Hlavní navigace

Nominujte svůj oblíbený krámek na Bioprodejnu roku

24. 8. 2012

Sdílet

Svaz ekologických zemědělců PRO-BIO vyhlásil další ročník soutěže o nejlepší bioprodejnu pod jeho křídly. Všechno máte svých rukách, nominujte proto své oblíbené obchodníky. Bio prodejen začleněných do PRO-BIO Svazu ekologických zemědělců je více než šest desítek po celé České republice, je tedy z čeho vybírat. Kompletní seznam najdete na stránkách PRO-BIO. „PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlásil druhý ročník soutěže o nejoblíbenější bio prodejnu roku. Prodejnu může nominovat majitel,…

Svaz ekologických zemědělců PRO-BIO vyhlásil další ročník soutěže o nejlepší bioprodejnu pod jeho křídly. Všechno máte svých rukách, nominujte proto své oblíbené obchodníky. Bio prodejen začleněných do PRO-BIO Svazu ekologických zemědělců je více než šest desítek po celé České republice, je tedy z čeho vybírat. Kompletní seznam najdete na stránkách PRO-BIO„PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlásil druhý ročník soutěže o nejoblíbenější bio prodejnu roku. Prodejnu může nominovat majitel, zaměstnanec, dodavatel, ale třeba i zákazník. Soutěž má poukázat na ty, kdo se ve svém oboru velmi snaží, poskytnout inspiraci dalším. Chceme dát možnost i veřejnosti, kterých se kultura prodeje, nabízený sortiment a přístup obchodníka nejvíce dotýkají, aby měli možnost ocenit někdy až příliš pokorné a skromné prodejce,“ uvedla Kateřina Nesrstová, manažerka PRO-BIO Svazu ekologických zemědělců.

Prodejny ohodnotí odborná porota ve dvou kolech. V druhém kole soutěže, v užším výběru třech obchodů, budou tyto navštíveny, aby bylo vše zkontrolováno přímo na místě. Nominovat bioprodejny do soutěže můžete až do 1. září zasláním vyplněného formuláře s nominací a minimálně třemi fotografiemi prodejny – tj. jednoho snímku exteriéru a dvou z interiéru, a to dvěma způsoby:

  •  elektronicky: pro-bio@pro-bio.cz 
  •  poštou na adresu: PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců, Nemocniční 53, 787 01 Šumperk

V případě, že se necítíte na to pobíhat po oblíbeném obchodě s fotoaparátem, můžete prodejnu přihlásit i bez fotografií. Pokud obchod do soutěže přihlásí například zákazník, bude dotčený subjekt o nominaci informován a následně vyzván k doplnění snímků. 

Vybraná prodejna bude vyhlášena na slavnostním večeru v rámci Bioakademie v Lednici na jižní Moravě dne 21. září 2012. Spolu s nejoblíbenější bioprodejnou bude známo jméno i nejlepšího sedláka PRO-BIO Svazu ekologických zemědělců za rok 2012. Ve stejný den budou také vyhlášeny výsledky soutěže Česká biopotravina roku 2012.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).