Hlavní navigace

Upekla domácí štrúdl a zákazníci se hrnou

18. 2. 2014

Sdílet

 Autor: archiv Evy Brabcové
Upeču famózní štrúdl a založím si na tom živnost? Nápad z říše snů? Proč? Sny se někdy plní, tak jako v případě Evy Brabcové z Benešova.

Přijít o práci v šestačtyřiceti letech je ranou pod pás. V takové chvíli se lidem bortí životy a sny, proto je důležité mít kolem sebe lidi, kteří vás podpoří a pomůžou v novém rozjezdu. Podobnou podporu měla i Eva Brabcová, která si před rokem založila firmu s výmluvným názvem Štrůdl do krabice.

Momentálně nabízí třináct druhů sladkých a pět druhů slaných štrúdlů. Klasikou je závin s jablky nebo tvarohem, ale vedle toho jsou v nabídce i náplně meruňkové, marcipánové, ořechové a mnohé další. Nabídka je den ode dne jiná, ale největší hity nesmí nikdy chybět. „Nejvíc jde na odbyt tradiční jablečný štrúdl a pak pudinková varianta. Dobře se prodávají záviny s tvarohem a meruňkami, višněmi i kokosem. Muži pak rádi sáhnou i po slaninovém štrúdlu se zelím nebo špenátem,“ vypočítává Eva Brabcová. Přestože jeden kousek přijde na patnáct až dvacet korun, o zákazníky nemá nouzi. Přečtěte si její celý příběh na našem sesterském webu Podnikatel.cz.

Čtěte dále: Pan Cuketka: Nový Scuk mapuje jen dobroty

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).