Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Novela vymáhá povinné očkování pokutami pro lékaře i školky od Seti - Důvod vůbec není třeba uvádět. A velice silně...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 1. 2015 22:29

    Seti (neregistrovaný)

    Důvod vůbec není třeba uvádět. A velice silně pochybuji, že nějaký uveden bude. Pravý důvod, tedy zisky farma firem a potažmo "malou domů" nikdo z těch přikazovačů nepřizná, a žádný racionální důvod nelze nijak obhájit. Teze, že v případě dobrovolného očkování by klesla proočkovanost a začaly by epidemie a podobné nehorázné nesmysly, které třeba zde prezentuje demagog TSD, lze vyvrátit jednoduše pohledem na země, které povinné očkování nemají. Takže je to prostě jasné, důvodem jsou peníze, nic jiného to být nemůže. Ještě bych byl možná ochoten jako částečný důvod akceptovat obyčejnou hloupost, zřejmě bude také hrát nějakou roli, užitečných idiotů je i v řadách poslanců dost.

  • 21. 1. 2015 2:08

    Viktor (neregistrovaný)

    ..takto bych to videl, pane Seti, ... dalsi priklad > chemoterapie, Takřka vsichni po chemoterapii umiraji do 5. let. Jedna davka i 30.000,-

    ..prirodni, overene medikamenty se ignoruji, zatracují, zakazují, kriminalizují...i kdyz funguji, a zadarmo. Mnohem lépe, nez chemohnoje.

    outkovka pestra
    cannabis
    Anona ostnita-graviola
    Vitamín B-17
    Vit "C"
    Kurkumin

    a další...a další...a další ...

  • 22. 1. 2015 10:39

    Seti (neregistrovaný)

    Zákaz používat slova jako "lék, léčí" u tzv. "potravinových doplňků" (a tím je myšleno vše, co není schváleno jako oficiální "lék" nějakou sebrankou pomazaných hlav (u nás je to SÚKL)), a vysoké pokuty za porušení, vypovídá o mnohém.

  • 22. 1. 2015 8:49

    TSD (neregistrovaný)

    Vážený VOLE
    Když se podíváte do zemí, kde povinné očkování nemají v takovém rozsahu, jedná se o zaběhnuté demokracie, kde přitroublí řvouni nezakládají občanská sdružení, aby si mohli vydobít "lidská práva" .
    Tam totiž se lidé rozhodují na základě jiných argumentů než je svoboda, oni to totiž nikdy řešit nemuseli.
    A v mnoha případech mají dokonce vyšší proočkovanost než u nás. Kdyby se jednalo o zisky firem, nevidím jediný důvod proč by ty firmy nepodporovaly dobrovolnost očkování, když by se podle vás vlastně zvýšil odbyt. Neprotiřečíte si náhodou?
    Většině realisticky myslících lidí je jasné, že by proočkovanost klesla, protože takoví jako je doktoroprávník JV , případně jedna agilní právnička z ligy s prapodivným italským jménem by přišli o výnosný chlebíček a vavřínový věnec bojovníka - hrdiny i o zástupy zblblých ovcí, které je následují.
    tsd

  • 22. 1. 2015 10:51

    Seti (neregistrovaný)

    Nevážený VOLE, vy jste nejen troll, lhář a demagog, vy ještě navíc pohrdáte občany ČR, když si myslíte, že potřebují od vrchnosti přikazovat, jak mají žít své životy a bez těchto příkazů, které jsou jistě pro jejich "dobro", by se snad ani nevys*ali. Ovce z nich děláte vy. To, že lidi, kteří nedrží hubu a krok a snaží se domáhat svých práv, označujete za řvouny, vypovídá o mnohém. Ostatně téměř všichni, co navštěvují zdejší diskuze, to vědí.

    Prozradím vám tajemství, které těm chytřejším tak nějak dojde samo: kdyby u nás nebylo očkování povinné pod hrozbou pokut a jiných, falešnými záminkami ospravedlňovaných sankcí (zákaz vstupu do školek apod.), a necpaly se do několikaměsíčních kojenců mnohonásobné jedy, nikdo by nemusel zakládat žádná občanská sdružení.

    Dál s vámi a s vašimi žvásty nemíním ztrácet čas.

  • 22. 1. 2015 11:47

    tsd (neregistrovaný)

    Vy se můžete chytit za ruce se zdejším pánbíčkářem a založit si anarchistickou republiku. Moc by mne zajímalo jak byste fungovali.
    Odhaduji to tak na dva-tři dny a pak byste se opojeni svobodou buď pozabíjeli navzájem, nebo vyhynuli podobným způsobem.
    A byl by klid.
    Klidně si kašlete na zákony, kašlete na doktory kašlete na lidi, kterým nesaháte po kotníky, ale někde jinde.Tady v té republiceo vás nestojíme a určitě je nás většina.
    tsd
    P.S. Bohužel každá vesnice má svého Pepka Vyskoče nebo Otíka

  • 22. 1. 2015 13:23

    Zákony ignorující (neregistrovaný)

    To je jen první krok ty škodící nemoudrý (co si myslíš žes na to vyzrál) mezi ostatními poškozovanými nemoudrými.

