Hlavní navigace

Pražská Kampa patřila o víkendu dětem

23. 3. 2009

Sdílet

Ostrov Kampa o víkendu ožil hudbou, divadlem, na programu byly i sportovní disciplíny pro děti, dospívající i dospělé, například frisbee, lakros, žonglování a diabolo. Největším hitem však byla elektrokola, která si zde mohl každý návštěvník vyzkoušet. Lákavá byla i projížďka na lodích po Čertovce.

Sport-relax-Outdoor (sport)-KampaOstrov Kampa o víkendu ožil hudbou, divadlem, na programu byly i sportovní disciplíny pro děti, dospívající i dospělé, například frisbee, lakros, žonglování a diabolo. Největším hitem však byla elektrokola, která si zde mohl každý návštěvník vyzkoušet. Lákavá byla i projížďka na lodích po Čertovce.

Místní restaurace a vinárny si pro uplynulý víkend otevřely pobočky pod širým nebem a nabízely své produkty: někde se grilovalo, jinde vařil guláš, od jednoho stánku se dokonce linula vůně čerstvě upražené kávy.

Součástí programu byly konference o Kampě nebo výstavy tematických fotografií a obrazů. Cílem akce bylo poukázat na jedinečnost místa i historii.

Akci zaštítil primátor hl. města Prahy Pavel Bém a starosta Prahy 1 Petr Hejma. Více informací na Kampa střed světa.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Své profesní působení v médiích zahájila v týdeníku Reflex. Pracovala v kreativním týmu TV NOVA a vedla sekci Sport a relax serveru Vitalia.cz vydavatelství Internet Info. Podílela se také na jeho dalším projektu, serveru 120na80.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).