Hlavní navigace

Názory k článku Břicháč Tom, to je vzpomínka na mé hubnutí, říká Tomáš Kosačík

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 8. 2016 21:49

    xmarek (neregistrovaný)

    Proč tento divný titulek? Svého času jsem pochopil, že jací jsme uvnitř takoví jsme i navenek a, že základem je začit léčit duši viz: http://goo.gl/29fqnV (sekce Učení) a to ostatní nějak příjde samo. Proč? Spokojenost začíná a končí v naší hlavě a jakmile uvidíte první výsledky po přečtení toho co jsem tam uvedl tak nebudete chápat. Co říct závěrem? Ten titulek pochází ze Švéjka a upřímně být bláznem má své výhody. Proč? Lidé Vám můžou říkat, psát co chtějí a vy věříte jen sami sobě. Přeji hezký den všem.

  • 2. 8. 2016 9:53

    Ass (neregistrovaný)

    Nesnižuju, že zhubnul, ale rady jsou jenom typu, jsem "toto začal dělat a tak to funguje jako zákon"?
    Viz rada 8000joulů a kdo sní míň a nehubne jí špatně? Jako fakt toto vyčetl s průměrného čísla? (viz průměrný plat)...
    Fakt jako nemá člověk jíst cukr? Zkoušel to bratránek a skolaboval a musel ho znovu začít jíst...

    Nebudete spíše o tom napsat lidem, nastavte si jídlo podle průměrné hodnoty (tabulkové) "8000joulů" a když moc hubnete, přidejte, kdž nehubnete uberte?
    Viz studie, kdy výměnou mikroflory ve střevech, začali lidi přibírat při stejném kcal příjmu, a tedy museli pak ubrat na kcal v jídle ne měnit jídelníček "protože špatně jí"...

    Jinak souhlasím s tím, že smažák 3x týdně apod neee, ale stále je to o tom, ne až tak co jíme, ale kolik jíme pro konkrétní osobu ne brát zaklad, číslo v tabulce a nic jiného...

    Za mě tedy, dobrý příklad pro inspiraci, ale rady brát jenom pro inspiraci ne jako návod...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).