    Dalším požadavkem bude, kromě finančního vyrovnání zainteresovaných osob (očkující, očkovaný), bez vměšování státu a soudobé justice (prostě se udělají pevná pravidla založená na statistice, podkladů je i dnes bez hlášení lekařů dostatek - mimochodem bych sebral licenci každému kdo nenahlásil alespoň jedno problematické očkování za deset let) to že lid této země bude profitovat (obdrží 100% zisku, patologové budou pracovat za minimální mzdu) z takových novodobě připravovaných chuťovek jako zisk za prodej orgánů lidí přinucených k eutanazii, dětí odebraných zlodějským státem které zemřou (a to vše bez ohledu na zemi kde se občané Česka budou nacházet a problémy je zastihnou).

    Vynucování těchto i dalších pravidel, s kterými vás jakožto občan mající právo určovat svému státu jaký má být a jaký ho požaduji, včetně vyhlášení nepřítelství a války, nebo alespoň pozastavení spolupráce a uvalení embarg na země poškozující práva našich občanů.
    Jestliže ty si myslíš, že máš právo žádat po státu něco a žádáš to, je na místě legitimní hovořit o občanské neshodě, jejímž vyústěním bude jednou, pokud nedojde ke změně, občanská válka.

    Píši to jen proto, že očkování je pro mne naprosto marginální problém (pokud stát - vlastností horších jako prodejná děva, odpudivá a nezdravá - zůstane "blahoskloný", k mému nepodrobení se a celkově k mému nezájmu o jeho nařízení a zcela ignorující jeho ubohý aparát vytvořený kolem) o kterém vůbec nehodlám diskutovat; ale milion podobných problémů a znásilnění již dohromady marginálními nejsou a rozhodně by je nikdo neměl přehlížet.
    Každý ať si najde co příjde problematické jemu samotnému, i když se pravděpodobně shodneme a kde komu profitujícího z dnešního uspořádání se to nebude líbit. Každý ať si uvědomí jak systém funguje a že kde nejsou problémy dnes, mohou být zítra a jaké má mechanismy na změnu. Prostě chci abyste si uvědomili že občanská válka bude, a pochopili to co nejdříve protože to zminimalizuje škody a možná nebudou ani ztráty na životech. je nás tu více táborů, záměrně stojích proti sobě i některé i proti státu a z každé koruny co státu odvete je vám ubližováno více a jste více stavěni zdánlivě proti sobě.

    Dospějte a prohlédněte. Bůh vám pomáhej a stůj při vás.
    Věřící v jediného a nestvořeného Boha, Stvořitele všeho a všech, uvědomte si, že to vůbec není jen problém světský, ale pozadí je mnohem temnější.

  • 24. 1. 2015 8:16

    Seti (neregistrovaný)

    "Klidně si kašlete na zákony, kašlete na doktory kašlete na lidi, kterým nesaháte po kotníky, ale někde jinde.Tady v té republiceo vás nestojíme a určitě je nás většina.
    tsd"

    LOL to je jak z nějakého projevu XXIII celostátního sjedzdu KSČ. TSD nestojí ve státě o svobodné občany s vlastním názorem. on stojí o vovce, které drží hubu a krok. Republiku si rozvracet nedáme! V demagogii, překrucování, lhaní a pohradání svobodou vám nesahám ani po kotníky. Chvála Bohu za to.

  • 22. 1. 2015 12:08

    tsd (neregistrovaný)

    Cituji z vašeho duchaplného příspěvku:
    "a necpaly se do několikaměsíčních kojenců mnohonásobné jedy, nikdo by nemusel zakládat žádná občanská sdružení."

    Můžete mi tedy vysvětlit proč tedy v zemích kde do dětí ty "jedy" nemusejí píchat, to dělají dobrovolně a někdy i častěji než u nás?
    Asi nevíte, protože jinak byste takový argument nikdy nepoužil.
    Já vám to lehce vysvětlím. Škodlivost těch "jedů" ve vakcínách je tak zanedbatelná, že s tím prostě nemají problém. Ten problém si u nás vycucali z palce různí Vavrečkové, Strunecké, Elekové ......atd.
    Pak se toho chopili různé Candiglioty a podobní bojovníci, kteří bojují a ani nevědí proti čemu protože odborně na to nemají. Právníci si vymyslili problém a teď ho s nadšením řeší. Za hranicemi se jim kolegové jenom smějí.
    Předpokládáte tedy, že na západě žijí samí blbci, ke kterým jaksi ty vaše zaručené informace ještě nedorazily a nebo těm informacím (světe div se) nevěří.
    tsd

  • 22. 1. 2015 14:43

    Viktor (neregistrovaný)

    Janda, ten velitel pediatrů nebo co to je, veřejně říká, že rodiče v ČR nemají na to se sami rozhodnou jak a co očkovat. Janda tedy říká, že rodiče v ČR jsou méněcenní, než rodiče ve většině států EU. Jelikož většina dospělých se stanou ve svém životě rodiči, Janda defakto říká, že občané v ČR jsou méněcenní, než většina občanů EU. Pan Janda, TSD a ostatní, kterým systém nadobro vymazal mozek z kebulí zapomínají, že tímto o méněcennosti mluví i o sobě.

