Hlavní navigace

Znojemští vinaři nabídnou na festivalu unikátní vína

2. 4. 2010

Sdílet

Vinařské sklepy na Znojemsku se otevřou o víkendu 17. a 18. dubna v rámci druhého ročníku putovního Festivalu otevřených sklepů. Mezi třicítkou otevřených sklepů však nebudou pouze sklepy velkých a známých vinařů, jejichž vína je možné koupit po celé republice, ale i sklepy malovinařů. Základní myšlenkou festivalu je totiž představit všechny moravské vinařské regiony v celé jejich šíři.

Vinařské sklepy na Znojemsku se otevřou o víkendu 17. a 18. dubna v rámci druhého ročníku putovního Festivalu otevřených sklepů. Mezi třicítkou otevřených sklepů však nebudou pouze sklepy velkých a známých vinařů, jejichž vína je možné koupit po celé republice, ale i sklepy malovinařů. Základní myšlenkou festivalu je totiž představit všechny moravské vinařské regiony v celé jejich šíři.

Čtěte také: Seriál o víně

Víte, kde se rodí víno, které pijete? Zajímá vás, jak se víno dostane na váš stůl? Přemýšlíte, jak vybrat skutečně dobrou láhev? Právě pro vás jsme připravili seriál o víně.

Festival začíná 17. dubna, kdy budou sklepy otevřeny od 10 do 21 hodin. V neděli pak pokračuje od 10 do 15 hodin. Vstupenky v předprodeji jsou za 790 Kč, k dispozici budou od 9 hodin i v sobotu 17. dubna v Louckém klášteře za 990 Kč. V ceně vstupenky je degustace, taška, sklenička, průvodce festivalem a kupóny k nákupu vín v hodnotě 200 Kč.

Více informací: www.otevrenes­klepy.cz

Sledujte téma „Akce“ v novém fóru na Vitalia.cz

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).