Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku „Do Prahy přijely světové pičky“ (aby se učily balit ženy od pornoherce) od Senka - Nechápu poitu, nebo spíše se ztrácí v tom...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 5. 2011 14:15

    Senka (neregistrovaný)

    Nechápu poitu, nebo spíše se ztrácí v tom jak se text motá na jedné, či druhé straně fronty, nebo mění úhel pohledu.

    Samotné setkání mě připadá úsměvné. A že neumějí? Ano. Že jsou tragičtí a směšní, také ano. Jen se divím co tolik povyku, když dámy podobná tématická setkání provozují již dávno. A začátky byly pravděpodobně také pro diváky úsměvné.

    Osobně myslím, že účastníkům není pomoci. Pokud neumějí sbalit ženkou, lámu nad nima hůl. Spíš by někomu pomohl učitel. Ale hádám, že takový mentorig by samo by špatný a padlý, vždyť to sou chlapy. Ale jen že u žen to je jinak.

    Osobně myslím, že chlapy dnes nemají palčivější problém jak sbalit ženu, jako takovou. Ale jak se spíš vyhnout některým explicitním typům žen jako... "Zlatokopka Vesnická, Diskoška Klonovaná, Supermamina Obecná, Zaufalka Hysterková, Gumka Fitková, Mumijnice Solárková, Nerdka Antikoncepční, či Vyhořelice Třicítková, setkání s nima muže mít neblahé následky... Tak a dost netoleratního úštěpačného černého humoru.

    Chybí prosté vzájemná komunikace a empatie. To vše dává vyniknou takovým akcím asi jako bylo tohle setkání. Ženy a muži myslí jinak. Bohužel otevřenost společnosti, která by mohla přinést posun k lepšímu chápání a přístupu je opět dusena něčím co nazýváme tolerantnost a rovnost. Ta je ale nepřirozená a nikdy nepřinese myšlení té druhé strany a tak těch kterých neumí balit může přibývat na obou stranách.

    To setkání nelze brát tak vážně, ale seriózní rozhovor s autorem knihy "Manuál jak sbalit ženu" na jednom rádiu by k zamyšlení byl... určitě i pro ty správné chlapy.

    Očekávám kde se zase kdo bude vzpílat, kde jsou ty správné ženy. A že se ty dvě skupiny nepotkají, to je divné...

  • 5. 5. 2011 20:08

    bubák (neregistrovaný)

    mno chlapi problém nemají ale "chlapy" mají problém s češtinou

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).