    Já na ně na všechny kašlu :-))

  • 22. 1. 2015 15:25

    tsd (neregistrovaný)

    A teď se pokuste bez emocí vysvětlit ten paradox, že v některých západních zemích je proočkovanost na některá očkování srovnatelná nebo i větší i když je to na základě dobrovolnosti.
    Že by byli občané západních zemí EU méněcenní, když nechápou jak očkování jejich dětem škodí a jak je zabíjí?
    A nebo jsou trochu někde jinde, když chápou, že se bez očkování jejich děti neobejdou?
    Nikdo ani Prof. Janda, ani moje maličkost netvrdí, to co tvrdíte vy.(totiž, že by rodiče všech dětí se nedokázali správně rozhodnout).
    Ona se naštěstí většina rozhoduje dobře. Špatně se rozhodují jenom ty tupé ovce, které věří JV, Strunecké apod. Bohužel těch tupounů máme u nás víc než na západ od hranic. Uhodnete o kom asi tak píšu?
    tsd

  • 22. 1. 2015 15:55

    Zákony ignorující (neregistrovaný)

    Tak podle toho co jsem se doslechl jen v loňském roce je například pro cizince pobývající v Anglii prakticky nemožné odmítnout očkování dětí, protože by jim je sociálka ukradla.

    To stejné, ale i platí to i pro domorodce, je v Norsku a v Německu se o to pokoušejí také...

    Toto já následovat nehodlám, kdybych měl pár lidí zabít. Pokud Bůh někoho z těch, kdo by mi měli podlehnout bude chtít zachovat má mé svolení mne zastavit.
    Nebo je lepší jen sekat ruce? Kterou držíte stříkačku? Pokud vás to neučí jednotně, všechny stejně, spolu s těmi kravinami?!

  • 26. 1. 2015 21:12

    Zveřejnil Laďa (neregistrovaný)

    Stali jsme se obětí Juvenilní justice
    Dopis neštastného člověka.

    Dobrý den scháním naléhavě pomoc. Má dcera potřebovala pomoc s výslovností, proto jsem jí našla novou logopedku v Klatovech. Tato mladá paní je velmi ambiciozní, svou ordinaci si otevřela teprve v říjnu, dělá bez pojišťovny, dává si inzeráty do místních novin. Když jsem zavolala v pondělí tak ve středu měla hodinu čas. Jiní logopedi v Klatovech mají plno, neberou ani na pořadník. Paní logopedka vyšetřuje děti bez přítomnosti rodičů, že pak prý dítě líp spolupracuje. Vždy si tam vzala dceru, a mě řekla, ať se jdu někam projít. Když tam šla dcera po třetí , byl tam s ní tatínek, taťka se šel podívat po městě a když přišel pro dceru na logopedii, tak tam na něj čekala policie, s tím, že je zadržený, a vše mu vysvětlí, ptal se co je s dcerou, řekli mu, že je o ní postaráno.

    Na policii mu stělili, že dcera řekla, že s ním ráda spí v naší posteli a že jí táta myje a utírá do ručníku, že se s ní rád mazlí a prdí pusou jí na bříško. Dceru prý na policii prošetřil znalec. Dostala tam velkou panenku a spoustu dárečků. To bylo tento čtvrtek. Také pro mě přijeli a byla jsem u výslechu. Ptali se mě na partnera a na dceru.

    V pátek mi volali za sociálky. Že děti do konce vyšetřování nesmí být ve společné domácnosti. Proto jsem sama navrhla, že je odvezeme k mé sestře, která se s nimi dobře zná. Paní ale přijeli k nám domů, proto jsem ihned kontaktovala mou sestru a ta pro dcery přijela, zaručila se že děti budou u ní a že se neuvidí s otcem. Vzhledem k tomu, že si nejsem vědoma nějakého divného vztahu mezi dcerami a partnerem a tak ho nevidím jako nebezpečného, holky ho mají rády, je to takoví klidný rozmazlovací tatínek.
    Tak vzhledem k tomu , že za svím partnerem stojím, mě sociálka vyhodnotila jako nedůvěryhodnou , prý jsem přecitlivělá a beru to moc emotivně. Z tohoto důvodu mi děti nesvěří ani kdyby se můj partner z domácnosti odstěhoval a také prý s nimi nesmím jet ani sama na výlet. To musí zajistit sestra nebo pujdou mé děti do pěstounské rodiny (prý aby měli domáčtější prostředí)
    V pondělí a dnes jsme hledali právníka, sedm jich odmítlo na místě a tři nám pomoc přislíbili , ale pak se z podivných důvodů ozvali, že nemůžou.

    Ta situace trvá od pátku a já ztrácím trpělivost! Má starší dcera má jít 8.února k zápisu k nám do města, kde má své kamarádky. Na sociálce nám řekli, že to může trvat i půl roku. A tak ať dceru přihlásíme do ZŠ ve městě kde bydlí sestra. Druhá tříletá dcerka se prý na nás pořád ptá. Prý se včera večer spolu objímali a plakali, že chtějí domů.
    Přítel musí na sexuologický vyšetření a dcery na gynekologii. Já se prý na výpověď dcery podívat nesmím.
    Dnes jsem se dozvěděla o Juvenilní judikatuře je mi špatně. Jsme zoufalí. Celá rodina. Proč my? Kdo nám pomůže? Holky nás mají moc rády, máme skvělí reference rodiny, okolí i školky nebo doktorky. Pomůžete nám?? Jsme z klatovska. (za chyby se omlouvám)

