Hlavní navigace

Názory k článku Farmáři na koupališti

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 7. 2011 9:18

    pořadatel (neregistrovaný)

    Na den konání farmářských trhů s programem pro děti „Farmářská zkouška odvahy“ byla předpověď počasí velice nepříznivá – přívalové deště, rtuť na teploměrech se měla snížit z 33 stupňů na 15 stupňů,vítr a bouře. To nevěstilo nic dobrého a všem zainteresovaným to dělalo vrásky na čele.

    Farmáři přijeli všichni „na lehko“, takže ještě před samotným zahájením trhů několika z nich pořadatelé půjčili svetry a pláštěnky, aby neumrzli. Prodejci statečně vybalovali své čerstvé produkty, ale na jejich tvářím bylo znát, že je jasné, že takové počasí zákazníky odradí. Program pro děti musel být přesunut pod střechu, kde zase bohužel nebylo místo na spoustu připravených aktivit. Navíc hala se střechou byla na opačném konci než farmářský trh. Hry na vodní hladině se musely vypustit úplně.

    Ve chvíli zahájení programu byla obloha černá, vítr odnášel farmářům nejen zboží, ale samotné stánky. Zkrátka počasí ve kterém by psa nevyhnal , proto účast nakupujících byla opravdu malá. Pár odvážných dětí, které se nebály deště si na podiu zatančilo zumbu, za povzbuzování dvou moderátorů. Pak prošly zkouškou odvahy a rychle se běžely schovat do pohodlí svých domovů. I farmáři splnil „svou zkoušku odvahy“, do toho by šel málokdo. Co dodat – zkrátka není každý den posvícení

    Příští klasické farmářské trhy se konají 15.července opět před budovou Městské tržnice v Karlových Varech od 13.00 do 18.00 hod.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).