Hlavní navigace

Názor k článku Novela vymáhá povinné očkování pokutami pro lékaře i školky od Zákony ignorující - Těžko vám, a bohužel i ostatním pravidelně navštěvujícím...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 1. 2015 11:06

    Zákony ignorující (neregistrovaný)

    Těžko vám, a bohužel i ostatním pravidelně navštěvujícím Vitalii, jak moc si protiřečíte a lžete sám sobě. Už jen to by mělo každého trknout.

    Vezmu to ale naprosto z jiné strany. Řekněme že, tábor dobrovolně neoočkovatelných (a podle vás rosteme rychlostí ukrutné epidemie, kéž by tomu Bože tak bylo), trvá na tom aby díky našemu hnusnému právnímu a státnímu prostředí, které pro občana znamená povinnost očkovat, byly s okamžitou platností zrušeny úplně všechny reklamy a propagační i informační akce o očkování placené z našich peněz (jdoucích jakoukoli cestou) a trváme na adekvátním snížení odvodů do zdravotní péče. Dále trváme na tom, aby tyto odvody byly sníženy o sumu, kterou stát vybere na pokutách a sankcích, které uplatní vůči firmám i jednotlivým lékařům kteří povinnost nesplní (letáček v čekárně - pokuta, reklama lékaře píchajícho injekce ve zlatých stránkách či například doporučení na něj od jiného lékaře - rok zakázání činnosti, blahořečení vakcíny lékařem - nejlépe ztráta licence a kriminál).

    Až nastane tento, více férový stav než dnes a bude trvat alespoň pět let, navrhuji zahájit diskusi jak dál.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).