Hlavní navigace

celozrnná mouka

Knedlíky: jak z nich udělat zdravé jídlo bez zbytečných kalorií

Knedlíky – pro mnohé ztělesnění nezdravého jídla. Když se však podíváme na složení, zjistíme, že nic tak hrozného neobsahují, a pokud použijeme celozrnné pečivo a mouku, dokonce můžeme získat přílohu velmi vhodnou.

5. 3. 2018 0:00
Doba čtení: 4 minuty

Co lze vyčíst z názvů chleba?

V desítkách druhů chleba na trhu se vyzná málokdo. Víte, že jen 10 % použité suroviny stačí k tomu, aby byla v názvu? A že mezi pšenično-žitným a žitno-pšeničným chlebem je velký rozdíl?

13. 4. 2012 0:00
Doba čtení: 4 minuty

Celozrnné pečivo, nebo jen obarvené? Jak se to dá poznat

Kupujete si celozrnné pečivo, protože ho považujete za zdravější a navíc vám víc chutná? A poznáte ho vůbec? Ne všechno, co se za něj vydává, by se tak skutečně dalo označit.

Doba čtení: 6 minut