Karolína Otavová

Karolína Otavová

Bc. Karolína Otavová

Nutriční terapeutka, absolventka oboru Nutriční terapeut na LF MU, a současná studentka oboru Technologie potravin na Mendelově univerzitě v Brně.

Již v rámci bakalářského studia navázala spolupráci s Ne hladu, pro které zpočátku tvořila obsah na sociální sítě. Dnes, kromě tvorby obsahu na sociální sítě, působí v nutriční poradně Ne hladu v Brně. 

Je milovnicí sportu, dříve se věnovala běžeckému lyžování a biatlonu, dnes sportuje spíše pro radost. I proto je jí sportovní výživa velice blízká, stejně jako výživa dětí, které by se v budoucnu chtěla věnovat o něco více.

Nejčtenější články autora

  1. Bez laktózy: jak se z mléka stane bezlaktózový mléčný výrobek  24. 10. 2019
  2. Jsou vlašské ořechy hořké? Může za to špatné skladování  3. 11. 2020
  3. Bílé jogurty podle obsahu bílkovin  27. 4. 2020
  4. Majonéza – proč je považována za nezdravou, když je to olej a vejce?  6. 10. 2020
  5. Neochucené bílé jogurty: který vybrat?  25. 3. 2020
  6. O mléce bez nesmyslů: Jak moc jsou mléčné výrobky důležité pro děti  19. 11. 2019
  7. Proč některé dítě jí moc, jiné málo a co s tím?  13. 10. 2020
  8. Mléčné proteinové výrobky: málo bílkovin za hodně peněz  1. 10. 2019
  9. Rostlinný nápoj místo mléka? To není krok ke zdraví  2. 3. 2020
  10. Zlá a hodná pšenice: bílý rohlík je chyba a kuskus je v pořádku?  8. 9. 2020
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).