Hlavní navigace

Sportovní veselí na Orlicko-Třebovsku

16. 4. 2009

Sdílet

Pro cyklisty, bruslaře a všechny příznivce Regionu Orlicko–Třebovsko je na pátek 17. dubna připraven bohatý kulturní i sportovní program. Důvodem je zahájení sezony na místních cyklo a in-line stezkách. Akce začne v 15.30 hodin v areálu u zimního stadionu v Ústí nad Orlicí vypuštěním balonků se stuhou s nápisem „zahájení sezony“, a to za přítomnosti náměstka hejtmana Pardubického kraje Romana Línka a krajského radního Petra Šilara.

in-line bruslePro cyklisty, bruslaře a všechny příznivce Regionu Orlicko–Třebovsko je na pátek 17. dubna připraven bohatý kulturní i sportovní program. Důvodem je zahájení sezony na místních cyklo a in-line stezkách. Akce začne v 15.30 hodin v areálu u zimního stadionu v Ústí nad Orlicí vypuštěním balonků se stuhou s nápisem „zahájení sezony“, a to za přítomnosti náměstka hejtmana Pardubického kraje Romana Línka a krajského radního Petra Šilara.

Od 16 hodin si mohou mladí bruslaři i cyklisti poměřit síly. Cíl závodu bude v areálu aktivní turistiky v Cakli, kde bude pro soutěžící připraveno malé občerstvení. Bruslaři se do cíle dostanou po stezce na Lanšperk a zpět. Cyklisté pojedou navíc po cyklotrase přes Valdštejn a Žampach.

Zajímavou podívanou nabídne vystoupení šikovných dětí z in-line školičky, spolku C-Dance nebo freestylová exhibice chlapců z FFT Bikecentra a špičkového jezdce v aggressive in-line Jirky Tomáška. Na ně i na skateboardisty a další se můžete těšit na hřišti u zimního stadionu.

Pokud diváky zláká jízda na „inlinech“, budou si moci zapůjčit a vyzkoušet nové modely bruslí Rollerblade v Test centru HEPA. Pro děti budou připravené další sportovní, ale i nesportovní soutěže.

Foto: Agentura SXC

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Své profesní působení v médiích zahájila v týdeníku Reflex. Pracovala v kreativním týmu TV NOVA a vedla sekci Sport a relax serveru Vitalia.cz vydavatelství Internet Info. Podílela se také na jeho dalším projektu, serveru 120na80.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).