Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Jak se zbavit vší a nepřijít o vlasy? od kočka. - Ahoj potřbovala bych poradit včera jsem přišla na...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 9. 2013 17:08

    kočka. (neregistrovaný)

    Ahoj potřbovala bych poradit včera jsem přišla na to že mám vši a mamka mi hned abych si udělala zábal ale ten jsme trochu pomotali takže když jsem vyčesávala tak jsem vyčesávala živé vši.! a dnes jsme mi stříkala hlavu dufusil H forte a necháme to ještě déle než to je napsaané na obalu od přípravku ktomu mi nakapala pár kapek teet tree oleje na hlavu a dla mi pitlík na hlavu chci se jich co nejdříve zbavit poradíte mi něco? :) je mi 13 let. :)

  • 6. 9. 2013 0:00

    JV (neregistrovaný)

    V dobách, kdy se ještě mohlo používat DDT,
    byl od vší pokoj na jedno ošetření.

    Dnes je to problém. Nefunguje skoro nic. Všechno to kolem je spíše všivý marketing než odvšivovací přípravky. Doporučuji tento článek z Krajské hygienické stanice. Je příkladný:

    http://www.khsolc.cz/ves_detska.html

    O prázdninách jsme měli u dětí také vši (poprvé a bylo to pěkné zděšení). Nejlepší olejíček je Pedicul Hermal. Pěkně to zamastí a vši se dobře vyčesávají.
    Chce to opakovat 2-3 x s odstupem 4-5 dnů (leták je moc liberální). A hnidy - stahovat ručně. Je s tím fakt hodně práce...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).