Hlavní navigace

Výjimečné menu pod „taktovkou“ šéfkuchaře Jana Punčocháře

4. 4. 2016

Sdílet

 Autor: Grand-cru.cz
Vyhlášený český šéfkuchař Jan Punčochář vařil v Mariánských Lázních. Jak vypadá takové degustační menu? Podívejte se.

Minulý týden se v Mariánských Lázních v Gourmet Hotel Restaurant Villa Patriot konal kulinářský svátek v podobě degustačního večera, na kterém vařil a prezentoval svá jídla Jan Punčochář.

Jeden z nejlepších českých šéfkuchařů má bohaté zkušenosti z michelinských restaurací Hangar 7 a Tim Raue. Jako kuchař také působil v přední švýcarské restauraci Häberli’s Schützenhaus. Po návratu do Prahy se stal šéfkuchařem restaurace Le terroir, kde působil deset let. Nyní si jeho kuchyni můžete vychutnat v pražském restaurantu Grand Cru společnosti Premier wines & Spirits.

Při příležitosti degustačního večera v Mariánských Lázních společně s týmem kuchařů Villy Patriot sestavil a uvařil speciální degustační menu. Podívejte se:

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).