Hlavní navigace

Názor k článku Novela vymáhá povinné očkování pokutami pro lékaře i školky od Zveřejnil Laďa - Stali jsme se obětí Juvenilní justice Dopis neštastného člověka. Dobrý...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 1. 2015 21:12

    Zveřejnil Laďa (neregistrovaný)

    Stali jsme se obětí Juvenilní justice
    Dopis neštastného člověka.

    Dobrý den scháním naléhavě pomoc. Má dcera potřebovala pomoc s výslovností, proto jsem jí našla novou logopedku v Klatovech. Tato mladá paní je velmi ambiciozní, svou ordinaci si otevřela teprve v říjnu, dělá bez pojišťovny, dává si inzeráty do místních novin. Když jsem zavolala v pondělí tak ve středu měla hodinu čas. Jiní logopedi v Klatovech mají plno, neberou ani na pořadník. Paní logopedka vyšetřuje děti bez přítomnosti rodičů, že pak prý dítě líp spolupracuje. Vždy si tam vzala dceru, a mě řekla, ať se jdu někam projít. Když tam šla dcera po třetí , byl tam s ní tatínek, taťka se šel podívat po městě a když přišel pro dceru na logopedii, tak tam na něj čekala policie, s tím, že je zadržený, a vše mu vysvětlí, ptal se co je s dcerou, řekli mu, že je o ní postaráno.

    Na policii mu stělili, že dcera řekla, že s ním ráda spí v naší posteli a že jí táta myje a utírá do ručníku, že se s ní rád mazlí a prdí pusou jí na bříško. Dceru prý na policii prošetřil znalec. Dostala tam velkou panenku a spoustu dárečků. To bylo tento čtvrtek. Také pro mě přijeli a byla jsem u výslechu. Ptali se mě na partnera a na dceru.

    V pátek mi volali za sociálky. Že děti do konce vyšetřování nesmí být ve společné domácnosti. Proto jsem sama navrhla, že je odvezeme k mé sestře, která se s nimi dobře zná. Paní ale přijeli k nám domů, proto jsem ihned kontaktovala mou sestru a ta pro dcery přijela, zaručila se že děti budou u ní a že se neuvidí s otcem. Vzhledem k tomu, že si nejsem vědoma nějakého divného vztahu mezi dcerami a partnerem a tak ho nevidím jako nebezpečného, holky ho mají rády, je to takoví klidný rozmazlovací tatínek.
    Tak vzhledem k tomu , že za svím partnerem stojím, mě sociálka vyhodnotila jako nedůvěryhodnou , prý jsem přecitlivělá a beru to moc emotivně. Z tohoto důvodu mi děti nesvěří ani kdyby se můj partner z domácnosti odstěhoval a také prý s nimi nesmím jet ani sama na výlet. To musí zajistit sestra nebo pujdou mé děti do pěstounské rodiny (prý aby měli domáčtější prostředí)
    V pondělí a dnes jsme hledali právníka, sedm jich odmítlo na místě a tři nám pomoc přislíbili , ale pak se z podivných důvodů ozvali, že nemůžou.

    Ta situace trvá od pátku a já ztrácím trpělivost! Má starší dcera má jít 8.února k zápisu k nám do města, kde má své kamarádky. Na sociálce nám řekli, že to může trvat i půl roku. A tak ať dceru přihlásíme do ZŠ ve městě kde bydlí sestra. Druhá tříletá dcerka se prý na nás pořád ptá. Prý se včera večer spolu objímali a plakali, že chtějí domů.
    Přítel musí na sexuologický vyšetření a dcery na gynekologii. Já se prý na výpověď dcery podívat nesmím.
    Dnes jsem se dozvěděla o Juvenilní judikatuře je mi špatně. Jsme zoufalí. Celá rodina. Proč my? Kdo nám pomůže? Holky nás mají moc rády, máme skvělí reference rodiny, okolí i školky nebo doktorky. Pomůžete nám?? Jsme z klatovska. (za chyby se omlouvám)

    http://www.rodina.cz/nazor17994728.htm
    - odkaz smazán

    pokračování
    Chtěla bych důrazně varovat před logopedkou Mgr. **********, která svým nesmyslným udáním na policii dohnala skvělého tátu od dvou maličkých dcer dnes k sebevraždě. Tato Mgr. na základě toho, že tento otec koupe svou pětiletou dceru ( pro normální lidi naprosto normální činnost ) udala na policii za podezření na pohlavní zneužití své dcery, tímto rodičům byly odebrány obě maličké dcery, to nejcennější co měli. Tohoto člověka jsem velmi dobře znala, vím jak krásně a láskyplně pečoval o své děti a byl i úžasným celoživotním partnerem mé sestře. Týden trvající nátlak, obvinění od Mgr. *************** že je pedofil, kterou významně podpořila psycholožka Mgr. *************, jednání sociálky, která oba rodiče označila za nebezpečné pro děti a vzala jim je aniž by se vůbec alespoň obtěžovala ty děti vidět a ne jen koukat do těch jejich papírů a jen mávat s nima namyšleně před nosem nešťastným rodičům a hrozit jim vším co jim zákon umožňuje - ukradnout lidem jejich děti, je jim dobře jasné, že v tomto místě lidem ublíží nejvíce a nemohu opomenout jejich větu - VŠE SE DĚLÁ V ZÁJMU DĚTÍ,které oni v životě neviděli!!! Po týdnu tohoto svinstva co na něj *************** *a úřady házeli byl tento člověk naprosto vyřízený, vzal si dnes provaz a šel se raději oběsit, týden jim stačilo aby zničili do té doby šťastnou rodinu, která měla budoucnost, zničila dětem do té doby šťastné dětství a udělala z milující partnerky matku samoživitelku!! Hned po sebevraždě tohoto člověka najednou sociálka záhadně odvolala, že je matka nevhodná pro výchovu dětí a HODLÁ jí je vrátit - to se musel vážně jeden hodný člověk zabÍt-0ostál spravedlnosti?? Rodinou už nikdy nebudou, tatínka dohnal tento systém k sebevraždě, maminka dětí nyní samoživitelka musí dát v práci výpověď a přestěhovat se, aby mohla své dcery vodit do a ze školky a k tomu uplatila veškeré výdaje, děti tyto Mgr. a sociální úřad připravil o milovaného tatínka.. Děkujeme Mgr. *************, Mgr. *********** a celému sociálnímu úřadu v Klatovech, především sociální pracovnici **********, která s touto rodinou tak "vlídně" jednala za to, že se jim podařilo ochránit děti před nebezpečím - jejich úžasnými rodiči, a tím dětem zajistili nyní pohádkovou budoucnost, tím že se jejich tatínek zasebevraždil.

    DĚKUJEME, TEĎ UŽ JE TO SNAD V OČÍCH ZÁKONA V POŘÁDKU!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).