V Německu je u stánků i v supermarketech většina buřtů a dalších uzenin šedivá. Nikomu to nevadí, chutná to výborně. U nás musí být všechno růžové. Proč? Když přijedu do Německa, rád si dám buřta, u nás se tomu zásadně vyhýbám.
V lidlu razí novou cestu uzeniny bez konzervantů a stabilizátorů. Poličan, herkules šunka, sunkový salám. Vypadají velice dobře. Cena normální. Vzhledově normální, protože barveno řepou a přírodními barvivy. Chuť normální. Trvanlivost není vůbec nějak drasticky nižší. Tak v čem problém? Podfuk takového rozsahu by si taky asi nedovolili.
Internet Info Vitalia.cz (www.vitalia.cz)
Chytře na život. ISSN 1802-8012
Copyright © 2009 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Vitalia.cz využívá zpravodajství ČTK