Hlavní navigace

Veselé bruslení s Karlínským Spektrem

11. 1. 2011

Sdílet

Zima už je v plném proudu, a tak je nejvyšší čas začít trénovat bruslařské otočky, piruety, práci s hokejkou a přihrávky na branku. Že ve vašem okolí není zamrzlý rybník ani ledová plocha? Nevadí, přijďte se svými dětmi na Veselé bruslení do Tesla Arény na holešovickém Výstavišti.  V sobotu 21. ledna od 14 do 16 hodin zaplní kluziště kluci a holky v maskách. Čekají na ně originální soutěže, tradiční karnevalové veselí, různá vystoupení, moderovaný program, ale i dost času pro volné bruslení a…

Zima už je v plném proudu, a tak je nejvyšší čas začít trénovat bruslařské otočky, piruety, práci s hokejkou a přihrávky na branku. Že ve vašem okolí není zamrzlý rybník ani ledová plocha? Nevadí, přijďte se svými dětmi na Veselé bruslení do Tesla Arény na holešovickém Výstavišti. 

V sobotu 21. ledna od 14 do 16 hodin zaplní kluziště kluci a holky v maskách. Čekají na ně originální soutěže, tradiční karnevalové veselí, různá vystoupení, moderovaný program, ale i dost času pro volné bruslení a zlepšení techniky.

Přečtěte si: Poprvé na brusle

Vstupné je symbolické – 20 korun a ledové dobrodružství slibuje zábavu pro celou rodinu za jakéhokoliv počasí, takže nás nemůže překvapit ani obleva.

Svézt na ledě se můžete s Karlínským Spektrem a Stanicí techniků Domu dětí a mládeže hl. m. Prahy ve spolupráci s Domy dětí a mládeže Praha 7, 9, 4 Hobby Centrum a Praha 4 Jižní Město. Akce, která má již tradičně velký úspěch, může být uspořádána díky finanční podpoře hl. m. Prahy.

Veselé bruslení s Karlínským Spektrem

Místo konání: Tesla Aréna

Výstaviště, Za elektrárnou 419/1, Praha 7

Doba konání: 14–16

Vstupné: 20,– Kč

Organizátor: Karlínské Spektrum, Dům dětí a mládeže hl. m. Prahy

www.ddmpraha.cz

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).