Hlavní navigace

Holešovický farmářský trh potřetí tuto sobotu!

25. 8. 2010

Sdílet

Na sobotu 28. 8. se chystá největší farmářský trh v Praze. Návštěvníky čeká rekordní počet stánků a nejrozsáhlejší výběr z produktů českých zemědělců. Nejvyšší počet stánků, největší prodejní plocha, nejpestřejší sortiment, nejlepší parkování, nejlepší servis pro zákazníky. To jsou atributy, kterými chce přilákat návštěvníky farmářský trh, který se koná v Holešovické tržnici v památkově chráněném secesním Pavilonu 22 a jeho okolí v sobotu 28. 8. od brzkého rána do odpoledních hodin.

Na sobotu 28. 8. se chystá největší farmářský trh v Praze. Návštěvníky čeká rekordní počet stánků a nejrozsáhlejší výběr z produktů českých zemědělců.

Nejvyšší počet stánků, největší prodejní plocha, nejpestřejší sortiment, nejlepší parkování, nejlepší servis pro zákazníky. To jsou atributy, kterými chce přilákat návštěvníky farmářský trh, který se koná v Holešovické tržnici v památkově chráněném secesním Pavilonu 22 a jeho okolí v sobotu 28. 8. od brzkého rána do odpoledních hodin.

Na organizaci farmářského trhu se podílí radnice Prahy 7 se společností Delta Center, která areál Holešovické tržnice spravuje. „Očekáváme, že celkový počet stánků přesáhne stovku,“ uvádí ředitel marketingu Holešovické tržnice a manažer farmářského trhu Jan Štíhel a dodává: „Návštěvníci se můžou těšit kromě tradičního ovoce a zeleniny i na domácí uzeniny, mléčné výrobky, pečivo, mošty, med, čerstvé mléko z mléčného automatu a řadu dalších domácích produktů. Pro hladové a žíznivé návštěvníky bude připraveno staročeské občerstvení nebo kvasnicové pivo z Krušovic.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).