Lenka Formánková

Lenka Formánková

Věnuje se především sestavení souboru receptů, po kterých je lehce, zvládne je každý, a přesto jsou výborné a dostupné. Ráda předává informace o méně známých surovinách. Pracovala ve zdravé výživě, vařila na víkendových seminářích o zdravém životním stylu. Ráda se inspiruje jakýmkoliv stylem stravování a jakoukoliv světovou kuchyní. Autorka blogu 1000chutí.cz.

WWW: http://1000chuti.cz/

Nejčtenější články autora

  1. Běžný prášek do pečiva. Existují zdravější alternativy?  14. 4. 2018
  2. Miso pasta – čím je tmavší, tím má výraznější chuť  2. 2. 2019
  3. Pasty z ořechů a semen: Už jste ochutnali oříškový krém?  5. 5. 2018
  4. Svačiny skvělé na cesty, na jarní výlety pěšky i do autosedačky  12. 4. 2021
  5. Tempeh – javánské maso  10. 6. 2018
  6. Jak dochutit a zkrášlit zimní polévky  20. 1. 2022
  7. Jarní očista pro vaši kuchyň  17. 4. 2022
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).