Hlavní navigace

mozzarella

  • Jak se vyrábí mozzarella? Každý kus je originál

    Nejdřív je to mléko, pak „tvaroh“ a najednou žvýkačka, která se dá natáhnout třeba metr vysoko. A nakonec je z toho všeho mozzarella, po které se kdekdo může utlouct. Jak se taková mozzarella vyrábí?

    16. 2. 2016 0:00
    Doba čtení: 4 minuty
  • Mozzarellart: Sýry vyrábějí z českého mléka, obchodují po italsku

    Sýr nikdy nevyráběli, přesto si před necelými dvěma lety otevřeli v Praze Mozzarellart – obchod s výrobnou dnes již věhlasných sýrů. Jak se italská dvojice Marco a Tiziana k výrobě mozzarelly dostala?

    9. 2. 2016 0:00
    Doba čtení: 5 minut

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).