    http://www.rodina.cz/nazor17994728.htm
    - odkaz smazán

    pokračování
    Chtěla bych důrazně varovat před logopedkou Mgr. **********, která svým nesmyslným udáním na policii dohnala skvělého tátu od dvou maličkých dcer dnes k sebevraždě. Tato Mgr. na základě toho, že tento otec koupe svou pětiletou dceru ( pro normální lidi naprosto normální činnost ) udala na policii za podezření na pohlavní zneužití své dcery, tímto rodičům byly odebrány obě maličké dcery, to nejcennější co měli. Tohoto člověka jsem velmi dobře znala, vím jak krásně a láskyplně pečoval o své děti a byl i úžasným celoživotním partnerem mé sestře. Týden trvající nátlak, obvinění od Mgr. *************** že je pedofil, kterou významně podpořila psycholožka Mgr. *************, jednání sociálky, která oba rodiče označila za nebezpečné pro děti a vzala jim je aniž by se vůbec alespoň obtěžovala ty děti vidět a ne jen koukat do těch jejich papírů a jen mávat s nima namyšleně před nosem nešťastným rodičům a hrozit jim vším co jim zákon umožňuje - ukradnout lidem jejich děti, je jim dobře jasné, že v tomto místě lidem ublíží nejvíce a nemohu opomenout jejich větu - VŠE SE DĚLÁ V ZÁJMU DĚTÍ,které oni v životě neviděli!!! Po týdnu tohoto svinstva co na něj *************** *a úřady házeli byl tento člověk naprosto vyřízený, vzal si dnes provaz a šel se raději oběsit, týden jim stačilo aby zničili do té doby šťastnou rodinu, která měla budoucnost, zničila dětem do té doby šťastné dětství a udělala z milující partnerky matku samoživitelku!! Hned po sebevraždě tohoto člověka najednou sociálka záhadně odvolala, že je matka nevhodná pro výchovu dětí a HODLÁ jí je vrátit - to se musel vážně jeden hodný člověk zabÍt-0ostál spravedlnosti?? Rodinou už nikdy nebudou, tatínka dohnal tento systém k sebevraždě, maminka dětí nyní samoživitelka musí dát v práci výpověď a přestěhovat se, aby mohla své dcery vodit do a ze školky a k tomu uplatila veškeré výdaje, děti tyto Mgr. a sociální úřad připravil o milovaného tatínka.. Děkujeme Mgr. *************, Mgr. *********** a celému sociálnímu úřadu v Klatovech, především sociální pracovnici **********, která s touto rodinou tak "vlídně" jednala za to, že se jim podařilo ochránit děti před nebezpečím - jejich úžasnými rodiči, a tím dětem zajistili nyní pohádkovou budoucnost, tím že se jejich tatínek zasebevraždil.

    DĚKUJEME, TEĎ UŽ JE TO SNAD V OČÍCH ZÁKONA V POŘÁDKU!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

  • 29. 1. 2015 13:40

    Seti (neregistrovaný)

    To nevíte, že koupat děti nahaté, případně se jich jakkoliv dotýkat, z dotyčného rodiče dělá nebezpečného pedofila a teroristu, se kterým je nutno bez milosti zatočit? A chraň vás pámbů dělat nějaké fotografie spoře oděných vlastních potomků, to už jste rovnou výrobce dětské pornografie.

  • 22. 1. 2015 17:11

    Viktor (neregistrovaný)

    Ale houby. Tady to máte řečeno: http://video.aktualne.cz/dvtv/pokuty-kvuli-neockovani-a-ma-byt-povinne-duel-dvtv/r~e3e416609cd911e4a10c0025900fea04/

    Právě je to o tom, co píšete. Tady krucinál fagot nejde o to neočkovat vůbec, ale o tu dobrovolnost, možnost odložení, individuální plán, odškodnění za nežádoucí účinky atd. A tohle v EU funguje. U nás je jen ten bič. Tady není debata. Tady se zavede novela, kde se z biče udělá devítiocasá kočka. Tak už to proboha pochopte chlape.

  • 23. 1. 2015 8:07

    tsd (neregistrovaný)

    Vy pochopte, že to není problém pro právníky, ale pro odborníky.
    Byl jsem na rande s odpůrci očkování v poslanecké sněmovně.
    Tam se sice měla řešit dobrovolnost či nedobrovolnost, místo toho se řešily otázky odborné. Podívejte se např. na argumentaci pana Setiho a ostatních. "Ve vakcínách jsou jedy, vakcíny škodí, doktoři to neumějí, očkování je zlo, chceme rozložit očkování, protože sami dobře víme jak se to má dělat".
    Nezlobte se, ale z toho je mi smutno a úzko, kam to až může dojít.
    Když už se to nepodaří přes "odbornost" ( o které nelze u ekonomů, strojařů a ortopedů vůbec mluvit), povolají se na pomoc advokáti a lidská práva.
    Odvoláváte se na to jak to chodí na západě, ale v mnoha případech ( Norsko) to není nic jiného než pokrytectví. Mají svobodu, ale oni je stejně donutí.
    Znám pár kolegů z Rakouska a Německa a oni nám tu povinnost docela závidějí. Nemluvím o tom, že některé státy to potichu zavádějí, protože zjistily, že očkování nelze účinně provádět podle toho, jak si ten který rodič umane.
    tsd

  • 23. 1. 2015 13:31

    veronika (neregistrovaný)

    A vy pochopte, že pokud bude mít moje dítě v důsledku očkování nějaké následky, budu o něj pečovat do konce života já, ne žádný doktor a stejně tak žádný odborník mu nebude chodit plakat na hrob, jestli po očkování umře. Místo slova "očkování" si klidně dosadte i "nemoc, na kterou se očkuje." Nikdo neví, jestli konkrétně mému dítěti očkování víc prospěje nebo ublíží, takže by si "odborníci"neměli hrát na bohy.

