Hana Bačíková

Hana Bačíková

Nutriční specialistka, vystudovala Technologii potravin na VŠ Mendlově v Brně, Marketing a inovace v potravinářském průmyslu na VŠCHT v Praze. Absolvovala řadu odborných seminářů.

Zabývá se životosprávou, zdravou výživou, kvalitou potravin, potravními doplňky, vitamíny, minerály. Pořádá nejrůznější akce, např. o zdravé výživě s českými produkty po celé ČR, pro odborníky i pro veřejnost. Přednáší o stravování pro diabetiky, bezlepkové dietě, výživě ve sportu. Publikuje na téma zdravé výživy.

Zajímá se o vaření, pečení (např. kváskového chleba), sommeliérství. Jako osobní hobby provozuje obchod Farmářské pochoutky v Brně (www.farmarske-pochoutky.cz).

WWW: http://www.marketingovesluzby.eu/

Nejčtenější články autora

  1. Pufované potraviny aneb proč jíst „polystyren“  20. 6. 2013
  2. 5 věcí, které byste měli vědět o vláknině  24. 6. 2013
  3. Cizrna – jednička mezi luštěninami  26. 8. 2013
  4. 15 způsobů, jak využít med pro zdraví  15. 7. 2013
  5. Kamut pšenice nejenom chutná jinak  4. 7. 2013
  6. Rýže - lehce stravitelné jídlo pro miliardy  13. 9. 2013
  7. Prostata trápí 40 % mužů nad čtyřicet. Zbylých 60 % se nepřizná  28. 8. 2013
  8. Kokosový a palmový olej – velmi levné tuky, kterým je lépe se vyhnout  21. 8. 2013
  9. Nejlepší med na světě? Z Yukatanu  25. 7. 2013
  10. Žitný celozrnný chléb má výjimečnou chuť po povidlech  8. 7. 2013
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).