Hlavní navigace

Co vám v Praze vadí? Pošlete to on-line magistrátu!

4. 5. 2010

Sdílet

Magistrát hlavního města Prahy spustil internetové stránky Praha podle vás, kde můžete upozornit na potřebu opravy nebo navrhnout vylepšení konkrétního místa v Praze.  Internetové stránky jsou součástí online aktivit pražského magistrátu, které si kladou za cíl interaktivně komunikovat s občany a zrychlit reakci na jejich podněty.

Magistrát hlavního města Prahy spustil internetové stránky Praha podle vás, kde můžete upozornit na potřebu opravy nebo navrhnout vylepšení konkrétního místa v Praze. 

Internetové stránky jsou součástí online aktivit pražského magistrátu, které si kladou za cíl interaktivně komunikovat s občany a zrychlit reakci na jejich podněty.

Čtěte téma: Psí lejna ohrožují nejen vaše boty

Taky už jste do něj šlápli? A taky jste v tu chvíli dostali zlost na souseda, který venčí svého mazlíčka zásadně bez pytlíku?

„Víme, že nejrychleji si potřeby opravy nebo vylepšení konkrétního místa všimne občan, který tudy každý den chodí do práce či do školy. Až dosud ale tato informace putovala k odpovědným zaměstnancům pražského magistrátu déle, než bychom si my i občan představovali. Internetová stránka Praha podle Vás zrychlí tok informací a zajistí, že opravy a vylepšení budou prováděny rychleji, protože se o problémech dozvíme prakticky ihned po jejich vzniku,“ popisuje výhody projektu primátor hl. m. Prahy Pavel Bém.

Pražané mohou na potřeby oprav nebo vylepšení konkrétních míst upozornit na internetové stránce www.prahapodle­vas.cz.

Vedle internetových stránek je možné podat návrh na opravu či vylepšení prostřednictvím textové zprávy (cena je 3 Kč + cena SMS dle tarifu operátora) nebo na bezplatné telefonní lince 800 400 105. Do budoucna se počítá s využitím aplikace pro sociální síť Facebook.

Zdroj: Magistrát hl. města Prahy

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).