Hlavní navigace

Homemade Fest nabídne makrelu na hůlce, burgery i pralinky

3. 5. 2017

Sdílet

 Autor: Homemade Fest
Už tuto sobotu se uskuteční na Smíchovské náplavce první ročník food festivalu Homemade Fest. Představí se na něm čtyřicítka nadšenců i profíků, které běžně na festivalech neuvidíte. Okuste něco nového na novém festivalu.

Už zítra na pražské Smíchovské náplavce vypukne první ročník food festivalu Homemade Fest, na němž plody své vlastní píle představí na čtyřicet prodejců, ať už profesionálů, nebo zapálených amatérů. U každého stánku si pak návštěvníci přečtou jejich originální příběh.

Netradiční food festival s netradičními jídly

„Chceme podpořit a zviditelnit nejen nové začínající podnikatele a výrobce, ale i amatérské kuchaře a cukrářky, kteří chtějí se svým výrobkem prorazit do světa gastronomie. Na Homemade Festu najdete pestrou paletu jídel a dobrot, které dělají prodejci s láskou a nadšením,“ říká pořadatelka Homemade Festu Adéla Jaucová.

Brány festivalu se otevřou 6. května v 10 hod. a zavřou se ten samý den ve 20 hod. Vstup na Homemade Fest je zdarma.

Homemade Fest nabídne návštěvníkům i méně tradiční jídla, jako jsou například makrely na špejli, hmyz, mini burgery, originální sendviče, pelmeně, pesta a omáčky, ale i domácí limonády nebo pivo z minipivovaru. Své kuchařské umění na Homemade Festu ukážou jak známé restaurace a stánky, tak prodejci, kteří budou se svými produkty na food festivalu poprvé.

TZ Homemadefest

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).