Zášť autora toho článku vůči hygienikům je zřetelná, a to nejen zde. Nicméně Ministerstvo zemědělství, za které autor očividně kope, se snahou utrhnout alespoň kousek z koláče hygienické služby neuspělo. Ostatně jak by mohlo, když nezvládá ani svoji práci, třeba kontrolu prodejen potravin http://www.agris.cz/clanek/179467?id_cause=11
Nejlepší je být o všem stoprocentně přesvědčený... a šířit to ještě dál. Není lepší vědět a pak šířit?
tak si ho dá a o hloupostech nepřemýšlí.Zbytečný článek.
Proč zbytečný? Vždyť pokud je zákon vykládán špatně, tak by se na to mělo upozornit, ne? Mně by vadilo kdyby mi řekli v restauraci že ho mají zakázáno předkládat zákazníkům a nebyla by
to pravda... Doma se mi tedy s ním nechce škrábat, to říkám popravdě. Raději si ho dám v restauraci s přáteli.
To je asi stejne, jako kdyz vam v restauraci reknou ze kohoutkovou vodu nenabizeji, protoze neni pitna :-)
Tatarák miluji a jím ho již téměř 50 let !!! Chtěl bych sám vidět ten kopec masa, co jsem za tu dobu snědl. Svého času jsme na něj chodili parta fotbalistů po tréninku, téměř denně. Pokud ho zakážou, udělají mi ho v hospodě tak jako tak. Také si ho dělám poměrně často sám doma. Dobrou chuť všem!
Internet Info Vitalia.cz (www.vitalia.cz)
Chytře na život. ISSN 1802-8012
Copyright © 2009 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Vitalia.cz využívá zpravodajství ČTK