hodnoty, které jim budou "jejich" dobou vštípeny? A co jejich děti?

    A stále nezapomeňte, i když na ně nevěříte, že existují démoni, kteří vás svazují vidět pravdu a pochopit.

    Vy věřící: Svatý kříž ať je vaším světlem, drak ať není vaším vůdcem.
    Odstup satane, nepokoušej je marnostmi.
    To co nabízíš je zlé, sám vypij svého jedu.

    Nad všemi námi ať se pak Ježíš Kristus, syn Stvořitele, náš vzkříšený vykupitel připravující pro nás království nebeské, smiluje a umožní nám spatřit satanovo dílo, které nás má uvrhnout do záhuby a zkázy.

    Děkuji Pane za sebe i ostatní, toto čtoucí. Amen.

  • 18. 10. 2014 11:58

    JB (neregistrovaný)

    Já si vážím redakce, že diskusi zbytečně necenzuruje. Ano, je to nepohodlí, když výměnu názorů komplikuje doma nahlas křičící vzdorovité dítě, v hospodě zpívající opilec a v diskusi pod článkem tapetující spammer. Určitou dobu se to dá snášet, nicméně server žije ze své návštěvnosti a jakmile čtenáři přestanou klikat, bude na to muset redakce zareagovat.

    Můžu se mýlit, ale podle mne spousta lidí, i nediskutujících, tu chodí kvůli diskusím pod článkem. Nebudou chodit, když tu pravidelně místo výměny názorů najdou jen nekonečné texty zkopírované z webů zoufale toužících dosáhnout návštěvnosti Vitalie. Fanatické texty bez návaznosti na téma článku doplněné komentáři jako: "nedívám se na TV, ale vím, že je plná homosexuality a porna", "homosexualita je boží trest za to, že jste homosexuální".

    Prosím, zkuste se na to podívat z jiné strany. Zeptejte se sám sebe, jestli rybaříte ve správných vodách. Padají vaše slova zde na úrodnou půdu? Někde na světě určite existují lidé, kteří ztratili víru v sebe sama a najít víru v boha jim může pomoci vést lepší život. Ale věřte, že mezi zdejšími čtenáři jich moc není. A i kdyby se nějací našli, zvažte jakým způsobem jim podat pomocnou ruku. Děkuji za pochopení.

  • 18. 10. 2014 12:45

    Pravdu hlásající (neregistrovaný)

    Opět jste zcela vedle. Smyslem hlásání pravdy není to aby lidé pravdu přijaly, ale i to aby se mohli svými vlastními slovy a činy odsoudit. Takříkajíc aby uvěřili pravdě svého srdce.

    Když pominu to, že hlásat nepravdu je špatné a přinejměnším nebohulibé, uvedu zde nejčastější problém lidí obecně, zejména pak věřících v jediného Boha Stvořitele.

    Máme totiž slabost dívat se na věci a svět způsobem, že Bůh dal schopnost vidět pravdu jen některým lidem. Obecně je to pravda.
    Ale existují situace, například když o to Boha požádáme, aby dal pravdu vidět všem. Tehdy pravdu uvidí všichni i když nadále budou mlžit či dokonce nás kárat za lež. Ne, tito lidé pravdu rozpoznali a nepřijali, mnohdy vypudili ze své mysli a srdce (často díky péči démonů kterým se opětovně a dobrovolně svěřili do péče, které byly díky vyššímu zásahu dočasně zbaveni) a pak se s tím někdy potřebují nějak vnitřně srovnat. Třeba podobnými keci jako jsou v předchozím příspěvku.

    Tím nechci říci, jinak tělesným rozumem celkem chytrý člověče, že jsi před Bohem odepsaný (já to prostě nevím, ale věřím že naději máme všichni). Ale svým komentářem můžeš opravdu apelovat tak nanejvýše na redakci Vitalie. Já ale věřím, že tentokrát tam jsou rozumní lidé a poznali, že nemlátím prázdnou slámu. Třeba je to i jinak, třeba mne jen druzí chtějí dovysledovat, v každém případě věř, že každý kdo mé příspěvky četl byl konfrontován s pravdou a Bůh vidí jak ji příjme a jak se zachová.

    P.S.
    Úrodná půde je všude (nejsem Bůh abych znal vyvolené), i když máš pravdu v tom, že zdejší čtenáři jsou opravdu v lecčems zvláštní.

  • 18. 10. 2014 19:03

    Petr Alder

    Podle statistiky z roku 2011 je 22% cechu vericich, homosexualu jsou jen 4%.

    Diskuze o Bohu jsou zde na miste, protoze ukazuje ze vsechny nase soucasne problemy jsou svym puvodem duchovni. Kdybychom nasledovali Boha nebylibychom vystaveni pusobeni zla a byli stastni.

    Navic Bible je nejctenejsi kniha sveta. To neni nahodou.

