Hlavní navigace

Seznamte se s Flowin, revoluční fitness novinkou

Sdílet

(Komerční sdělení) Znáte Flowin? Ne? Na našem sesterském serveru KupDnes.cz si můžete tuto revoluční novinku zkusit v seznamovací lekci za pouhých 99 Kč. Co je Flowin? Flowin je cvičební pomůcka pro účinný, komplexní trénink celého těla, plně nahrazující veškeré fitness aktivity. Je určena jak pro začátečníky nesportovce tak i pro elitní sportovce.

(Komerční sdělení) Znáte Flowin? Ne? Na našem sesterském serveru KupDnes.cz si můžete tuto revoluční novinku zkusit v seznamovací lekci za pouhých 99 Kč.

Co je Flowin?

Flowin je cvičební pomůcka pro účinný, komplexní trénink celého těla, plně nahrazující veškeré fitness aktivity. Je určena jak pro začátečníky nesportovce tak i pro elitní sportovce.

Skládá se ze speciální velké podložky – tréninkové plochy a sady malých destiček pro ruce, nohy, kolena a lokty na podporu těla a vedení pohybu v horizontálních, vertikálních, rotačních a diagonálních směrech. Využívá tření – frikce, která vzniká při pohybu destiček po podložce – tzv. frikční trénink. 

Cvičení na FLOWINU aktivuje několik svalových skupin zároveň a je založeno na přirozených, plynulých pohybech bez doskoků a zatížení kloubů. Intenzita zátěže vychází z hmotnosti těla a tlaku, který se při cvičení vyvíjí na destičky a podložku zároveň. Dalšími indikátory zátěže jsou rychlost, rozsah pohybu, počet a samotné umístění bodů podpory těla ve spojení se statickou a dynamickou stabilizací.

Zkuste Flowin teď a za jedinečných 99 Kč.

Čtěte téma: Zumba, to je nářez

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).