Hlavní navigace

Od dubna své brány otevírá Dinopark

Sdílet

Areál Dinopark, ve kterém se návštěvníkům přibližuje život dinosaurů a prehistorických ještěrů, je od dubna opět v provozu.  V současné době jsou v České republice dva Dinoparky – v Plzni a Ostravě. Kromě zážitků pro celou rodinu nabízejí 35 exemplářů ještěrů v životních velikostech, kteří vydávají autentické zvuky. Tři z nich se dokonce pohybují. Součástí je i 3D kino rozprostírající se v lese, jež se sleduje se speciálními brýlemi. Pro děti je k dispozici paleontologické hřiště, kde mají…

Areál Dinopark, ve kterém se návštěvníkům přibližuje život dinosaurů a prehistorických ještěrů, je od dubna opět v provozu. 

dinosaurusV současné době jsou v České republice dva Dinoparky – v Plzni a Ostravě. Kromě zážitků pro celou rodinu nabízejí 35 exemplářů ještěrů v životních velikostech, kteří vydávají autentické zvuky. Tři z nich se dokonce pohybují. Součástí je i 3D kino rozprostírající se v lese, jež se sleduje se speciálními brýlemi. Pro děti je k dispozici paleontologické hřiště, kde mají možnost vykopat si svou vlastní dinosauří kostru.

V létě se plánuje otevření Dinoparku ve Vyškově. Otevírací doba přes letní sezónu (duben – říjen) je 8 – 18 hodin.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autorka během své krátké redaktorké dráhy vystřídala psaní recenzí pro tištěný hudební časopis za internetový server Vitalia.cz. Mezitím také přispívala do norského školního časopisu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).