Hlavní navigace

Názor k článku Novela vymáhá povinné očkování pokutami pro lékaře i školky od Zákony ignorující - No, ale například zmíněná paní Candiglio v mnou...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 1. 2015 14:45

    Zákony ignorující (neregistrovaný)

    No, ale například zmíněná paní Candiglio v mnou odkázaném rozhovoru se vůbec nesnaží uvést na pravou míru to co pravděpodobně zákon chtěl sdělit (pokud jeho autoři vůbec mají ucelenou představu čeho chtěli dosáhnout, nemám na mysli to že plní něčí objednávku) a naopak svým způsobem vyjadřování utvrzuje v některých situacích případné čtenáře v tom, že lékař by měl vždy očkovat (i bez souhlasu rodičů) a vždy mu hrozí 3 milionová pokuta.

    Prostě stále stejné kolečko chyb a pomýlení. Takže kdo ví jak ono to bude s těmi třemi lety věku dítěte. Obzvláště pokud jsou zmiňovány (například Vitalií) dětské tábory a podobné věci.

    Ale berte mne s rezervou, opravdu se o zákony způsobem jako většina z vás nezajímám. Vy se o ně také v zásadě nezajímáte, skončili jste u strachu co vše by vám mohlo hrozit pokud se nepodříte kdejaké hovadině co někdo napsal na papír (ani to ne, jen co se o té hovadině vykládá ve společnosti mezi stejně vystrašenými lidmi).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).