  • 23. 1. 2015 15:44

    TSD (neregistrovaný)

    A vy pochopte, že pokud bude mít vaše dítě v důsledku NEočkování nějaké následky nebo zemře , dopadnete úplně stejně. Jediný nezanedbatelný rozdíl je, že pravděpodobnost toho neštěstí je řádově vyšší při neočkování.
    tsd

  • 23. 1. 2015 15:59

    Viktor (neregistrovaný)

    ...nějaký příklad úmrtí dítěte v ČR na nemoc, proti které nebylo očkováno z posledních let ???

    Příkladů trvalého poškození zdraví a úmrtí dětí několik hodin po očkování si najdete stovky.

  • 23. 1. 2015 20:07

    veronika (neregistrovaný)

    Přečetl jste si třeba knihu od Martina Hirteho "Očkování pro a proti"? Napsal ji německý pediatr, očkující!!!, vše je podloženo studiemi a odkazy a rozebírá tam jednu nemoc po druhé dopodrobna. Není to tedy "laik", snad by se Vám mohl líbit jeho styl psaní a argumenty.

  • 24. 1. 2015 8:21

    Seti (neregistrovaný)

    Jistě, že nečetl, něco takového nezapadá do jeho světonázoru. Vakcíny přece žádné vedlejší účinky nemají a když se nějaké objeví, tak přece nesouvisí s vakcinací a proto je není třeba hlásit. Za to je třeba pokutovat rodiče, kteří z jakýchkoliv důvodů odmítli očkování poly-jedy, a jejich děti vyřadit z kolektivu těch "uvědomělých". Vedlejší účinky jsou pindy ;-)

  • 24. 1. 2015 17:05

    tsd (neregistrovaný)

    Ne celou to fakt nejde. V podstatě se jedná o guláš pravd, polopravd, omylů a lží a přiznám se, že jsem se pokoušel oddělit zrno od plev, ale ono to nejde. Začátek věty pravda, dovětek lež. Není to sice takový škvár jako čtení článků homeopatky Elekové, spíš na úrovni článků JV.
    S odbornou a vědeckou literaturou to nemá nic společného. Taky je to psáno pro lidi a lidi mají rádi senzace a akta X.Pak se to dobře prodává.
    Ostatně podobný názor na to má např. kolega Petráš.
    http://www.vakciny.net/AKTUALITY/akt_2010_05.htm
    tsd

  • 27. 1. 2015 13:27

    veronika (neregistrovaný)

    hmm..a co říkáte té studii, podle které jsou naočkované děti pětkrát víc nemocné než nenaočkované? Náhoda nebo povod? Možná tedy opravdu platí věta "Nevěř žádné studii, kterou jsi osobně nefalšoval" :)

  • 29. 1. 2015 13:35

    Seti (neregistrovaný)

    To jsou falešná, falešná slovíčka a kacířské myšlenky, které absolutně neodpovídají "pravdě". Takové uvažovaní bude nutno zakázat nějakým tím zákonem a děti takto uvažujícím rodičům odebrat a dát do ústavní péče, kde se jim dostane řádného vzdělání pro jejich dobro a kvalitní budoucí život.

  • 23. 1. 2015 14:44

    Zákony (světské) ignorující (neregistrovaný)

    Ty si ale také uvědom (podle mne si to uvědomuješ a jsi za to rád), že lidé v Česku se k "odborné" (lze li tak vaše poznání vůbec nazvat) argumentaci uchylují jen pro to, jakou mají historickou zkušenost, kvůli tomu jak je utlačena jejich duše, a jakou si dovolují mít ještě naději (v co si dovolují doufat) při své neochotě bojovat (potřebným způsobem) za to co by pro každého z nich mělo být svaté - a oni to vnitřně cítí a není v silách kohokoli, ani stana, tento cit utlačit (což opět jen utlačuje jejich již dostatečně soužené duše, pro vás zlé co chodíte v těle jediná a nestabilní ochrana před jejich pomstou).

    Prostě a jasně. Ti lidé se bojí, jsou předposraní, že kdyby naplno řekli co chtějí tak neuspějí, že už si dovolili příliš. Mají dostatečnou historickou zkušenost a cítí se těmi posledními z posledních jenž jsou podřízeni jakési pochybné vrchnosti. Ti lidé si neuvědomují, že každý politik i každý státní úředník, a osoba placená z jejich (jakoukoli oklikou, fíglm přerozdělením - tedy naprosto všichni) je váš zaměstananec, jsou to lidé placení i živení z práce v potu vaší tváře, navíc samozvaní a každou chvíli nějaký přibude!. A ty to ty prostitutko (vzkaz pro redakci: Tohle není sprosté slovo, ale normální, dokonale výstižný, termín. Dával jsem si záležet.), manipulující jejich vědomím a dále je zastrašující, moc dobře víš, na jejich zotročení jsi přímo životně závislý a dnes už se za to ani nestydíš.

