Hlavní navigace

Názor k článku Přístroje alternativní medicíny - okleštěná parodie přírodních věd od Izak - A co bylinky ? bezne je pouzivam, ale pomahaji...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 1. 2012 11:34

    Izak (neregistrovaný)

    A co bylinky ?
    bezne je pouzivam, ale pomahaji i tam, kde medicina selhava.
    jeden clovek mel kazdy rok nemoc, teploty, bolesti kloubu, kazdy rok se to vracelo, vzdy preleceno antibiotiky a kazdy rok to bylo horsi a horsi.
    Pak potkal zajimaveho bylinkare, ktery si ho vyslechl a za par kacek mu prodal neco jako sennou koupel z bylinek, rikal mu, co se bude dit a jak to na nej bude pusobit a tak se i stalo.
    1. koupel, myslel ze umre, tak tak se doplazil do postele a spal pres 12hod v kuse jak nemluvne, dalsi koupel uz byla lepsi, ale taky pak byl unaven a spal, celkem jich udelal snad 5, kdyz den jednu a s 5 uz to bylo naprosto v pohode a od te doby se jiz nemoc nevracela.

    A ma otazka zni, proc nebyl lecen, veri nekdo v antibiotika, vzdyt neleci, vse znici, maji byt uzivany jen v krajnich pripadech a po nich ma nasledovat skutecna lecba, ale ta nenasleduje, jenze vyleceny pacient uz neni platici pacient, takze zase jen business, nebo je to slendrian, ci neznalost doktoru ? V Cine je to s bylinkari tak, platite, dokud jste zdravi, kdyz onemocnite, je to chyba doktora a leci vas gratis, ma enormni zajem, aby byl pacient skutecne zdravi. Pouziva same neprokazane metody, jako banky, kornouty a svice, masaze, akupunkturu, teple jehly, caje, masti, senne koupele ... presto mnoho lidi vi, ze to pomaha a co na co pomaha.

    Obecne lze rict ze podvodnika poznate tak, ze chce hodne penez, nabizi universalni leky na vsechno a chce neprimereny zisk, prodava neco, co vyrobi za par kacek a prodava s 200% i vyssi marzi a to i po odecteni spickoveho platu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).