Hlavní navigace

Nový Thajský ráj v centru Prahy

17. 2. 2009

Sdílet

Počet specializovaných salonů originálních thajských masáží známých jako Thajský ráj se zvýšil otevřením nového objektu v samém centru Prahy, v ulici 28. října. Tradiční thajská masáž lidi léčí déle než dva tisíce let. V dnešní uspěchané době plné stresu si našla své uplatnění i v našich zeměpisných šířkách a je čím dál tím častěji vyhledávaná větším počtem zájemců.

Počet specializovaných salonů originálních thajských masáží známých jako Thajský ráj se zvýšil otevřením nového objektu v samém centru Prahy, v ulici 28. října.

Tradiční thajská masáž lidi léčí déle než dva tisíce let. V dnešní uspěchané době plné stresu si našla své uplatnění i v našich zeměpisných šířkách a je čím dál tím častěji vyhledávaná větším počtem zájemců.

Za hodinu rozkoše zde zaplatíte od šesti set korun výše. Nejkratší a zároveň nejlevnější je hýčkání chodidel a lýtek zaměřené na akupresurní body na ploskách nohou. Je velmi příjemné a uvolňuje především dráhy a startuje orgány těla, protože to je celé zobrazené právě na chodidle. Dvacet minut stojí bez koruny dvě stě korun.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Své profesní působení v médiích zahájila v týdeníku Reflex. Pracovala v kreativním týmu TV NOVA a vedla sekci Sport a relax serveru Vitalia.cz vydavatelství Internet Info. Podílela se také na jeho dalším projektu, serveru 120na80.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).