Hlavní navigace

Sex v práci - nic výjimečného

Sdílet

 Autor: Isifa.cz
Považujete čas strávený v práci za promarněný? Románek na pracovišti způsobí, že se tam začnete těšit. Alespoň v začátcích, peklo (nebo rozvodový právník) už vás má na seznamu.

Známý francouzský kreativista Jacques Séguel razil ve své firmě heslo – Milujte se jedni s druhými. Prý se zvýšila výkonnost jeho pracovníků. „Hlavně musí být s kým,“ říká osmadvacetiletá Marika, která nastoupila před více než rokem do jedné prestižní zahraniční firmy. „Nemám pořádně příležitost se seznámit, přiznávám, že kariéra je pro mě na prvním místě. Vím, že jsem hezká, muži na mě letí, na fakultě jsem si rozhodně neodpírala, ale nyní jsem začala být sexuálně vyhladovělá. A to nebylo dobře,“ líčí vysoká černovláska.

Zájem o Maričinu přízeň mezi muži na pracovišti byl přesně takový, jaký předpokládala. Zkoušel to každý, ale ona chtěla opravdu kvalitní sex.

Na pracovišti trávíme nejméně osm hodin denně, v posledních hektických letech to někdy bývá „od nevidím do nevidím“, což rozhodně sexu nesvědčí. Právě proto se odehrává celá řada románků v místech, kde se denně potkávají stejní lidé.

Nejsem sexuální loudil, ale nestíhám


Autor: SXC

„Jasně že to zkouším, ale žádné sexuální harašení, nechci vypadat jako sexuální loudil, který si neumí najít holku.“ Perfektně ustrojený třiatřicetiletý Pavel je ženatý, ale jeho pohlavní apetit je vysoký. Přiznává, že sex s manželkou jednou do týdne mu absolutně nestačí.

Chodí domů pozdě a manželka už jej potom odmítá. Tak si našel náhradu ve firmě. „Když pracujete vedle sebe nebo poblíž, nemusíte hledat konverzační témata. Je to velmi lákavé, alespoň zpočátku. Na rozdíl od normálního běžného svádění, musíte rafinovaně vymýšlet záminky, jak se k potenciální partnerce dostat. Začnete chodit první do práce, poslední z práce, nedočkavé rychlovky s neustálým pozorováním, zda někdo nejde, jsou vzrušující, ale ne moc dlouho, takže začnete hledat nějaký azyl v dosahu,“ dodává Pavel.

Sex je pro ně denní potřebou

„Není to zrovna ideální. Někdy se z toho vyvine i vážnější vztah, ale prožívat partnerský vztah doma a ještě paralelně v práci… Nehledě na to, že, jak bych to řekla, zkrátka, nebyl jen jeden.“ Andrea je štika v rybníku, kde by každý z kapříků byl ochoten pro ni udělat cokoli.

I když se snažila své styky velmi pečlivě tajit, muži, které opustila, o ní začali ze vzteku a ze žárlivosti na úspěšnější kolegy šířit velmi nepěkné pomluvy.

„Říkali, že jsem děvka, která se žene jen za kariérou. Ale oni začali být za chvilku stejní.“

Podle toho, co mi Andrea vyprávěla, nebyli pánové daleko od pravdy. Potřebovala sex zrovna jako ranní hygienu, byla ochotná kopulovat kdekoli, ale nic nebylo zadarmo. Při svých eskapádách se vždycky snažila najít spojence, který by jí pomohl o schůdek výše. Míří do nejvyšších pater, kde sedí šéf z Nizozemí. To je jediný důvod, proč se intenzivně učí anglicky.

Musíte to mít pod kontrolou

Je to hrozný chodit se dvěma ženskýma, hlavně si musím pamatovat, co mi která řekla – a že toho namelou,“ naběhl si s trochu rozkošatělým románkem čtyřicetiletý technik jedné telefonní firmy. Myslel si, jaký není přeborník, ale jeho pracovní dvojrománek se brzy provalil. „Neměl jsem na obě moc času, ale velkou chuť, tak jsem jednu náhodou oslovil jménem té druhé, dělala, že nic, ale začala pátrat. A byla v tom dobrá,“ lituje flirtu. Nemá teď ani milenku, ani manželku a ještě ho vyhodili z práce.

Čím je pracovní flirt tak vzrušující?

