Hlavní navigace

Názor k článku „Nesnáším buzeranty“ od Pravdu hlásající - Vůbec nic jste nepochopil. Jako Boží dítě by...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 10. 2014 17:31

    Pravdu hlásající (neregistrovaný)

    Vůbec nic jste nepochopil. Jako Boží dítě by vás mělo trápit to, že Otec nad vámi přestal držet ochranou ruku a jistým způsobem se vás zřekl.

    Tím vaším trestem pak budiž to, že vaše plémě nezdárné se nebude množit (Bohu jste se zprotivil či dokonce postavil, nechcete se k němu znát, rouháte se,...). Stále se množit můžete (snad), ale musel byste v první řadě překonat své nečisté myšlenky a pářit se s opačným pohlavím. Jde toto vůbec označit za trest? I přes vydání vás pudům nečistým váš Otec stále čeká zda nedostanete rozum a neučiníte-li pokání, vy máte tu moc vzdorovat zlu.

    Další věc, kterou si ve své nadutosti neuvědomujete je, že když vzniká nový život tak Otec je s manželi ten třetí kdo u toho je, lidé dávají novému stvoření jen tělo. Když bude Otec chtít žádné nové děti nebudou, stejně jako může nás všechny smést z povrchu Země a udělat si nové děti třeba z kamení (jak pravil Mojžíšovi a jak to málem dopadlo se všemi Izraelity při putování do svaté země).

    P.S.
    A za sebe, tělesným rozumem vám mohu potvrdit, že dnes začíná být spíše k vidění problém s tím že děti vyrůstají mimo manželství (to již prakticky neexistuje, ale vysvětlovat vám to nebudu - jste příliš omezený/uznáváte jiné hodnoty, leda byste na tom trval), často dokonce právě v jakémsi podivném svazku dospělých (včetně svazků stejného pohlaví) než s násilím v rodinách.
    Když se podíváte co vám dávají v televizi. Vy tam nevidíte jak se i tam vám snaží homosexualitu záměrně prezentovat jako něco normálního a krásného? Jaké je herecké obsazení, jaké řeší problémy které vás mají zaujmout? Mně to za to nestojí, mám jasno, ale zkuste zjistit kdo to financuje, myslím že zdroje (bude jich více, přinejhorším to skončí na černé díře EU, USA) budou snadno zjistitelné (satan je arogantní a některé drobnosti ho nezajímají, ani jeho lidi. Nebo má možná i povinnost dělat vše okatě, aby to mohli lidé odhalit i pouhým tělesným rozumem.).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).