Hlavní navigace

cukrárna

Lidé mi do cukrárny chodí kvůli paštice, směje se Katka Antošová

Vyrobila čokoládové minidortíky – koule, nad kterými srdce zaplesá, ale na Hithitu s nimi propadla. Neúspěch v kampani ji však neodradil, svému produktu věřila, a tak dnes vlastní útulnou cukrárnu a koulí koule o sto šest. A k tomu pořádá kurzy a servíruje paštiku s Proseccem.

7. 8. 2018 0:00
Doba čtení: 5 minut

Salima 2016: Trojice českých výrobců, kterou musíte znát

Před pár dny skončil jubilejní ročník potravinářského veletrhu Salima, který hostil nepřeberné množství vystavovatelů, chutí, vůní i výrobků, které ještě neznáte. Poznejte trojici těch, kteří nás nejvíce zaujali.

25. 2. 2016 0:00
Doba čtení: 4 minuty

Dortletky vyrábí majitelka prvorepublikové cukrárny sama. Tři dny

Přestože se celý život věnovala umění a historii, dnes je hrdou majitelkou cukrárny, která dělá jedinečné dortletky. Minidortíky, které sbírají jednu cenu za druhou.

14. 12. 2015 0:00
Doba čtení: 5 minut

Historické cukrárny

V regionálním muzeu v Jílovém u Prahy je do 2. 3. 2014 k vidění výstava Historické cukrárny. Nechybí na ní ani prodejna s atrapami cukroví a původní formy či další cukrářské pomůcky.

27. 1. 2014 9:30