Hlavní navigace
chytře na život
Zdraví
Jídlo
Dieta
Psychologie
Testy
Databáze léků
Hledat
Přihlásit
Zůstat přihlášen
Registrovat
Zapomenuté
heslo
nebo
jméno
Vitalia.cz
»
Nálepky
»
kuchařská kniha
kuchařská kniha
1
–
6
/
6
Velká knedlíková kuchařka: Jak umět knedle hnedle
Jak připravit hned na první dobrou perfektní knedlíky, ať už z housky, nebo z brambor, to se dočtete v jakékoliv kuchařce. Ale jaké klasické i nevšední druhy se hodí k tradičním českým jídlům, jako je svíčková nebo guláš, to prozradí jen Velká knedlíková kuchařka.
Kateřina Čepelíková
5. 11. 2020
Já vůbec nevařím, já do toho jenom žvaním, říká přední česká food fotografka Alena Hrbková
Rozhovor
Vyfotit jídlo není totéž jako vyfotit krajinku nebo modelku. Je třeba umět si hrát se světlem, a hlavně se nesmíte striktně držet psaných pravidel. „Když mi někdo řekne ‚ale tady máš chybu‘, tak já na to ‚no a‘?“ komentuje své snímky přední česká fotografka jídla Alena Hrbková, jejíž rukopis bezpečně poznáte.
Kateřina Čepelíková
20. 5. 2019
Jan Kanzelsberger: Co kuchtí herci, už nikoho nezajímá, dnes lidé vaří podle odborníků
Rozhovor
Před revolucí frčely kuchařky bez obrázků, protože jiné ani nebyly, v devadesátých letech jsme vařili podle herců z obrazovky a recyklovaných starých kuchařek. Známý knihkupec popisuje, jak je to dnes.
Kateřina Čepelíková
24. 9. 2018
Kamu: nejbarevnější kuchařka, která vařila s Jamie Oliverem
Rozhovor
Kamila Rundusová v sobě měla lásku k jídlu a cestování odmalička, rok co rok ji ale prohlubuje. Cestuje, vaří, fotí, točí pro Českou televizi cestovatelský seriál a sbírá materiály pro své fanoušky a Nejbarevnější kuchařku. Seznamte se s Kamu.
Kateřina Čepelíková
5. 1. 2018
Díky pokroku máme lehčí batohy a jíme líp, říká autorka Outdoorové kuchařky
Rozhovor
Vyrazit na túru do hor nebo na týden pod stan vyžaduje dlouhé plánování nejen tras, ale i jídelníčku. Jestli nechcete skončit na instantních polévkách a brkaších, inspirujte se u Petry Pospěchové, novinářky, která vydala Outdoorovou kuchařku.
Kateřina Čepelíková
28. 7. 2016
Počet nových komentářů
1
Roman Vaněk a Anna Strunecká mají nové knihy: Trháky, nebo propadáky?
Na trhu je řada nových knih o jídle, které útočí na naše peněženky, chuťové pohárky i mozek. Co nabízí a komu jsou určené? Zjišťovali jsme odpovědi u samotných autorů.
Kateřina Čepelíková
29. 10. 2014
Počet nových komentářů
36
1
–
6
/
6
Domácí lékař
Kuří oko
Bolest hlavy
Záškrt (difterie)
Nachlazení
Infekční mononukleóza
Zánět hrtanu (laryngitida)
Zánět hltanu (faryngitida)
Bolest v krku
Artróza
Astigmatismus
Všechny nemoci
Dieta
Dítě
Farmářské trhy
jídlo
Kvalita potravin
Psychologie
Vánoce
Vztahy
Zdravá výživa
zdraví
Všechny nálepky
Internet Info
Lupa
Měšec
Podnikatel
BusinessCenter
Root
Vitalia
Slunečnice
Stahuj
SW
Tuesday
Navrcholu
Sherpas
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).
Povolit
Ne, děkuji