Názory k článku Jídlo v restauraci je dobrá záminka se s někým sejít, říká pořadatelka festivalu Restaurant Week

  • 26. 10. 2024 12:24

    Revmatik

    Byl bych pro, na kompletní bojkot jakéhokoli předraženého zboží. To znamená nekupovat českozlodějské inflaci zvyšující zboží jako jsou hlavně potraviny. Jsou to evidentně bezdůvodně navýšené marže, které jsou jasně vidět na ročních výsledcích příjmů agrobaronů v čele s největším padouchem STBureš agrofert a obchodních řetězců. Toho se okamžitě chytají restaurace, ale ty jsou většinou již posledním článkem. Nechodí jim hosté vlivem vysokých cen, které restaurace chamtivě zvýšili aby se srovnali s ostatními zloději. Toho se chytají i služby. Je to nekonečné. Inu, českozlodějsko.

    26. 10. 2024, 12:24 editováno autorem komentáře

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).