Podle magazínu Penthouse jde o pikantní dobrodružství, které zlidšťuje stále více stresující pracoviště. Ve většině firem je poměr zastoupení pohlaví téměř stejný, jde o výběr. Flirt musí mít úroveň, sexuální obtěžování vás může přijít draho, a to doslovně. Nemluvě o ostudě.

Výzkum jedné z renomovaných francouzských agentur, samozřejmě anonymní, přinesl na otázky sexu na pracovišti tyto výsledky. Respondentů byly dvě stovky.

Odpovídali na sedm otázek.

  1. Měli jste někdy pohlavní styk s kolegyní?
    77 odpovědělo ano, ostatní o tom alespoň uvažovali.
  2. Šlo jen o ukojení pohlavního pudu, nebo jste chtěli navázat dlouhodobější vztah?
    Ukojit se chtělo 86, u 8 z toho vznikl románek, zbytek se nevyjádřil.
  3. Byly ženy, se kterými jste měli sexuální poměr, ve vyšším pracovním postavení?
    Pouze 14 procent mužů se vyjádřilo kladně, řada z ostatních přiznala, že má obavy začít si s nadřízenou.
  4. Souložili jste někdy na pracovišti?
    53 respondentů odpovědělo kladně.
  5. Litujete náhodných vztahů s kolegyní?
    74 nelitovalo, zbytek měl většinou velmi ošklivé zkušenosti.
  6. Používáte v práci počítač k milostné korespondenci s kolegyní?
    80 procent se přiznalo, že ano, třebaže si bylo vědomo, že zaměstnavatel jim může proniknout do korespondence.
  7. Stačí vám sex na pracovišti, nebo spolu ještě někam chodíte?
    74 procent si odbude sex v práci, málokterý muž pozve kolegyni třeba ještě na večeři nebo jdou například do kina. A to je právě to, na co zase řada žen čeká, protože to pro ně není pouhá záležitost výměny tělesných tekutin. Do vztahů vstupují citově, i když je to někdy jen kalkul.

Měli jste někdy sexuální poměr s kolegou, kolegyní?

Ztracené kouzlo a bolest z rozchodu

„Bylo to nádherné, ty letmé dotyky na chodbě, polibky ve výtahu, nenosila jsem kalhotky, těšila se na jeho ruce. Po pár měsících to ale začalo být na nervy, takové milování jsem nechtěla. Tělesně mne to přestalo uspokojovat, potřebuji, abych po vyvrcholení měla ještě nějaký čas na vzpamatování,“ třicetiletá Eva cítila, že tohle není to pravé


Autor: Isifa.cz

Pracovní erotika má na jedné straně řadu výhod. Znáte svého potenciálního partnera, nemusíte si o něm nic zjišťovat, vidíte, jak se chová k ostatním. Dá se hned odhadnout, jestli si s vámi jen hraje. Během výměny tělesných tekutin můžete nadávat na společné věci. Než předáte svou genetickou informaci, můžete s partnerem vyřídit i některé pracovní záležitosti. Jenže nic se nemá přehánět: „Myslela jsem, že mu vyškrábu oči,“ svěřila se účetní Blanka, která se se svým vedoucím uchýlila do úklidové místnosti. „Se staženými kalhotami vyřizoval mobilem nějakou transakci,“ opět vzteky brunátní. „Doma to stojí za nic, manžel si našel jinou, a mně to chybí. Brala jsem i tohle, sice je to dost nedůstojné, ale přeci si nepůjdu kupovat hračky do sexshopu. Teď bych mužský nejraději naházela všechny do jedný skartovačky.“

Milan, muž, který to vše způsobil, to ale vidí jinak: „Ze začátku to bylo nádherné, ale začala si počínat jako nymfomanka, podřízení z toho měli srandu, snažil jsem se jí vyhýbat, ovšem nešlo to. Bylo to s ní stále stejné, neměla kapku fantazie, nedivím se jejímu muži. Je hezká, ale dost, řekněme, naivní. Už jsem nevěděl, jak to ukončit, ten telefon byl na vyžádání od kamaráda,“ svěřuje se.

Sex na pracovišti je vzrušující záležitost, ušetříte sice čas, ale na druhou stranu se to zpočátku nádherné dobrodružství může změnit v shakespaearovské drama. Nezřídka se stává, že jeden z aktérů podá výpověď.

Máte podobné zkušenosti? Co si o sexu v práci myslíte vy?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Vším, čím jsem prošel v žurnalistice, jsem byl rád, a nebylo toho málo. 

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).