    Vy lidé utíkáte sami před sebou, snad si chráníte cosi jako důstojnost. Prostě něco co vám má umožnit dále sami se sebou žít. Neodsuzuji to ani se nedivím, prostě jsem díky Bohu a jeho milosti jiný a uvědomuji si, že je to jen jeho zásluha. To ale neznamená, že se kolem vás má chodit jako kolem horké kaše, nebo přecitlivělých mrzáků, protože i ve vás je síla se tomu vzepřít. Bůh nám tu sílu vzdorovat zlu dal každému a každého nás také chrání i když si to neuvědomujete.

    Uvaž sám logicky, ty co jsem tě nazval prostitutkou. Co jiného by mohli ti lidé udělat, když by vznesli, podle jejich ustrašeného vědomí, přílišné nároky a neuspěli by.
    Stáhnou se a strpí další křivdu? Strpí ji i ti co si myslí, že je ohrožujete na životě? Nechají si to jen pro sebe? Budou chránit jen sebe? Jak dlouho dokáží sami vzdorovat? Kdo jim zaručí, že očkování bude jediný případ státem nařízené zvůle kde koho? Není jedno kolika zvůlím podlehnou, je jedna méně hrozná než dvě, a pro každého? Uvědomí si že to není jediná věc ve které sami sebe obelhávají a že existuje určitá hranice, kterou již překročili a že čím dále se vzdálí tím je jasnější že jsou mrtví (ve všech smyslech které vás napadají, nemám sílu to rozebírat, bylo by to na celý článek) a ztrácejí schopnost se navrátit?

    Uvědomí si, že je smrtelné použít osvědčenou metodu (ke které jsou mimochodem puzeni řádem tohoto světa, kterému mají moc se vzepřít) čekání na lepší časy (vhodnější podmínky k životu, podobně jako to dělá celá řada životních forem na zemi, když prostě jen přežívá), protože tu šanci v tom koloběhu nekonečného čekání na lepší podmínky k životu právě promarňují a po celém světě ubývá ostrůvků, kde lidé tuto reálnou šanci mají? Co když už to nebude nikdy lepší?

    Ty odpadlý, kdo to čteš, si myslíš, že hrozba sankcí či vězením, nebo i vražda, jsou (pro ty napomáhajací zlu) natolik dobrá a stabilní ochrana, že by mohli zastavit i Bohem vyvolé, a nebo že přestanou platit Boží zákony? Dovolím si vyzdvihnout, že co zasejeme to sklidíme, a že pokud půjdou lidé Bohu libou cestou Bůh je ochrání ještě více než je chrání normálně (před tím aby propadli zlu)? Ne!
    Dovolil sice aby lidé byli od něj odvedeni (tříbí nás), ale jeho zákony platí a pomoc které se vám případně dostane není žádná nerálná záležitost (jako je tomu v mnoha případech u nereálného dobra viditelného po vakcinaci) ale reálná a vnímatelná pomoc a zásah ve vašem životě (stejně jako někteří vnímají zlo které vakcína přinesla a přesto vám jiní tvrdí že neexistuje i když váš soused by se vsadil že máte pravdu).

    Ještě zobecním. Když už jsem opustil čistě problematiku toho jak konkrétně a fyzicky (na to musíte najít odpověď sami v sobě) naložit se zlem a těmi co mu slouží. A zkuste mi vysvětlit jak může být zbavení mé a vaší svobody, jinými lidmi (navíc ovládanými satanem), pro mne či vás přínosné, nádherné, Bohu libé... Očekávejte v odpověď slovíčko prospěšné a pak hromadu podobných lží, které opět popřou sami své zoufalé výkřiky že teď se o odbornosti přece nebavíme, že teď jsme chtěli jiná témata, jako je svoboda, přirozené lidské právo, Boží vůle,...

    Vše co potřebujete abyste se postavili zlu máte k dispozici. Ale abyste snadno nepodlehli zoufalství, nebo nebyli zvyklatelní ve svém postoji, neustále vnímejte i to, že mnohé bylo předpovězeno. Pokud se neobrátí dostatek lidí, tělesné zlo které ve světě vnímáte viditelně (záleží i na ostrosti vašeho pohledu) nepomine.
    Pokud však patříte mezi povolané, nebo povoláni budete, tedy jste například vůbec schopní pochopit co vám tu píši, nenechte se tím zvyklat a vnímejte působení Boha ve svém životě.
    Podpora o které jsem hovořil je pochopitelně individuální záležitostí, každé Boží dítě může mít odlišné potřeby pro svůj růst, život i vývoji. Svatý Otec, Stvořitel jenž si vás vyhlédl i jeho Svatý Syn, vzkříšený vykupitel, který vykoupil i vás, vaše potřeby znají a pomohou vám. Jen je třeba se zlu postavit a chovat se jak se na Boží dítě sluší a patří.

    Ještě jednou si dovolím zdůraznit, že i ti co nejsou Otcem zavoláni, jsou i tak pod jeho značnou ochranou vzdorovat zlu. Krom jiného cítí co je správně. Nikdy neudělají špatně pokud se budou chovat jak jim tento cit velí, protože Otec to může jen odměnit. Kdyby snad při konání věcí Bohu libých měli ztratit život, bude to Bohem ohodnoceno a naopak ti co jim život sebrali budou za to souzeni. Satan sám ani démoni vám život neodeberou, nesmí, ale pošlou proti vám další lidi. Takže je i ve vašem zájmu abyste získaly cit pro Boží vůli a směrování a naučili ji vnímat i druhé, včetně vašich nepřátel (což je také nepochybně Bohu libá věc).

