Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Nekojím. Jsem vážně zrůda? od Petr - Nekojit je tvoje volba. Lidé dělají i horší...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 5. 2012 13:33

    Petr (neregistrovaný)

    Nekojit je tvoje volba. Lidé dělají i horší věci tak proč ne. Jen bych chtěl upozornit na malou informaci...

    Jak často se stává, že SÁM VÝROBCE přímo na balení svého prémiového zboží píše varování ve smyslu "Náš produkt je nejlepší jaký je možný, přesto se ale ve všech ohledech nedokáže plně vyrovnat originálnímu přírodnímu produktu"! A přesně tohle na těch krabicích skutečně velkým písmem uvedeno je. No ale hlavně že máte pohodlíčko...

  • 11. 11. 2012 9:35

    maminka 2 (neregistrovaný)

    kojení nené volba. Někdy to jde někdy ne. Když se narodí miminko a hodně týdnu dřív, malé, je v inkumátoru atd. a maminka je ve stresu, jestli bude miminko v pořádku, tak se někdy stane, že se to mlíko začne tvořit pozdě. A mimnko když je slabé, tak prostě netahá. Sama jsem to zažila a jsem ráda, že jsme to oba přežili a jsem v pořádku. Matky zrůdy jsou ty, které se o děti nestarají, nevěnujou se jim, jdou dělat kariéru a o dítě se nestarají atd. al ne když nemají mlíko aby kojili!!!!!!!!!

  • 6. 12. 2014 13:53

    Kateřinka (neregistrovaný)

    Trochu si pletete pojmy. Tady není řeč o maminkách, které nemůžou kojit a tak nekojí. Tady jde o "maminky", které kojit můžou, ale nechtějí. A to je rozdíl!!!!!

  • 30. 1. 2013 10:19

    Mamka s laktací zastavenou na pozitivní revers (neregistrovaný)

    Na balení Nutrilonu 1 je napsáno: "První volba po mateřském mléku". O tom, že se nedokáže vyrovnat MM tam není půl slova. A toto jak píšete VAROVÁNÍ je důsledek tlaku laktační ligy. Jinak si nedovedu vysvětlit, že sám pan primář s praxí 35 let v oboru gynekologie a porodnictví mi osobně řekl, že MM je skvělá věc, ale tlak laktační ligy žene ženy do krajností, kdy trpí depresemi, že jsou méněcennými matkami. A potom to teprve to mimčo začne odnášet s plnou parádou. Nikoli MM, ale pohodová mamka je pro dítě to nejdůležitější. To tvrdím já, mamka s včasně zachycenou laktační psychózou.

  • 24. 4. 2013 11:45

    Macek (neregistrovaný)

    Je to dane legislativou, ze to vyrobce musi uvadet. Sarkasmus neni, Petre, na miste. Driv kdyz UM nebylo, dite bud melo kojnou nebo zemrelo. Takze kdyz to nejde, tak to nejde. Ja sama kojim, ale mam s tim take problemy. Takze castecne vim, jake to je a nikoho neodsuzuju. I kdyz uprimne receno bez vlastni zkusenosti bych asi byla taky zaujata. Urcite jste nikdy nekojil, tak nevite o cem mluvite.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).