  • 19. 10. 2014 16:49

    PP (neregistrovaný)

    Záleží na metodice měření. Nedávno byl zveřejněn výzkum, ve kterém se k homosexualitě přiznávají 4% populace, ale přitom neheterosexuálů je 10-11%. Je to jako s měřením přirození, když se jen ptali, tak průměrná délka v erekci byla 14-16 cm. Při fyzickém měření se zjistilo, že je to jen tuším 11-14cm.

  • 10. 11. 2015 0:38

    Erumy (neregistrovaný)

    Bible není nejčtenější kniha světa náhodou... ale odečtěte si lidi, kteří jsou proti své vůli nucení ji číst. A ještě je jim vykládána nepravdivě, zklesleně či velmi subjektivně. Už jen vy jste důkazem deformovanosti křesťanství. Nemám dojem že by vzniklo kdysi dávno s účelem poučovat a fanaticky cpát názory fanoušků ježíše ostatním. Dost věřících má dojem že čím víc hlásají svoje dojmy z víry a to jaké zázraky nám nabízí, tím víc rybiček se chytí... novinka - je to kontraproduktivní;-) Kdyby křesťané doopravdy byli tak dobří lidé a bible byla vykládána jedním způsobem a správně, pak by věřící mohlo být daleko víc lidí. Ale osobně nefandím něčemu co má podobu sekty, která se hádá mezi sebou, vytváří si čím dál větší bludy a většina následníků sotva vyleze z kostela, pomlouvá každého kudy chodí. Bůh je láska, ne fanatismus a hodnocení ostatních podle vlastních měřítek.

  • 17. 10. 2014 11:03

    JB (neregistrovaný)

    Kdo mě to upomíná? Ten, který standardně chrlí čísla bez zdrojů? (najděte si je sám, průzkum mezi svými známými, vietnamské ministerstvo zdravotnictví;-)

    První odkaz z Googlu:
    http://www.nasedite.cz/cs/nadace_a_media/tiskove_zpravy_2012/359-pocty_tyranych_a_zneuzivanych_deti_v_cr_jsou_stale_vyssi

    Ta statistika je samozřejmě jen špička ledovce. Kolik obětí se skrývá "pod hladinou" neví nikdo, proto píšu "spousta".

    Já jsem to nelíčil jako standardní součást společnosti. Podle mě (a podle té odkazované statistiky) je to nedořešený problém. Zakazovat výchovu homosexuálům vidím jako druhořadý problém, pokud naše společnost nedokáže efektivně zakázat výchovu násilníkům.

  • 17. 10. 2014 11:27

    T (neregistrovaný)

    Je to určitě menší problém, v tom se asi shodneme. To ale neznamená, že by se neměl řešit, když to řešení je zatím mnohem jednodušší než u dětí těch tyranských hetero rodičů. Tedy zatím jednodušší pak už to tak jednoduché nebude.
    Tady se píší názory na homosexuální "rodiny" nemá cenu ten problém teď a tady rozšiřovat o další a nabalovat to na sebe. Lidé se učí řešit problémy od nejjednodušších po složitější. A týrání dětí se řeší a řeší a konce nevidět.

  • 17. 10. 2014 13:32

    JB (neregistrovaný)

    V tuto chvíli to podle mě problém není, protože pokud vím, tak adoptovat si homosexuální rodina cizí dítě nemůže.

    Odebírat homosexuálům vlastní děti vidím jako velmi složitý problém, ale tak to autor původního příspěvku ani nemyslel, takže v tom nejsme v rozporu.

    Problém týraných dětí tady nemám ambice vyřešit, ale přišlo mi vhodné teoretický problém homosexuálních rodin zasadit do kontextu skutečných problémů s výchovou v našem prostředí.

  • 19. 10. 2014 22:32

    PP (neregistrovaný)

    Nejlepší je, když "tolerantní" člověk začne: "Proti homosexuálům, Rómům, Ukrajincům xy...nic nemám, ALE..." "Mámo, oběd byl výborný, ALE já bych ho dosolil, dopepřil, do omáčky bych přidal trochu smetany...: Opravdu úsměvné.

  • 21. 10. 2014 4:49

    l0l (neregistrovaný)

    nejenom ze nechapete psany text, vy tez vkladate lidem do ust co absolutne nerekli.
    jak jinak si vysvetlit, ze umyslne zamenujete spojku podradici (ač), kterou pouzil predrecnik, za vami citovanou spojku odporovaci (ale)?
    je to jenom proto abyste mohl na predrecnika zautocit a vysmat se mu ze neni slunickovy dobrodej jako vy?
    mozna si zkuste nekde mezi tou adoraci sexualnich uchylek najit chvilku casu a dovzdelat se, at priste pochopite psany text.

