Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Přístroje alternativní medicíny - okleštěná parodie přírodních věd od delf - Zajímavá diskuse . . . zkušený a myslící...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 1. 2012 19:47

    delf (neregistrovaný)

    Zajímavá diskuse . . . zkušený a myslící člověk by měl vědět, že jsou ještě věci mezi nebem a zemí, které lidstvo nezná a některé asi ani nepozná. Nezatracujte něco, o čem toho tak málo víte. . . Mám také zkušenost s Oberonem, stříbrem atd. Nevím jak, ale funguje to. Prokazatelně. A neškodí to narozdíl od farmaceutik. Medicína, farmacie a věda je dnes jen obchod a jde jen a jen o peníze. Omlouvám se těm, kteří svému poslání ještě věří a nepodlehli tlaku. Takže přátelé - zdravý rozum a srdce - nejlepší rádce :-)

  • 10. 1. 2012 19:58

    jehovista (neregistrovaný)

    "Prokazatelně"
    Ano? Skutecne jsou prokazatelne ty ucinky, ktere zastanci stribra uvadi - "Rakovina, Artritida, Chronický únavový syndrom, Alergie, senná rýma, Prostata, schopnost efektivně čelit prakticky všem bakteriím, houbám, plísním, parazitům a virům. Podporuje regeneraci poškozených buňek, přímé léčbě mnoha chorob jako chřipka, nachlazení, plísňová onemocnění a mnoho dalších, užitečná zbraň proti téměř všem patogenům způsobujícím otravu potravinami" (zdroj: http://www.zdrave-koloidni-stribro.cz )
    "A neškodí to narozdíl od farmaceutik"
    To je dalsi absolutni pravda?
    Netvrdim, ze je kolodini stribro uplna blbost, ale bez poradneho vyzkumu do toho fakt nepujdu.

  • 6. 3. 2012 21:50

    Linda (neregistrovaný)

    absolutní pravda, neabsolutní pravda... pravdou je, že neznám ve svém okolí ( ať už z ČR nebo z jiných zemí ) ani jednoho člověka, který by se někdy ( a většinou dost často ) nesetkal s problémem, že bral prášky na prášky a pak prášky na ty prášky a takhle do kolečka a ono to jakože občas někdy zabíralo, občas někdy někomu řekli, že mu seberou slepák ( i když problém byl naprosto jinde, ale uuuups, ono se jim to nechtělo moc zkoumat, tak radši usekli slepák a pak řekli, že to nebylo ono, když to nepomohlo a pacientovi jenom přitížilo ). Klasická medicína je fajn, alternativní medicína je fajn - v ideálu bychom tu měli mít doktory, kteří mají znalosti obou, mají bohaté zkušenosti a při práci s pacientem používají MOZEK. Ne doktory, kteří se na Vás podívají a pošlou domů s nějakým podivným druhem chřipky, 8 let v kuse do Vás při každém problému vštěpují, že máte "zase" tu samou jakousi prapodivnou chřipku a když Vás pak napadne jít se vážně vyšetřit všema možnýma metodama, tak najednou se nestačíte divit co všechno máte za problémy a máte je protože před 8 lety jeden pitomec si usmyslel, že medicína si nevyžaduje používání mozku.
    A školivost farmaceutik je velice rozsáhlá, pokud o tom nic nevíte, najděte si studie - jsou publikovány dokonce samotnými doktory, protože si nemohou dovolit neinformovat pacienta o tom, že když si vezme tohle antibiotikum na svůj konkrétní problém, tak má ale očekávat průjem, horečku, závratě, výrazně sníženou imunitu a nesmí mít v těle 50 různých druhů látek a nesmí být alergický či citlivý na dalších 100 jiných látek. Potom to možná funguje bez vedlejších účinků... zajímalo by mě, zda jste se někdy léčil. Mám zdravotní problémy, které často vyžadují pečlivou léčbu skoro po celý rok. Když se to zanedbá, je zle. Když je zle a střídáte jednoho doktora za druhým, každý Vám předepíše něco jiného, nic nezabírá a nakonec jdete na vymývání žaludku, protože jste detoxikovaní ( protože nikoho nezajímalo, že už v sobě máte x druhů různých antibiotik a dalších farmaceutických svinstev a oni si mezi sebou taky moc nerozumí ).

    Abychom to shrnuli... myslím si, že by alternativní medicína a klasická medicína měli držet ruku v ruce. Myslím si, že homeopatika mohou pomoci, ale léčit se jenom pomocí nic a ani nezkusit klasické metody, je podle mě blbost a hazard se životem. Koloidní stříbro není blbost už ze své podstaty, že je to pro laika čistá voda - jistě z biologie víte, že čím víc bude pít, tím zdravější budete, protože naše tělo potřebuje vodu ( a pokud možno bez různých hnusů, ale opravdu čistou vodu, pokud možno neperlivou ). Koloidní stříbro má v sobě navíc látky, které jeho účinek dosti zvyšují ( a jeho schopnost léčby podle mě nevychází ani tolik ne z jeho zázračných schopností, jako spíš z toho, že dneska každej všude pije kofoly, koly, silné čaje, kafe, různé džusy, pěchuje do sebe tuny jídla, které by samo o sobě mohlo být v pohodě, ale ta směsice tvoří jednu nestravitelnou hmotu a oproti tomu všemu pochopitelně že bude najednou hodně pomáhat něco čistého, přírodního a nezávadného - tedy pokud nespácháte sebevraždu tím, že naráz vypijete několik litrů a prasknou vám plíce ).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).