Hlavní navigace

Farmářské tržiště na Náplavce kvůli očekávaným mrazům otevře až 18. února

30. 1. 2012

Sdílet

Sotva jsme vás informovali o plánovaném zahájení prodeje na farmářském tržišti Náplavka, už tato zpráva neplatí. Na vině jsou očekávané silné mrazy. V pravidelném přehledu farmářských trhů jsme ohlásili plánovaný začátek prodeje na dalším z oblíbených trhů – v Praze na Náplavce. Mělo se začínat tuto sobotu, ale vzápětí přichází od pořadatelů zpráva, že kvůli mrazům, které mají trvat až do 12. února, se zahájení trhu odsouvá.

Sotva jsme vás informovali o plánovaném zahájení prodeje na farmářském tržišti Náplavka, už tato zpráva neplatí. Na vině jsou očekávané silné mrazy.

V pravidelném přehledu farmářských trhů jsme ohlásili plánovaný začátek prodeje na dalším z oblíbených trhů – v Praze na Náplavce. Mělo se začínat tuto sobotu, ale vzápětí přichází od pořadatelů zpráva, že kvůli mrazům, které mají trvat až do 12. února, se zahájení trhu odsouvá.

Na Náplavce se tedy bude prodávat až od soboty 18. února.

Další farmářské tržiště – na Jiřáku – prozatím bude v provozu, tedy vždy ve středu a v sobotu. Více…

U dalších z plánovaných trhů nejsou momentálně změny hlášeny, pro jistotu doporučujeme sledovat weby jednotlivých trhů a pořadatelů, najdete je vždy v našem přehledu:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).