Michaela Polcarová

Michaela Polcarová

Vystudovala psychologii na Západočeské univerzitě v Plzni, studuje nutriční terapii a absolvovala kurz výživového poradce, včetně několika akreditovaných seminářů zaměřených na výživu. Ve volném čase se zabývá posilováním, má ráda plavání a další druhy sportů. Jejím koníčkem je psaní článků o zdravé a vyvážené stravě. Svými příspěvky chce přinášet relevantní informace a vyvracet mýty o výživě, kterých je na internetu celá řada.

Nejčtenější články autora

  1. Zelí je super(potravina)  21. 2. 2020
  2. Instantní kaše. Ano, či ne?  5. 11. 2019
  3. Tipy pro zdravé zažívání bez léků  23. 1. 2020
  4. Tekutá strava jídlo dlouhodobě nenahradí  21. 5. 2020
  5. Jak zlepšit akné pomocí stravy  21. 10. 2019
  6. Káva bez kofeinu. Ano, či ne?  20. 1. 2020
  7. Jíst bez problémů se zažíváním? Význam enzymů ve stravě  13. 2. 2020
  8. Češi trpí na nedostatek omega-3. Jak jste na tom vy?  27. 11. 2019
  9. Potraviny povzbuzující náš mozek  11. 2. 2020
  10. Proč kalorie nerovná se kalorie  7. 1. 2020
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).