  • 21. 10. 2014 12:30

    PP (neregistrovaný)

    Najdi si význam spojky AČ...Uvádí VÝHRADU, navzdory které tvrzení je platné. :-) Čili...Nevadí mi tvoje reakce, ALE mám proti tobě pár VÝHRAD. Hraješ si na velkého pistolníka, ALE přitom střílíš slepými náboji. Slunce v duši a více rozumu v mozečku. Puso

  • 22. 10. 2014 22:21

    l0l (neregistrovaný)

    s tim rozumem v mozecku mate naprosto pravdu, proto vam doporucuji se dovzdelat, jelikoz neznate vyznam spojky podradici vs odporovaci.
    ovsem pokud je pro vas spojka ac a ale jedno a to same pak je to vas problem, ovsem chapu ze ve vasi komunite to neni dulezite, hlavni je lidi s jinym nazorem hodne hlasite ukricet.

  • 23. 10. 2014 5:50

    l0l (neregistrovaný)

    presne tak, bavime se o vyznamu. spojka "ac" kterou pouzil predrecnik ma zasadne jiny vyznam nez spojka "ale" kterou jste v jeho textu umyslne zamenil, abyste jej mohl nasledne sepsout za neco co vubec nerekl.

    ps: samozrejme ze "ale" neni pouze spojka odporovaci. jako spojka muze byt totiz i castici stejne tak napriklad i, a, ze .... o to v tomto pripade ale jaksi nejde.

  • 23. 10. 2014 10:37

    PP (neregistrovaný)

    Ty jsi ale puso přešel od významu sdělení k záměně spojek. Zřejmě jste doma s partnerem probírali, jak to myslel, ale já jsem napsal, jak jsem to pochopil já. :-)

  • 26. 10. 2014 0:50

    l0l (neregistrovaný)

    omlouvam se, ale musim se zeptat, jste opravdu tak tupy? zamena spojky v tomto pripade naprosto zasadne zmenila vyznam one vety.
    o jakem partnerovi to mluvite? s predrecnikem nemam nic spolecneho a pokud to ma byt nejaky vas gay forek, tak vezte, ze ja jsem se svoji heterosexualni orientaci spokojen a verim, ze si ji uziva i ma manzelka :))).

    ps: proc mi v kazdem prispevku rikate puso? to je vas obsedantni exhibicionismus vasi sexualni uchylky tak silny, ze se nejste schopen vyjadrovat jako normalni clovek?

  • 27. 10. 2014 7:49

    PP (neregistrovaný)

    Hele puso, ty jsi i sexuolog amatér? Diagnózu stanovuješ pomocí věštecké koule a nebo telepatie? Detaily z tvé ložnice mě nezajímají, klidně Karlovi říkej manželko. Raději mi vysvětli původ našeho sporu a ten jediný správný výklad, abych se zbavil dojmu netolerance pisatele. Zatím se tady přeme o spojku.

  • 27. 10. 2014 10:52

    l0l (neregistrovaný)

    to jako vazne? vy opravdu nechapete podstatu? vzdyt jsem to psal uz nejmin 3x - prectete si to klidne i vicekrat pokud nepobirate psany text.

    bohuzel nemam chut ani trpelivost vysvetlovat vam vse x krat dokola, v realu bych to neudelal, tam se nechapajicim hlupakum snazim vyhybat a nebudu to resit ani zde. pokud vam to doted nedocvaklo jste stejne ztraceny pripad.

  • 23. 10. 2014 12:20

    x (neregistrovaný)

    Proti homosexuálům nic nemám (sám jsem bi), co mi však vadí je způsob, kterým někteří "homosexuální aktivisté" propagují svou orientaci, a který se v ničem neliší například od propagandy některých fanatických feministek. Tento článek je toho příkladem...

  • 23. 10. 2014 12:31

    Lenka Krbcova

    "... tento článek je toho příkladem". Viděl jste prosím profil autora článku? Tušíte, o čem mluvíte? Máte tedy na mysli, že psycholog Novák je "homosexuální aktivista, který zde propaguje svou orientaci"? Pan doktor se asi bude hodně divit:-) LK, Vitalia.cz

  • 23. 10. 2014 12:52

    x (neregistrovaný)

    Ano, není sice "homosexuální aktivista", ale jejich názory očividně přejímá a stává se tak jejich "hlásnou troubou". Jak říkám, nemám nic proti homosexuálům, jen mi prostě vadí propaganda a manipulace...

  • 24. 10. 2014 13:03

    PP (neregistrovaný)

    Bisexuál...Chlap žijící v bezpečí rodiny s manželkou (a dětmi), podnikající výlety za dobrodružstvím do mužského náručí? Existuje vůbec bisexuál žijící v partnerském svazku s chlapem, který si občas "odskočí" k ženě?

  • 7. 11. 2014 3:35

    jirixs (neregistrovaný)

    ta posledni veta se vazne povedla, minimalne jsem se pousmal... :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).