Hlavní navigace
chytře na život
Zdraví
Jídlo
Dieta
Psychologie
Testy
Databáze léků
Hledat
Přihlásit
Zůstat přihlášen
Registrovat
Zapomenuté
heslo
nebo
jméno
Vitalia.cz
»
Nálepky
»
steak
steak
1
–
9
/
9
Evropa rozhodla: Řízek ani steak nemusí být jen z masa
Na půdě Evropského parlamentu se v minulém týdnu rozhodovalo o názvech potravin, které by podle zpracovatelů masa měly být vymezeny výhradně pro masné produkty. Potraviny s čistě rostlinnou složkou by podle nich neměly nést názvy jako párek, steak nebo řízek.
Kateřina Čepelíková
27. 10. 2020
Počet nových komentářů
3
Průvodce základními typy steaků
Milujete dobrý kus masa, ale neradi chodíte do steakhousů, protože si nikdy nejste jisti, jaký steak si vybrat? S tím je konec. Seznamte se: Porterhouse steak, T-Bone steak, Tri Tip steak, Flank steak, New York strip, Filet Mignon, Rib Eye, Hanger steak, Rump steak, Skirt steak, Flat Iron.
Škola vaření Chefparade
6. 11. 2018
Počet nových komentářů
1
Ty nejlepší biosteaky budou nově označeny logem
Nemoc šílených krav (BSE) snížila poptávku po hovězím mase ze třiceti na devět kilogramů ročně. Možná proto, že ještě dobře neznáme kvalitu bio masa. Od září bude náš výběr usnadněn nově umístěným logem Biopotravina roku.
Petr Havel
13. 7. 2018
Naučte se grilovat jako mistři
Napichujete při grilování maso na vidličku, kupujete hotové marinády a opékáte zmraženou rybu? Z grilování byste propadli. Zkuste to jinak a správně s odbornými radami šéfkuchaře.
Kateřina Čepelíková
17. 6. 2013
Počet nových komentářů
5
S dělením hovězího masa na přední a zadní nevystačíme
Pokračování seriálu o mase probírá časté omyly týkající se kvality jednotlivých partií hovězího. Zjednodušené označování vede k jednodušším a ne zcela optimálním kulinářským úpravám.
Petr Havel
5. 12. 2012
Tajemství steaků: jde o maso a o minuty
Chcete umět steaky, jaké se připravují v těch nejlepších restauracích? Přijměte, stejně jako my, pozvání do kuchyně šéfkuchaře Stevena Trupfhellera, který nám poradí, co a jak.
Kateřina Čepelíková
1. 10. 2012
Počet nových komentářů
14
Restaurace na prohibici kašlaly. Alkohol nabízely v jídle
Prohibice zakazuje prodej i jiné formy nabízení tvrdého alkoholu. My jsme ale našli restaurace, které ho hostům podávají – v jídle. Může se to? Ne, ale nikoho to nezajímá.
Kateřina Čepelíková
26. 9. 2012
Počet nových komentářů
9
To nejlepší maso není ani čerstvé ani krásně růžové
Z řeznictví, kde krávu dělí jen na přední, zadní a svíčkovou, si žádný pořádný kus masa neodnesete. Gurmány a fajnšmekry zve do světa hovězího majitel farmářské prodejny Sklizeno.
Kateřina Čepelíková
13. 7. 2012
Počet nových komentářů
7
Grilování v zimě? Proč ne, s elektrickými grily to jde i doma
Máte rádi grilování a nechcete o ně přijít ani v zimě? V našem vánočním průvodci kuchyňskými spotřebiči jsme se podívali na základní parametry, které by vás mohly zajímat při výběru.
Lenka Krbcová
9. 12. 2011
Počet nových komentářů
7
1
–
9
/
9
Domácí lékař
Kuří oko
Bolest hlavy
Záškrt (difterie)
Nachlazení
Infekční mononukleóza
Zánět hrtanu (laryngitida)
Zánět hltanu (faryngitida)
Bolest v krku
Artróza
Astigmatismus
Všechny nemoci
Dieta
Dítě
Farmářské trhy
jídlo
Kvalita potravin
Psychologie
Vánoce
Vztahy
Zdravá výživa
zdraví
Všechny nálepky
Internet Info
Lupa
Měšec
Podnikatel
BusinessCenter
Root
Vitalia
Slunečnice
Stahuj
SW
Tuesday
Navrcholu
Sherpas
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).
Povolit
Ne, děkuji