Hlavní navigace

Názor k článku Nejdůležitější věc u bramborového salátu od anonym - Zkuste to jinak. Brambory se vaří zásadně ve...

  • 19. 12. 2019 9:58

    bez přezdívky

    Zkuste to jinak. Brambory se vaří zásadně ve slupce. Cibulku nakrájím velmi drobně a osmažím do zlatova, až hněda. Dávám jí tam docela hodně. Celer povařím v trošce vody a ten vývar použiju do salátu, stejně, jako vodu z nakládaných okurek. Vajíčka natvrdo, okurky, uvařený celer a uvařenou mrkev strouhám nahrubo. Majonézu tam nedávám, ale podávám ji zvlášť, ať si každý zvolí, zda ji chce a kolik. Dochucuju pepřem, solí a plnotučnou hořčicí. Do druhého dne brambory natáhnou sůl a tak je třeba většinou znovu přisolit. Je fakt, že se dá uvařit ty brambory ve vodě s kilogramem soli a pak je to luxusní, protože ty brambory to do sebe natáhnou, ale kdo by chtěl takto zlikvidovat kilo soli, že?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).