    Poněkud jsem to mohl pro někoho zkomlikovat. Prostě buďte sami sebou a nechte dobré ve vás vyjít na povrch, ale zároveň se nebojte postavit zlu. Pokud tedy necítíte jen zlo a touhu zabíjet a ubližovat.

    Bůh s námi všemi.

    Jednou se možná v boji s některými z vás setkám, na jaké budete straně záleží jen na vás. Já navždy zůstávám na straně Boha, i kdybych měl zemřít a i kdych neměl dosáhnout (snad jen kvůli svému minulému chování, i když ani tak by to nebyl protimluv) na život věčný a společenství s Bohem.

  • 23. 1. 2015 20:12

    veronika (neregistrovaný)

    Jsem také věřící, ale možná by bylo lepší a přehlednější držet se v diskuzi tématu očkování, snad jsem se Vás nedotkla.

  • 26. 1. 2015 23:07

    Zákony ignorující (neregistrovaný)

    Kd ví v koho, nebo co jste věřící?!

    Můj Stvořitel, jediný a nestvořený Bůh, dal lidem práva nikým jiným nezadatelné i nezcizitelná. Mezi ně patří i právo na svobodu.

    SkoroDoktor vám tu svou rétorikou v předneseném tématu "měli jste šanci nebavit se o odbornosti, byl to čas určený pro zabývání se otázkou dobrovolnosti", plive do tváře. Plive vám do ní - stejně jako všechny další prostitutky organizované ve vládě vaší země a zabývající se správou vaších majetků a práv, správou celého území na kterém mají platit vaše pravidla - protože jste mu (jim) to dovolili a ještě se navíc i teď tváříte, že to nevidíte a nechápete.

    To že si právo na svobodu a svobodu samotnou, nedokážete obhájit, bude nakonec každému kdo vám ho upřel vyučtováno. Ale ani vy sami nejste bez viny, s právem jste obdrželi i moc právo prosadit či se ho alespoň snažit obhájit.

    Už přemýšlejte jak se zachovat za kritických situací, bude jich čím dál více a čím dál zoufaleji řešitelné, dá-li se dnešní stav světa ještě nazvat řešitelný. Rozhodně se beze změny přístupu jednotlivců k právům o které údajně stojí nezměnil v minulosti a nezmění ani v budoucnu.
    Spravedlnost, i v nejobyčejnějších věcech, bere velmi rychle za své. Pokud byste vůbec něco jako je spravedlivé řešení dokázali najít, když nevěříte záměru a vůli Stvořitele a i ten kousavý pocit toho co je správné a co ne v sobě neustále utlačujete víc a víc.

    Smrt. To je cesta většiny z vás.

    Co se týká Stvořitele či Pána, můžete říkát stokrát a komu chcete, že v něj věříte, vaše činy za vás vypovídají opak. Vždyť ani jeho dílo, v podobě vás samých a vašeho okolí nejste schopni náležitě ocenit a oslavit.

  • 27. 1. 2015 11:58

    veronika (neregistrovaný)

    no dovolte :) Jak v koho nebo co věřím? Věřím v Krista, samozřejmě, jinak bych to nepsala. Ale jinak bych osobně uvítala spíš fakta o očkování v této diskuzi, zajímavé odkazy atd. Třeba minule, jak jste sem hodil ten odkaz na slobodavockova­nie.sk, to bylo dobré.

  • 27. 1. 2015 13:23

    veronika (neregistrovaný)

    jinak bez debaty by mělo být očkování dobrovolné, tak jako v jiných demokratických státech. Taky si myslím, že si čeští rodiče nechali dlouho kakat na hlavu..:((( Ale co s tím?

  • 28. 1. 2015 18:54

    tsd (neregistrovaný)

    Zdaleka ne ve všech demokratických státech je očkování dobrovolné.
    Kde jste to četla?
    tsd

  • 30. 1. 2015 23:02

    veronika (neregistrovaný)

    však víte, jak jsem to myslela. Je to vypsané i tady v diskuzi výše. Měla jsem jen napsat přesněji "ve většině demokratických států."

  • 31. 1. 2015 11:37

    tsd (neregistrovaný)

    Sorry, ale je to tak půl na půl a kromě toho, kde berete tu jistotu, že většina to dělá dobře. To je přece argument i odpůrců očkování, ale je vidět, že když se to hodí, klidně ho také použijí.

  • 24. 1. 2015 9:30

    Seti (neregistrovaný)

    "Právě je to o tom, co píšete. Tady krucinál fagot nejde o to neočkovat vůbec, ale o tu dobrovolnost, možnost odložení, individuální plán, odškodnění za nežádoucí účinky atd."

    Myslím, že je to zbytečné, jeho mozek není schopen přijmout tuhle variantu, pro něj je to černá nebo bílá. Důkazem budiž to, že jsem mu několikrát v minulých diskuzích psal, že nejsem principiálním odpůrcem veškerého očkování - marně.

    Prostě buďto jste "uvědomělý" (význam tohoto slova mu zřejmě uniká) občan, který poslouchá zákony a slepě věří "autoritám", nebo jste "ovce", která věří Strunecké. Běda, běda vám, kdyby vás napadla ta kacířská myšlenka, zda je vhodné píchnout hexavakcínu do několikaměsíčního kojence. To jste označen za anarchistu a vyvrhele a takové on tady ve státě nechce. Vždyť přece svoboda je otroctví a nevědomost je síla.

    On si vůbec neuvědomuje, že kdyby všichni vždy poslouchali zákony, tak tady nejspíš dnes ty své žvásty vůbec nepíše. Žili bychom v nějaké šílené diktatuře, kde na jedné straně by byly moudré autority vymýšlející zákony a na druhé "uvědomělí" občané, kteří by tyto zákony na slovo poslouchali.

    On to prostě NEPOCHOPÍ: "Vy pochopte, že to není problém pro právníky, ale pro odborníky."

  • 24. 1. 2015 8:27

    Seti (neregistrovaný)

    "Můžete mi tedy vysvětlit proč tedy v zemích kde do dětí ty "jedy" nemusejí píchat, to dělají dobrovolně a někdy i častěji než u nás?
    Asi nevíte, protože jinak byste takový argument nikdy nepoužil.
    Já vám to lehce vysvětlím. Škodlivost těch "jedů" ve vakcínách je tak zanedbatelná, že s tím prostě nemají problém. Ten problém si u nás vycucali z palce různí Vavrečkové, Strunecké, Elekové ......atd.
    Pak se toho chopili různé Candiglioty a podobní bojovníci, kteří bojují a ani nevědí proti čemu protože odborně na to nemají. Právníci si vymyslili problém a teď ho s nadšením řeší. Za hranicemi se jim kolegové jenom smějí.
    Předpokládáte tedy, že na západě žijí samí blbci, ke kterým jaksi ty vaše zaručené informace ještě nedorazily a nebo těm informacím (světe div se) nevěří."

    Tuhle demagogii a ubohé vkládání mi něčeho, co jsem netvrdil, vůbec nemá smysl komentovat. Jste ubohý troll. Kdysi bych vás politoval, dnes už mi nestojíte ani za to, takové jsem už litovat přestal.

  • 24. 1. 2015 16:20

    tsd (neregistrovaný)

    Marně jsem doufal, že se vytasíte s nějakým argumentem, kterým mé "trollovské lži" zadupete do země. Bohužel, nedočkal jsem se ani komentáře. Asi vám dochází dech a uznat pravdu se vám taky nechce. To chápu.
    tsd

  • 29. 1. 2015 13:27

    Seti (neregistrovaný)

    Těch komentářů se vám dostalo v této i minulých diskuzích vyloženě hromady. Mně nedochází dech, jen mě nebaví opakovat pořád stejné kolečko, kdy vyvrátím já nebo jiní vaše lži, překrucování a demagogie, vy neodpovíte, a v nové diskuzi se to opakuje zase znova.

    "... a uznat pravdu se vám taky nechce."

    No tu vaši "pravdu" tedy opravdu neuznávám. Pletete si pravdu s domněnkami. Ne že by mě to překvapovalo.

  • 29. 1. 2015 14:45

    tsd (neregistrovaný)

    Zatím mi nikdo nic nevyvrátil a ty dojmologie jsou vaše doména. Máte pravdu, že ta kolečka jsou jak obehraná deska, která má na vaší straně čím dál víc škrábanců.
    tsd

  • 6. 2. 2015 22:04

    Seti (neregistrovaný)

    Samozřejmě že vyvrátil, mnohokrát. Chápu, že vy to nevidíte, nebo nechápete.

  • 7. 2. 2015 10:47

    Radush (neregistrovaný)

    Německý dokument o očkování.... vaši kolegové mají i jiné názory než jen, že pozitiva obecně převažují...
    https://www.youtube.com/watch?v=2SYs8rQfPs0

  • 22. 1. 2015 11:06

    Zákony ignorující (neregistrovaný)

    Těžko vám, a bohužel i ostatním pravidelně navštěvujícím Vitalii, jak moc si protiřečíte a lžete sám sobě. Už jen to by mělo každého trknout.

    Vezmu to ale naprosto z jiné strany. Řekněme že, tábor dobrovolně neoočkovatelných (a podle vás rosteme rychlostí ukrutné epidemie, kéž by tomu Bože tak bylo), trvá na tom aby díky našemu hnusnému právnímu a státnímu prostředí, které pro občana znamená povinnost očkovat, byly s okamžitou platností zrušeny úplně všechny reklamy a propagační i informační akce o očkování placené z našich peněz (jdoucích jakoukoli cestou) a trváme na adekvátním snížení odvodů do zdravotní péče. Dále trváme na tom, aby tyto odvody byly sníženy o sumu, kterou stát vybere na pokutách a sankcích, které uplatní vůči firmám i jednotlivým lékařům kteří povinnost nesplní (letáček v čekárně - pokuta, reklama lékaře píchajícho injekce ve zlatých stránkách či například doporučení na něj od jiného lékaře - rok zakázání činnosti, blahořečení vakcíny lékařem - nejlépe ztráta licence a kriminál).

    Až nastane tento, více férový stav než dnes a bude trvat alespoň pět let, navrhuji zahájit diskusi jak dál.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).